Την επόμενη φορά που θα ξαναπάς, ρώτησε τη υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε στη θέση που είναι.
Δεν πηγαίνω αλλά όταν κάποιος είναι φελλός χωρίς ιδεολογία πραγματική και όπου φυσάει ο άνεμος, λογικό είναι να καταφεύγει σε συκοφαντίες των συνομιλητών του. Σίχαμα.
Αντε επιτέλους κάνεις και λίγο αυτοκριτική. Μπράβο.
Δεν πηγαίνω αλλά όταν κάποιος είναι φελλός χωρίς ιδεολογία πραγματική και όπου φυσάει ο άνεμος, λογικό είναι να καταφεύγει σε συκοφαντίες των συνομιλητών του. Σίχαμα.
Σι
Χα
Μα
Πρόσθεσε και τις λέξεις συκοφαντούλης, υποκριτακος, φασιστάκος, μισογυναικούλης και εμμονικουλης και νομίζω ολοκληρώσες με επιτυχία την αυτοκριτική σου. Βασικά συνόψισε τα όλα σε μια λέξη. Μικρούλης.
Σι
Χα
Μα
Πρόσθεσε και τις λέξεις συκοφαντούλης, υποκριτακος, φασιστάκος, μισογυναικούλης και εμμονικουλης και νομίζω ολοκληρώσες με επιτυχία την αυτοκριτική σου. Βασικά συνόψισε τα όλα με μια λέξη. Μικρούλης.
Εγώ είπα ότι δεν πιστεύεις ότι υπάρχει εθελοντική για χόμπυ, βίζιτα. Πες πού είπα ψέματα. Εσύ είπες την επόμενη φορά που θα πάω. Εγώ λέω λοιπόν ότι είσαι ένας κακομοιρος ψεύτης, όπως και στα πιο απλά έτσι και όταν στριμώχνεσαι ή όταν νομίζεις ότι έχει πλάκα να λες ψέματα, δεν θες καν ιδιαίτερο λογο.Μικρό είσαι και θα μείνεις, ακόμα και ως 50αρα γεροντοκόρη. Και επειδή είσαι Πινόκιο, καλώς σβήστηκε και η φωτό. Διότι τα άλλα μέλη σίγουρα δεν ανεβάζουν αγνώστους, εσύ είσαι μυθομανης.
Πρόσθεσε και τις λέξεις συκοφαντούλης, υποκριτακος, φασιστάκος, μισογυναικούλης και εμμονικουλης και νομίζω ολοκληρώσες με επιτυχία την αυτοκριτική σου. Βασικά συνόψισε τα όλα με μια λέξη. Μικρούλης.
Εγώ είπα ότι δεν πιστεύεις ότι υπάρχει εθελοντική για χόμπυ, βίζιτα. Πες πού είπα ψέματα. Εσύ είπες την επόμενη φορά που θα πάω. Εγώ λέω λοιπόν ότι είσαι ένας κακομοιρος ψεύτης, όπως και στα πιο απλά έτσι και όταν στριμώχνεσαι ή όταν νομίζεις ότι έχει πλάκα να λες ψέματα, δεν θες καν ιδιαίτερο λογο.Μικρό είσαι και θα μείνεις, ακόμα και ως 50αρα γεροντοκόρη. Και επειδή είσαι Πινόκιο, καλώς σβήστηκε και η φωτό. Διότι τα άλλα μέλη σίγουρα δεν ανεβάζουν αγνώστους, εσύ είσαι μυθομανης.
Μπόμπο φέρε ποστ που γράφω ότι καμία δεν εκδίδεται με την θέληση της. Αλλιώς συνέχισε με την αυτοκριτική σου.
user έγραψε: 25 Μαρ 2023, 11:23
Η κόρη του βασιλιά των ξωτικών; Το έχω αυτό το βιβλιαράκι
Ακριβώς
Ο Dunsany ήταν πρωτοπόρος στο fantasy και ίνδαλμα του Λάβκραφτ. Βέβαια ο Τόλκιν είναι ο βασιλιάς!
Ναι, τότε διάβαζα Λαβκραφτ και πήρα και τον Dunsany. Έχω και Μάχεν ένα βιβλίο!
Μάχεν πολύ καλός, και εγώ έχω 2-3 συλλογές διηγημάτων του. Αυτός πήγαινε περισσότερο στο τρομακτικό. Γενικά αυτό το είδος είναι τέλειο εκεί εφηβεία με πρώτα νεανικά χρόνια, βέβαια εγώ τα διαβάζω ακόμα που και που, όπως και Χάρι Πότερ, αλλά το τελευταίο γιατί μεγάλωσα μαζί του
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Ακριβώς
Ο Dunsany ήταν πρωτοπόρος στο fantasy και ίνδαλμα του Λάβκραφτ. Βέβαια ο Τόλκιν είναι ο βασιλιάς!
Ναι, τότε διάβαζα Λαβκραφτ και πήρα και τον Dunsany. Έχω και Μάχεν ένα βιβλίο!
Μάχεν πολύ καλός, και εγώ έχω 2-3 συλλογές διηγημάτων του. Αυτός πήγαινε περισσότερο στο τρομακτικό. Γενικά αυτό το είδος είναι τέλειο εκεί εφηβεία με πρώτα νεανικά χρόνια, βέβαια εγώ τα διαβάζω ακόμα που και που, όπως και Χάρι Πότερ, αλλά το τελευταίο γιατί μεγάλωσα μαζί του
Έχω να διαβάσω χρόνια όλα αυτά. Το θέλω κάποια στιγμή. Μου άρεζαν πολύ.
Μπόμπο φέρε ποστ που γράφω ότι καμία δεν εκδίδεται με την θέληση της. Αλλιώς συνέχισε με την αυτοκριτική σου.
Τράβα ταβερνησου, σουργελο
Φέρε το ποστ μομολο να δω και εγώ τι έγραψα και το ισχυρίζεσαι αυτό και να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Να είσαι ένας άξιος συνομιλητής που αξίζει να αντιπαρατεθώ, να τοποθετηθώ, να διαφωνήσω γενικά και να απαντήσω στους ισχυρισμούς σου. Τώρα απλά είσαι ένας μικρούλης δίχως κάποιο ενδιαφέρον που απλά λεει αερολογίες και γκρινιάζει, γκρινιάζει, γκρινιάζει. Άπαπα μιρλα.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 25 Μαρ 2023, 21:04
Η Σενεγάλη.
Ένα φεγγάρι είχα μείνει Γερμανία στα νότια.
Στη συγκεκριμένη πόλη οι μαύρες ήταν αδιανόητα όμορφες καίτοι προσωπικώς δεν είναι του γούστου μου η μαύρη φυλή.
Ψηλοί λαιμοί, όμορφα συμμετρικά χαρακτηριστικά, τρομερά σώματα ...
Δυστυχώς στον κύκλο μου είχε μόνο μια κενυατισσα που ήταν άσχετη με τη συγκεκριμένη φυλή που ποτέ δεν έμαθα ποια είναι..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
southern έγραψε: 24 Μαρ 2023, 21:03παίζει βέβαια και λίγο βίζιτα σε ορισμένα μέρη
Δεν υπάρχει βίζιτα, σύμφωνα με το διακεκριμένο μέλος naida. Υπάρχουν μόνο καταπιεσμένες από την πατριαρχια γυναίκες που εξαναγκάζονται σε πατριαρχικές εργασίες
ορισμένες είναι σίγουρα θέματα trafficking. άλλες όμως ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν κι αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για αυτές που δουλεύουνε σε στριπτιζαδικα