Οι Αυστραλοί στο μυαλό της ΓαλήςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 15:17 Επ' ευκαιρία, στην κλάση των βόρειων θα προσθέσω και τους Αυστραλούς άντρες. Είναι κάτι σαν μείξη βόρειας και μεσογειακής Ευρώπης.

Οι Αυστραλοί

Οι Αυστραλοί στο μυαλό της ΓαλήςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 15:17 Επ' ευκαιρία, στην κλάση των βόρειων θα προσθέσω και τους Αυστραλούς άντρες. Είναι κάτι σαν μείξη βόρειας και μεσογειακής Ευρώπης.

Αναφέρομαι στους Αυστραλούς που γνώρισα, όπως και στο μέσο όρο της κάθε χώρας. Η εναλλακτική που δείχνεις σαφώς και παίζει επίσης δυνατά σε όλες τις χώρες.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Μαρ 2023, 15:32Οι Αυστραλοί στο μυαλό της ΓαλήςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 15:17 Επ' ευκαιρία, στην κλάση των βόρειων θα προσθέσω και τους Αυστραλούς άντρες. Είναι κάτι σαν μείξη βόρειας και μεσογειακής Ευρώπης.
Οι Αυστραλοί
![]()
ik_90 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 12:45 Προφανώς εννοώ εμφανισιακά...
Στα δικά μου γούστα, επειδή είμαι των λευκών χαρακτηριστικών, οι χώρες με τους ωραιότερους ανθρώπους είναι η Σουηδία, Δανία και η Ιταλία (εννοείται από κέντρο και πάνω). Οι πρώτοι έχουν αυτό το υπέροχο λευκό που χρυσίζει το καλοκαίρι και δεν είναι ασπρουλιάρηδες σαν άλλους βόρειους, ανοιχτά μάτια και μαλλιά. Πραγματικά, κάποιοι Σκανδιναβοί (Σουηδοί και Δανοί) θα μπορούσαν να είναι υψηλά ξωτικά του Τόλκιν... Στους Ιταλούς μου αρέσει ότι είναι και αυτοί ανοιχτόχρωμοι (οι βόρειοι, κυρίως), αλλά με μεσογειακό τόνο, που το κάνει υπέροχο.
Πολύ πιο μετά βάζω Σλάβους. Μετά οι μαύροι έχουν τα ομορφότερα σώματα και στους πιο άσχημους θα βάλω γενικά τους μελαμψούς.
Ποιοί είναι οι ωραιότεροι για εσάς;

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μαρ 2023, 17:26
-Οι Τουρκάλες γενικώς δεν είναι όμορφες, αλλά όταν είναι όμορφες είναι απίστευτες.
Ισχύει όντως αυτή η αντίθεση, αξιοσημείωτη είναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μαρ 2023, 17:26
-Η Σερβία έχει ωραίους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, σε αντίθεση με τη γειτονική Βουλγαρία.
;;;;;;Sid Vicious έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:18 Μιλαμε για γυναικες, οι αντρες ειμαστε ολοι εξ ορισμου ασχημοι
Τι λες άνθρωπε μου;vantono έγραψε: 24 Μαρ 2023, 17:47 Αν το πάμε σε εγχώριο επίπεδο στις γυναικες, μάλλον προς νησιωτική Ελλάδα πρέπει να κοιτάξουμε και συγκεκριμένα δωδεκανήσιες, που τις πατανε όλες στο σβέρκο με διαφορά!
Αλλά γενικά ειμαστε αρκούντως ομορφος λαός στο σύνολό μας, με αποτέλεσμα ακομα κι αυτή η μικρομέγαλη διαφορά να μη γινεται τόσο αισθητή.
Στα δωδεκάνησα το ιταλικό dna (που εχει γινει εκρηκτικό μείγμα ελληνοϊταλικού) ειναι πιο αισθητό και απο τα επτάνησα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μαρ 2023, 17:51Τι λες άνθρωπε μου;vantono έγραψε: 24 Μαρ 2023, 17:47 Αν το πάμε σε εγχώριο επίπεδο στις γυναικες, μάλλον προς νησιωτική Ελλάδα πρέπει να κοιτάξουμε και συγκεκριμένα δωδεκανήσιες, που τις πατανε όλες στο σβέρκο με διαφορά!
Αλλά γενικά ειμαστε αρκούντως ομορφος λαός στο σύνολό μας, με αποτέλεσμα ακομα κι αυτή η μικρομέγαλη διαφορά να μη γινεται τόσο αισθητή.
Οι αιώνες αιμομιξίας και τα μπούστ γονιδίων κακομουτσουνων πειρατων (γτ ποιος θα πήγαινε να γίνει πειρατής ; Ο γκόμενος δανδης Βερβερος;) έχουν καταστήσει τα νησιά ουραγό της ομορφιάς στην πατρίδα μας.
Τα νησιά του Αρχιπελάγους είναι μια Ινδονησία της Μεσογείου.
Στη Σαμοθράκη έχω δει μίξη χόμπιτ με νάνους. Στη δε Κάρπαθο των Δωδεκανήσων ξεχωρίζεις τις γυναίκες γιατί έχουν μεγαλύτερο μουστάκι από τους άνδρες.