!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
Re: ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
Δεν έχω γνωρίσει άσχημη Κρητικιά
Μιλάτε για φυσική ομορφιά που ακόμη και χωρίς φτιάξιμο είναι εμφανής υποθέτω και όχι για δημιουργήματα χειρουργών; Άντε καμία μύτη και τα δόντια να δεχθώ. 
Σαφέστατα για φυσική ομορφιά.Antares έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:36 Μιλάτε για φυσική ομορφιά που ακόμη και χωρίς φτιάξιμο είναι εμφανής υποθέτω και όχι για δημιουργήματα χειρουργών; Άντε καμία μύτη και τα δόντια να δεχθώ.![]()
Από τη στιγμή που αρχίζεις και αποδέχεσαι ψιλοεπεμβάσεις
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μειξη ελλάδος Ιταλίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι νεαρές σήμερα φτιάχνουν δόντια και μύτη αν χρειάζεται. Οι νεαροί επίσης τα δόντια, για την μύτη δεν γνωρίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:42 Σαφέστατα για φυσική ομορφιά.
Από τη στιγμή που αρχίζεις και αποδέχεσαι ψιλοεπεμβάσειςσε μύτες, δόντια, αυτιά, λίγο τσίμπημα εδώ, λίγο κόψιμο εκεί, λίγο φούσκωμα παραπέρα, ειδικώς από τις νεαρές ηλικίες, άσ' τα να πάνε.
Έχεις δει τον Τομ Κρούζ με την μύτη και τα δόντια της εφηβείας;
Kατά τη γνώμη μου, ναι.
Νομίζω ότι ο Σιντ ως επίσημος straight knight του πχόρουμ, εννοεί ότι οι άντρες δεν είναι εξ ορισμού άσχημοι αλλά εξ ορισμού αδιάφοροι, ως αντικείμενο παρατήρησης για την πάρτη του. Οπότε, όμορφοι ή άσχημοι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι. Και να τον έβλεπα την ίδια αίσθηση που μου έκανε ως ενήλικος θα είχα.Antares έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:48Οι νεαρές σήμερα φτιάχνουν δόντια και μύτη αν χρειάζεται. Οι νεαροί επίσης τα δόντια, για την μύτη δεν γνωρίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:42 Σαφέστατα για φυσική ομορφιά.
Από τη στιγμή που αρχίζεις και αποδέχεσαι ψιλοεπεμβάσειςσε μύτες, δόντια, αυτιά, λίγο τσίμπημα εδώ, λίγο κόψιμο εκεί, λίγο φούσκωμα παραπέρα, ειδικώς από τις νεαρές ηλικίες, άσ' τα να πάνε.
Έχεις δει τον Τομ Κρούζ με την μύτη και τα δόντια της εφηβείας;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, οκ. Κι εγώ στρέιτ είμαι, αλλά άλλο ο θαυμασμός του ωραίου και άλλο η σεξουαλική έλξη. Και κάποιοι άντρες είναι πραγματικά πολύ όμορφοι (πχ Χένρι Καβίλ, Μπέκαμ κ.α.)ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:51 Νομίζω ότι ο Σιντ ως επίσημος straight knight του πχόρουμ, εννοεί ότι οι άντρες δεν είναι εξ ορισμού άσχημοι αλλά εξ ορισμού αδιάφοροι, ως αντικείμενο παρατήρησης για την πάρτη του. Οπότε, όμορφοι ή άσχημοι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Κι εγώ στην ίδια κατηγορία με σένα παίζω. Απλώς προσπάθησα να δώσω τη δική μου ερμηνεία σ' αυτό που έγραψε ο Σιντ. Έτερον εκάτερον.ik_90 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:54Α, οκ. Κι εγώ στρέιτ είμαι, αλλά άλλο ο θαυμασμός του ωραίου και άλλο η σεξουαλική έλξη. Και κάποιοι άντρες είναι πραγματικά πολύ όμορφοι (πχ Χένρι Καβίλ, Μπέκαμ κ.α.)ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:51 Νομίζω ότι ο Σιντ ως επίσημος straight knight του πχόρουμ, εννοεί ότι οι άντρες δεν είναι εξ ορισμού άσχημοι αλλά εξ ορισμού αδιάφοροι, ως αντικείμενο παρατήρησης για την πάρτη του. Οπότε, όμορφοι ή άσχημοι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Με άρεσε το επίσημος straight knight χαχα, το κρατάω!ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:51Kατά τη γνώμη μου, ναι.
Νομίζω ότι ο Σιντ ως επίσημος straight knight του πχόρουμ, εννοεί ότι οι άντρες δεν είναι εξ ορισμού άσχημοι αλλά εξ ορισμού αδιάφοροι, ως αντικείμενο παρατήρησης για την πάρτη του. Οπότε, όμορφοι ή άσχημοι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Ακριβώς αυτό, από την στιγμή που είναι κάτι αδιάφορο δεν μπαίνω στην διαδικασία καν να το αξιολογήσω ή θαυμάσω ή ακόμα και να το προσέξω
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 24 Μαρ 2023, 14:10Με άρεσε το επίσημος straight knight χαχα, το κρατάω!ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 13:51Kατά τη γνώμη μου, ναι.
Ακριβώς αυτό, από την στιγμή που είναι κάτι αδιάφορο δεν μπαίνω στην διαδικασία καν να το αξιολογήσω ή θαυμάσω ή ακόμα και να το προσέξω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Ελλάδα.
Και στους άντρες και στις γυναίκες.
Αντε να την έχει στα ίσα η Φινλανδία όσον αφορά στις γυναίκες...
Yippie Kay Yay
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οι Φινλανδες παιζει να ειναι οι λιγότερο ομορφες απο ολες τις Σκανδιναβές και πέριξ.Airman68 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 14:29 Η Ελλάδα.
Αυτες που εχω γνωρισει εγω τουλαχιστον, ηταν ολες με γκριζόξανθο μαλλι και γκριζόξανθα φρύδια, και πιο άσπρες και απο σύννεφο σε μερα ηλιοφάνειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 24 Μαρ 2023, 14:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δημοκρατία του Ανατολικού Ζαμβέζη,Ζαμούντα, Ίλμπερσταιν
Αν βλέπετε πουθενά ωραίο άνθρωπο δεν σας έχει μείνει σαν εικόνα; Όπως τα τοπία της φύσης; Συνήθως συμβαίνει για γυναίκες, ακόμη και σε γυναίκες.
Συνήθως θυμάμαι τους ψηλούς και ψηλές επειδή έχουν παράστημα. Έχω δει και ψηλή, λεπτή Φιλιππινέζα (γύρω στο 1,75).
Συνήθως θυμάμαι τους ψηλούς και ψηλές επειδή έχουν παράστημα. Έχω δει και ψηλή, λεπτή Φιλιππινέζα (γύρω στο 1,75).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 49 Απαντήσεις