!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραιτηθηκε ο Κοτζιας
Re: Παραιτηθηκε ο Κοτζιας
"Ξεχνά" ο ραββίνος πως ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ - ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!
έτσι, έχει πολλούς άσσους στο μανίκι του ο ελληνισμός.
έτσι, έχει πολλούς άσσους στο μανίκι του ο ελληνισμός.
- Sid Vicious
Re: Μακεδονία: Στην υπηρεσία του Rothschild.
Ατυχής η σύγκριση Σκοπιανικού με Παλαιστινιακο, δεν έχουν ομοιότητες. Όπως επίσης ατυχής και η σύγκριση που κάνεις εσύ Ισραήλ με Σκόπια, επίσης καμμία σχέση.Obelix έγραψε: 19 Οκτ 2018, 03:23 Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ επί το έργον!
Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ (ανοιχτή παραδοχή για τον εαυτό του στο 10:49: "Εμείς ως...πατριώτες υπερήφανοι και βιβλικοί σιωνιστές...") Ραββίνος Μορντεχαϊ Φριζής επιχειρεί να "ταυτίσει" το ζήτημα της Μακεδονίας με εκείνο της Παλαιστίνης. Οι Έλληνες και το δίκαιό τους για την Μακεδονία επιχειρείται να "ταυτιστούν" με τους σιωνιστές και την ΚΑΤΟΧΗ της Παλαιστίνης: "Αν οι Έλληνες έχουν δίκιο και η Μακεδονία είναι γη Ελληνική, τότε και οι σιωνιστές έχουν το ίδιο δίκιο, και η Παλαιστίνη είναι γη ΜΟΝΟΝ Εβραϊκή".
Από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Καμουφλαρισμένο πίσω από ανούσια ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Και μάλιστα "ευλογημένο από το...Ταλμούδ" ("Γιάννης κερνά - Γιάννης πίνει"). "Ξεχνά" ο ραββίνος πως ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ - ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!
Κατά τα άλλα, το ανθελληνικό μήνυμα που το είδες;
Αντιθέτως, μια χαρά πατριωτικά Ελληνικα τα λέει ο Φριζής:
"Κανονικά ο Ελληνικός λαός ο οποίος θα έπρεπε να σέβεται την ιστορία του και τις εθνικές του αξίες δεν θα έπρεπε να δεχτεί με κανέναν μα κανένα τρόπο να δεχθεί να υπάρχει η έννοια της Μακεδονίας έστω και έμμεσα μέσα στο όνομα της λεγόμενης δημοκρατίας των Σκοπίων. Με κανέναν τρόπο. Η Μακεδονία και το λέμε ιστορικά είναι μόνο και μόνο Ελληνική. Ανήκει μόνο και μόνο στον Ελληνικό λαό και σε κανέναν άλλο λαό."
Στηρίζουμε τον παθιασμένο Έλληνα πατριωτη και Heavy Metal ραβίνο Φριζή.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
*σε περιμένω να έρθεις και πάλι ιντένσιφαϊς*foscilis έγραψε: 18 Οκτ 2018, 23:14 είμαι τόσο θυμωμένος που σήμερα στην Μέτρον Ανάλυσις απάντησα "δεν ξέρω" αλλά με τη σημασία "όχι".
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ελβετός Τραπεζίτης
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Υδράργυρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 08:02Nostalgia έγραψε: 18 Οκτ 2018, 01:50Νοτ Μπαντ....Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2018, 01:47 Θεωρητικά πάντα, μπορεί αύριο το πρωί να βρούμε μια τρύπα στη θέση του γειτονικού κρατιδίου.
Δε θα μας χάλαγε.Τα υγρά σας όνειρα. Χάσατε, παραδεχτείτε το
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τώρα είναι πιο σωστό!τεν τεν έγραψε: 18 Οκτ 2018, 08:04Εννοείτε πως θα ήταν όλοι στο γλύψιμο και στα γλυκόλογα. Μιλάμε για δυ σε υπουργείο, για το βαθύ κράτος της Ελλάδος. Το χείριστο είδος της πανιδας χλωρίδας της χώρας μας.Athina__P έγραψε: 18 Οκτ 2018, 07:52 Δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανείς, αλλά έως τώρα πώς φαντάζεται κανείς ότι ήταν η μέρα του κου Κοτζιά στο υπουργείο; Με αυτά που γινόντουσαν, έτσι όπως περνούσε απο τους διαδρόμους, θα έπαιρνε ζεστές καλημέρες από εργαζόμενους, καφετζήδες, σεκιουριτάδες; Πώς στο καλό ήταν αυτό;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Yannis Koutsomitis
2 hrs ·
Μίλησα πριν από λίγο στο τηλέφωνο με τον Αντόνιο Μιλόσοσκι:
Ακόμη δεν έχουν βρει 80 ψήφους για την αναθεώρηση. Πιέζουν βουλευτές που γνωρίζουν προσωπικά και τάζουν θέσεις και χρήματα. Ένας βουλευτής μας που εκβιάζεται με ποινική δίωξη διεκομίσθη στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα. Είμαστε στην αίθουσα της κοινοβουλευτικής ομάδας και περιμένουμε τι θα κάνει το προεδρείο της Βουλής.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2018, 21:25Yannis Koutsomitis
2 hrs ·
Ακόμη δεν έχουν βρει 80 ψήφους για την αναθεώρηση. Πιέζουν βουλευτές που γνωρίζουν προσωπικά και τάζουν θέσεις και χρήματα. Ένας βουλευτής μας που εκβιάζεται με ποινική δίωξη διεκομίσθη στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα. Είμαστε στην αίθουσα της κοινοβουλευτικής ομάδας και περιμένουμε τι θα κάνει το προεδρείο της Βουλής.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεν την έχω πολύ-παρακολουθήσει την όλη ιστορία αλλά γουστάρω τον σουρεαλισμό του να διαβάζω ρεπορτάζ στη FAZ που ξαφνικά παρουσιάζουν τον Κοτζιά ως στεητσμαν - οι αντιφρονουντες της Athens Review of Books θα πρέπει να τραβάνε τα βυζια τους 
So hab ich dich schon unbedingt
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Οργισμένος
Εφυγε ενας ποντος απο το καλσον συντροφε...foscilis έγραψε: 18 Οκτ 2018, 23:14 είμαι τόσο θυμωμένος που σήμερα στην Μέτρον Ανάλυσις απάντησα "δεν ξέρω" αλλά με τη σημασία "όχι".
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κομπραδόρες από τα λιντλΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2018, 21:25Yannis Koutsomitis
2 hrs ·
So hab ich dich schon unbedingt
Κι ομως δε διστασα.Οργισμένος έγραψε: 19 Οκτ 2018, 21:34Εφυγε ενας ποντος απο το καλσον συντροφε...foscilis έγραψε: 18 Οκτ 2018, 23:14 είμαι τόσο θυμωμένος που σήμερα στην Μέτρον Ανάλυσις απάντησα "δεν ξέρω" αλλά με τη σημασία "όχι".
![]()
- Οργισμένος
Εν πασει περιπτωση με την παραιτηση Κοτζια ειναι ολοφανερο οτι η κυβερνηση τα δινει ολα για να μην παει σε εκλογες διοτι κυριος στοχος ειναι να ελθει ο Δεκεμβρης με τις παροχες κι επειτα ισως ακολουθησει ενα εξαμηνο που θα θυμιζει το ομορφο πρωτο εξαμηνο του 2015. Εγω ευτυχως θαμαι σουηδια κι αν το θελει ο Διας θα μαι υποψηφιος διδακτορας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Τι καβλα ρε γαμωτο.
Τελειωσα μολις...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 147 Απαντήσεις