Airman68 έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:06 Ε, χμ για τα πρακτικά και μόνο να κάνω μια διόρθωση.
Πρώτος εγώ σε καλωσορισα στο αντίστοιχο νήμα.
Παρακαλώ να διορθωθούν οι αντίστοιχες δηλώσεις...
εσύ μας έλειπες, δεν ήταν αρκετά νηπιαγωγείο η φάση...
Airman68 έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:06 Ε, χμ για τα πρακτικά και μόνο να κάνω μια διόρθωση.
ΚλαίιιιιιιωωωωωωωωωωΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:06Καρολίνα έγραψε: 22 Μαρ 2023, 15:56 Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα, ζέστη, λουλούδια ανθισμένα, πουλάκια που τιτιβίζουν, ένα κλικ πριν βγάλω το μπικίνι και τα λάδια μαυρίσματος, κάτι μέσα μου κάνει κλικ κλακ κλοκ, κρίμα δεν είναι να πάω άκλαφτη;
![]()
Σύμφωνοι! Να ξέρεις αύριο έχω road trip, είναι η σειρά μου, μην κανονίσεις τίποτα έξω. Κι είναι η σειρά σου να πλύνεις και τα πιάταΚαρολίνα έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:04Δεν είναι μπούλινγκ αγαπητή, τη ζωούλα μου θέλω απλά.user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 15:58Καρολίνα άντε σου λέω. Οι άντρες τέτοιο μπουλινγκ δεν μου έκαναν!Καρολίνα έγραψε: 22 Μαρ 2023, 15:56
Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα, ζέστη, λουλούδια ανθισμένα, πουλάκια που τιτιβίζουν, ένα κλικ πριν βγάλω το μπικίνι και τα λάδια μαυρίσματος, κάτι μέσα μου κάνει κλικ κλακ κλοκ, κρίμα δεν είναι να πάω άκλαφτη;
Πήγαινε τη βόλτα, θα μείνω μέσα εγώ![]()
Θα συνεννοούμαστε για το καθημερινό πρόγραμμα, ώστε να επιζήσουμε και οι δυο, συμφωνείς;
Ισχύει.....Bic έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:05Κι όμως φίλε.
Σκέψου να είσαι στην εθνική, βράδυ, και να ακούς Hallowed Be Thy Name ή Crushing Day ή Enter Sandman κι άλλα τέτοια "ταξιδιάρικα". Ούτε που θα καταλάβεις πότε το σανίδωσες...
Ούτε καν να με πηγαίνουν δηλαδή, να γίνω κατευθείαν χαλκομανία θες.
Εγώ αύριο θα πάω για ψώνια (ξες, καλλυντικά και τέτοια), αν πετύχεις μια με πολλές σακούλες, βάλε ένα χεράκι. Έχω κάνει διαθήκη, θα το ρισκάρω να μπω στο αμάξι σου.user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:15
Σύμφωνοι! Να ξέρεις αύριο έχω road trip, είναι η σειρά μου, μην κανονίσεις τίποτα έξω. Κι είναι η σειρά σου να πλύνεις και τα πιάτα![]()
![]()
Το αντίστοιχο νήμα, κόλλησα τώραAirman68 έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:06Ε, χμ για τα πρακτικά και μόνο να κάνω μια διόρθωση.user έγραψε: 21 Μαρ 2023, 19:54Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 21 Μαρ 2023, 19:46
Αλλά δεν πιάνεται αυτό, θα κάνεις κλήρωση στις πρώτες 100 συμμετοχές;![]()
Εσύ ως πρώτος, στην κληρωτίδα θα έχεις πολλές φορές συμμετοχή βρε και περισσότερες πιθανότητες![]()
user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:19
Το αντίστοιχο νήμα, κόλλησα τώρα![]()
Ναι ναιιιιιι 20 συμμετοχές ο Airman και 10 ο Σφιχτοχέρης (πρώτος στο πχόρουμ γενικά)
το άλλο.
Α, μάλιστα.
Και στο τέλος μ' εμπιστεύτηκε. Φύγανε με το καμπριολέ μετά τα ψώνια για καφέ. Θέλω πολύ να έρθεις και θα μου το παρκαίρνεις κιόλας ε????Καρολίνα έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:17Ούτε καν να με πηγαίνουν δηλαδή, να γίνω κατευθείαν χαλκομανία θες.
Εγώ αύριο θα πάω για ψώνια (ξες, καλλυντικά και τέτοια), αν πετύχεις μια με πολλές σακούλες, βάλε ένα χεράκι. Έχω κάνει διαθήκη, θα το ρισκάρω να μπω στο αμάξι σου.user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:15
Σύμφωνοι! Να ξέρεις αύριο έχω road trip, είναι η σειρά μου, μην κανονίσεις τίποτα έξω. Κι είναι η σειρά σου να πλύνεις και τα πιάτα![]()
![]()
user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:19
Το αντίστοιχο νήμα, κόλλησα τώρα![]()
Ναι ναιιιιιι 20 συμμετοχές ο Airman και 10 ο Σφιχτοχέρης (πρώτος στο πχόρουμ γενικά)
Θέλμα και Λουιζ;user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:24Και στο τέλος μ' εμπιστεύτηκε. Φύγανε με το καμπριολέ μετά τα ψώνια για καφέ. Θέλω πολύ να έρθεις και θα μου το παρκαίρνεις κιόλας ε????Καρολίνα έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:17Ούτε καν να με πηγαίνουν δηλαδή, να γίνω κατευθείαν χαλκομανία θες.
![]()
![]()
Να στο παρκάρω μπορώ, να στο παρκαίρνω δεν ξέρω, θα πεταχτεί ο Χέλης με κανένα λεξικό και θα μας το πετάξει στο κεφάλι. Γλυτώσαμε από σένα και θα πάμε από τον Μπαμπινιώτη.user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:24Και στο τέλος μ' εμπιστεύτηκε. Φύγανε με το καμπριολέ μετά τα ψώνια για καφέ. Θέλω πολύ να έρθεις και θα μου το παρκαίρνεις κιόλας ε????Καρολίνα έγραψε: 22 Μαρ 2023, 16:17Ούτε καν να με πηγαίνουν δηλαδή, να γίνω κατευθείαν χαλκομανία θες.
![]()
![]()