Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες του εαυτού μας
Re: Φωτογραφίες του εαυτού μας
Τι κολακείες κι αηδίες;
Να κόψω τον αυθορμητισμό μου;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Είμαι σφιχτοχέρης και συναισθηματικώςΚαρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:04Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;
Το έχουμε καταλάβει.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:08Είμαι σφιχτοχέρης και συναισθηματικώςΚαρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:04Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;
Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:04Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;
Σε συμπαθούν αρκετοί πιστεύω, αλλά είτε δεν στο δείχνουν (για να μη το πάρεις πάνω σου, που λένε),
είτε τους βγαίνει σε επιθετικότητα (αρκετά συχνή αντίδραση κάποιων, στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου τους).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν είμαι πολύ σίγουρη, με αντιπαθούν και εγώ πληγώνομαι και στο τέλος θα φύγω.aLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:12Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:04Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;Εδώ φιληνάδα θα διαφωνήσω.
Σε συμπαθούν αρκετοί πιστεύω, αλλά είτε δεν στο δείχνουν (για να μη το πάρεις πάνω σου, που λένε),
είτε τους βγαίνει σε επιθετικότητα (αρκετά συχνή αντίδραση κάποιων, στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου τους).![]()
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Κουδούνι, κορίτσια, μπαίνουμεaLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:12Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:04Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;Εδώ φιληνάδα θα διαφωνήσω.
είτε τους βγαίνει σε επιθετικότητα (αρκετά συχνή αντίδραση κάποιων, στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου τους).![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όλο μέλι είστε δω μέσα (δηλαδή λόγια) και τηγανιτα τίποτα (δηλαδή φωτός).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 21 Μαρ 2023, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα ακόμα δεν ήρθες!Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:16Δεν είμαι πολύ σίγουρη, με αντιπαθούν και εγώ πληγώνομαι και στο τέλος θα φύγω.aLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:12Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:04
Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;Εδώ φιληνάδα θα διαφωνήσω.
![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αυτό το έλεγε ο μπαμπάς μου, με συγκίνησες!vantono έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:20 Όλο μέλι είστε δω μέσα (δηλαδή λόγια) και τηγανιτα τίποτα (δηλαδή φωτός).
Όταν φύγω, θα σου αφήσω άλλο τρόπο επικοινωνίας.aLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:21Μα ακόμα δεν ήρθες!Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:16Δεν είμαι πολύ σίγουρη, με αντιπαθούν και εγώ πληγώνομαι και στο τέλος θα φύγω.aLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:12
Εδώ φιληνάδα θα διαφωνήσω.
![]()
![]()
![]()
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:17Κουδούνι, κορίτσια, μπαίνουμεaLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:12Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:04
Ένας άνθρωπος μόνο με συμπαθεί εδώ μέσα και πας να μου το χαλάσεις; Γιατί;Εδώ φιληνάδα θα διαφωνήσω.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
vantono έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:20 Όλο μέλι είστε δω μέσα (δηλαδή λόγια) και τηγανιτα τίποτα (δηλαδή φωτός).

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-