Τι εγω ρε μλκ; Εδω το νημα ειναι για σεκσαρακοστιανη νηστεια. Παλι ηρθες να αμολησεις την αγνοια σου με ασχετες παραθεσεις και το παιζεις και ειδημων ενω εχεις τρομπονιαστει πολλακις ;
άι 'σαπέρα φουκαρά!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Τι εγω ρε μλκ; Εδω το νημα ειναι για σεκσαρακοστιανη νηστεια. Παλι ηρθες να αμολησεις την αγνοια σου με ασχετες παραθεσεις και το παιζεις και ειδημων ενω εχεις τρομπονιαστει πολλακις ;
Απέλλα!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:16εσύ οταν λες εκκλησία θα εννοείς κανένα ναό κτήριο δηλαδή
τι θες και μπλέκεσαι σε πράγματα που δεν καταλαβαίνεις;
τι σχέση έχει η Απέλλα με την εκκλησία του ΙΧ;taxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:32Απέλλα!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:16εσύ οταν λες εκκλησία θα εννοείς κανένα ναό κτήριο δηλαδή
κι αντε κανε κουνια bella!![]()

Υπαρχει μια διαφορα. Στο αναγωνριζω!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:44τι σχέση έχει η Απέλλα με την εκκλησία του ΙΧ;taxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:32Απέλλα!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:16
εσύ οταν λες εκκλησία θα εννοείς κανένα ναό κτήριο δηλαδή
κι αντε κανε κουνια bella!![]()
μήπως εννοείς τσαπέλα;
![]()
τι λες ρε γατάκιtaxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:31 Τι εγω ρε μλκ; Εδω το νημα ειναι για σεκσαρακοστιανη νηστεια. Παλι ηρθες να αμολησεις την αγνοια σου με ασχετες παραθεσεις και το παιζεις και ειδημων ενω εχεις τρομπονιαστει πολλακις ;
άι 'σαπέρα φουκαρά!
βρε χαζοβιόλη υπάρχει καμιά σχέση μεταξύ απέλλας και της εκκλησίας του ΙΧ;taxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:47Υπαρχει μια διαφορα. Στο αναγωνριζω!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:44τι σχέση έχει η Απέλλα με την εκκλησία του ΙΧ;
μήπως εννοείς τσαπέλα;
![]()
Η Απέλλα ήταν Εκκλησία ΔΧ (Δημοσιας Χρήσης) ενώ
η Εκκλησία των Αιρετικών Ιουδαίων ήταν ΙΧ (Ιουδαϊκής ή Idiotικής Χρήσης)
τι σουνα ρε; πες μας να γελασουμε! μην μας αφηνεις σε αγωνια!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:56τι λες ρε γατάκιtaxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:31 Τι εγω ρε μλκ; Εδω το νημα ειναι για σεκσαρακοστιανη νηστεια. Παλι ηρθες να αμολησεις την αγνοια σου με ασχετες παραθεσεις και το παιζεις και ειδημων ενω εχεις τρομπονιαστει πολλακις ;
άι 'σαπέρα φουκαρά!
ναξερες τι ήμουν εγώ
κακομοίρη![]()
Και εγω σου λεω πως εκκλησια υπηρχε αιωνες πριν σε σαχλαμαρα! Δεν ανακάλυψαν την εκκλησια η ιουδαιοι αιρετικοι!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 17:00βρε χαζοβιόλη υπάρχει καμιά σχέση μεταξύ απέλλας και της εκκλησίας του ΙΧ;taxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:47Υπαρχει μια διαφορα. Στο αναγωνριζω!Σέλευκας έγραψε: 21 Μαρ 2023, 16:44
τι σχέση έχει η Απέλλα με την εκκλησία του ΙΧ;
μήπως εννοείς τσαπέλα;
![]()
Η Απέλλα ήταν Εκκλησία ΔΧ (Δημοσιας Χρήσης) ενώ
η Εκκλησία των Αιρετικών Ιουδαίων ήταν ΙΧ (Ιουδαϊκής ή Idiotικής Χρήσης)
Ο φίλος φιλη τι είναι είπε οτι την εκκλησια την έκαναν οι μαθητές και εγώ λέω οτι έγινε πριν τους μαθητές. Τι μας εκθέτεις την βλακεία σου σε συνέχειες;
Προφανώς για την υγεία ήταν η ερώτηση στον Annibas καλή μου aLiCataLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 10:55Και τον άγριο και το ήρεμο ήμερο χοίρο και όχι μόνο Μουσουλμάνοι.
Εβραίοι τα θεωρούν "ακάθαρτα", καθώς επίσης και όσα ζώα η άκρη του ποδιού των οποίων καταλήγει σε οπλή,
θεωρούνται μη "kosher" (treif).
Εβραίων - Ισραηλιτών - Αγαρηνών = Αβρααμικών... Βάλτο με μια λέξη για συντομια λογου!O I έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:30Προφανώς για την υγεία ήταν η ερώτηση στον Annibas καλή μου aLiCat
εκεί νομίζω αναφέρεται![]()
Το θρησκευτικό - παραδοσιακό σκέλος των Εβραίων - Ισραηλιτών - Αγαρηνών κλπ, είναι γνωστό όπως επίσης και στα καθ' ημάς με τις διάφορες διατροφικές συνήθειες - ας μην έχουν θρησκευτικό περιεχόμενο - αν δεν τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια, ουσιαστικά δεν θα έχουν τα ζητούμενα αποτελέσματα. υποθέτω
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία
.,
Ok "με μια λέξη" ...hamπορκburgertaxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:32Εβραίων - Ισραηλιτών - Αγαρηνών = Αβρααμικών... Βάλτο με μια λέξη για συντομια λογου!O I έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:30Προφανώς για την υγεία ήταν η ερώτηση στον Annibas καλή μου aLiCataLiCat έγραψε: 21 Μαρ 2023, 10:55
Και τον άγριο και το ήρεμο ήμερο χοίρο και όχι μόνο Μουσουλμάνοι.
Εβραίοι τα θεωρούν "ακάθαρτα", καθώς επίσης και όσα ζώα η άκρη του ποδιού των οποίων καταλήγει σε οπλή,
θεωρούνται μη "kosher" (treif).
Το θρησκευτικό - παραδοσιακό σκέλος των Εβραίων - Ισραηλιτών - Αγαρηνών κλπ, είναι γνωστό όπως επίσης και στα καθ' ημάς με τις διάφορες διατροφικές συνήθειες - ας μην έχουν θρησκευτικό περιεχόμενο - αν δεν τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια, ουσιαστικά δεν θα έχουν τα ζητούμενα αποτελέσματα. υποθέτω
.,
Ο Abra ham δεν τρωει ham!...
O I έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:52Ok "με μια λέξη"taxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:32Εβραίων - Ισραηλιτών - Αγαρηνών = Αβρααμικών... Βάλτο με μια λέξη για συντομια λογου!O I έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:30
Προφανώς για την υγεία ήταν η ερώτηση στον Annibas καλή μου aLiCat
.,
hamπορκburger![]()
.,
Το άλλο πάντως δεν παίζει δούθε στο Ελλαδιστάν. Φαντάσου Ελλάδα χωρίς ψησταριά..ksk έγραψε: 21 Μαρ 2023, 22:30O I έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:52Ok "με μια λέξη"taxalata xalasa έγραψε: 21 Μαρ 2023, 21:32
Εβραίων - Ισραηλιτών - Αγαρηνών = Αβρααμικών... Βάλτο με μια λέξη για συντομια λογου!
hamπορκburger[αλλά όχι όλες οι Αβρααμικές διότι εμείς δούθε, τρώμε αν θέλουμε]
.,![]()
![]()
![]()