!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνταγή μακροημέρευσης των σχέσεων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Συνταγή μακροημέρευσης των σχέσεων
Επειδής και δηλαδής αυτή η ενότητα στο νέο Phorum βλέπω να έχει πέραση και βλέπω πολλά κοκοράκια και ψιψίνες εδώ, λέω να βάλω κάποιες συμβουλές από ένα παλιό φούρναρη
Έχουμε και λέμε.
Για να κρατήσει μια σχέση πρέπει να συμβούν τα παρακάτου τούδε.
1. Ο άντρας πρέπει να 'ναι μπόλικος και η γυναίκα λιανή. Διαφορετικά έχουν πρόβλημα οι σουμιέδες.
2. Ένας καυγάς την ημέρα επιβάλλεται. Κάνει το σέξ ποιοτικό
3. Όλες οι φίλες της γυναίκας είναι χαμηλοκώλες στα μάτια του άντρα και όλοι οι φίλοι του άντρα είναι ή ντιντίδες ή μικροτσούτσουνοι στα μάτια της γυναίκας . Διαφορετικά ΟΥΣΤ
4. Μην συζείτε άν δεν πάτε για γάμο . Ο χωρισμός είναι επώδυνος και οι γαμιστρώνες σε Αλιμου , Πάρνηθα και Εθνικές έχουν οικονομικά προβλήματα
5. Φροντίστε να είστε σε διαφορετικές δουλειές ο καθένας για να έχετε κάτι "συναρπαστικό" να λέτε μετά το πρώτο τρίμηνο.
6. κυρίες μου : τονώστε το εγώ του "μαλάκα" και υποκριθείτε αναρίθμητους οργαμούς.
κύριοι: αφήστε τις μαλακίες και παραχωρήστε της την πιστωτική σας κάρτα.
7. Ποτέ δεν επεμβαίνουμε ούτε αντιμιλάμε όταν ΑΥΤΗ μιλάει για το σόι της και την μαμά της ειδικά Ποτέ δεν επεμβαίνουμε ούτε αντιμιλάμε όταν ΑΥΤΟΣ μιλάει για μπάλα , αυτοκίνητα και στρατιωτική θητεία.
8. κύριοι : χωρίς να το παραγαμήσετε μιλήστε για παλιές σας σχέσεις με καλά λόγια . Ο άντρας πρέπει να έχει παρελθόν και οι γυναίκες σαν ζηλιάρες από φύση τους θα βαλθούν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερες στο κρεβάτι ειδικά.
κυρίες μου: Μην μιλάτε ποτέ για παλιές σας σχέσεις όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και νομίζουν ότι είναι οι πρώτοι και μοναδικοί.
9. κυρίες μου : πάψτε να κλαίγεστε για οτιδήποτε μόνο θόρυβο παράγετε.
κύριοι: εάν δεν πάτε καλά οικονομικά ψάξτε για δεύτερη δουλειά , δανειστείτε , κλέψτε κάντε κάτι 'η ψάξτε για άλλη γκόμενα.
10. Κυρίες μου :Ποτέ δεν ρωτάμε έναν άντρα που ήταν? ΑΝΤΡΑΣ είναι μην του μιλάς ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ
Κύριοι : Πάντα ρωτάμε ευγενικά την γυναίκα που είναι . Ως γνωστόν η γυναίκα και στο μπουκάλι να την βάλεις το κέρατο θα στο ρίξει ειδικά εάν σου 'πε ότι είσαι ο πρώτος.
Ταδε εφη
ο άντρας ο εμπειρος ο αλήθειας
Έχουμε και λέμε.
1. Ο άντρας πρέπει να 'ναι μπόλικος και η γυναίκα λιανή. Διαφορετικά έχουν πρόβλημα οι σουμιέδες.
3. Όλες οι φίλες της γυναίκας είναι χαμηλοκώλες στα μάτια του άντρα και όλοι οι φίλοι του άντρα είναι ή ντιντίδες ή μικροτσούτσουνοι στα μάτια της γυναίκας . Διαφορετικά ΟΥΣΤ
4. Μην συζείτε άν δεν πάτε για γάμο . Ο χωρισμός είναι επώδυνος και οι γαμιστρώνες σε Αλιμου , Πάρνηθα και Εθνικές έχουν οικονομικά προβλήματα
5. Φροντίστε να είστε σε διαφορετικές δουλειές ο καθένας για να έχετε κάτι "συναρπαστικό" να λέτε μετά το πρώτο τρίμηνο.
6. κυρίες μου : τονώστε το εγώ του "μαλάκα" και υποκριθείτε αναρίθμητους οργαμούς.
7. Ποτέ δεν επεμβαίνουμε ούτε αντιμιλάμε όταν ΑΥΤΗ μιλάει για το σόι της και την μαμά της ειδικά Ποτέ δεν επεμβαίνουμε ούτε αντιμιλάμε όταν ΑΥΤΟΣ μιλάει για μπάλα , αυτοκίνητα και στρατιωτική θητεία.
8. κύριοι : χωρίς να το παραγαμήσετε μιλήστε για παλιές σας σχέσεις με καλά λόγια . Ο άντρας πρέπει να έχει παρελθόν και οι γυναίκες σαν ζηλιάρες από φύση τους θα βαλθούν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερες στο κρεβάτι ειδικά.
κυρίες μου: Μην μιλάτε ποτέ για παλιές σας σχέσεις όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και νομίζουν ότι είναι οι πρώτοι και μοναδικοί.
κύριοι: εάν δεν πάτε καλά οικονομικά ψάξτε για δεύτερη δουλειά , δανειστείτε , κλέψτε κάντε κάτι 'η ψάξτε για άλλη γκόμενα.
10. Κυρίες μου :Ποτέ δεν ρωτάμε έναν άντρα που ήταν? ΑΝΤΡΑΣ είναι μην του μιλάς ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ
Κύριοι : Πάντα ρωτάμε ευγενικά την γυναίκα που είναι . Ως γνωστόν η γυναίκα και στο μπουκάλι να την βάλεις το κέρατο θα στο ρίξει ειδικά εάν σου 'πε ότι είσαι ο πρώτος.
Ταδε εφη
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
Re: Συνταγή μακροημέρευσης των σχέσεων

Να προσθέσω οτι και το χιούμορ βοηθάει πολύ (προσωπικά με έχει σώσει ουκ ολίγες φορές).
Τελικά μια σχέση δεν κινδυνεύει από τον μακροχρόνιο χωρισμό, όσο από τη μακροχρόνια οικειότητα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ο προσωπικός χρόνος και η ελευθερία που βέβαια προϋποθέτει σεβασμό και εμπιστοσύνη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επίσης η σωστή διαχείριση των συγκρούσεων που θα προκύψουν.
Σ'αυτήν περιλαμβάνεται και η επιλογή του πότε χρειάζεται κανείς να μιλήσει και πότε είναι προτιμότερο να σιωπήσει.
Σ'αυτήν περιλαμβάνεται και η επιλογή του πότε χρειάζεται κανείς να μιλήσει και πότε είναι προτιμότερο να σιωπήσει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Στα παραπάνω μηνύματα ενδεικτικά λογοι που δεν μακροημερεύουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Λένε ότι ο συντομότερος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι του. Χαζομάρες. Η αλήθεια ειναι ότι ο συντομότερος δρόμος για την καρδιά του άντρα είναι ανάμεσα στο τρίτο και τέταρτο αριστερό πλευρό.
-Φεμιναζιστικές συμβουλές για ένα χαρούμενο Γάμο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Cecily Anne
Μειτ να ξερεις προσκύνησα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πρέπει να καθιερώσουμε μια ελληνική εκδοχή του Steak and Blowjob Day, κάτι σαν "ημέρα για αρνάκι και κωλαράκι".
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εξαιρετικη ιδέα.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 23:47 Πρέπει να καθιερώσουμε μια ελληνική εκδοχή του Steak and Blowjob Day, κάτι σαν "ημέρα για αρνάκι και κωλαράκι".
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ανάμεσα στο τρίτο και τέταρτο είπες ε; Πάντα μαθαίνουμε χρήσιμα πράγματα στο πχορουμ.Yochanan έγραψε: 18 Οκτ 2018, 23:43 Λένε ότι ο συντομότερος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι του. Χαζομάρες. Η αλήθεια ειναι ότι ο συντομότερος δρόμος για την καρδιά του άντρα είναι ανάμεσα στο τρίτο και τέταρτο αριστερό πλευρό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λόγια σζοφίας από παλιό ημερολόγιο ή από επιθεώρηση των 90s;arvanitis έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:41 Επειδής και δηλαδής αυτή η ενότητα στο νέο Phorum βλέπω να έχει πέραση και βλέπω πολλά κοκοράκια και ψιψίνες εδώ, λέω να βάλω κάποιες συμβουλές από ένα παλιό φούρναρη
Έχουμε και λέμε.
Ταδε εφη
Στην κυριολεξία είχα χρόνια να διαβάσω/δω τέτοιες βλακείες για το θέμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 2 Απαντήσεις