Ανευ βυζαααα, γυμνοστηθες "διαμαρτυριες" και λοιπα .......georgebi έγραψε: 18 Μαρ 2023, 20:30![]()
αν και εχω μείνει άφωνος οτι εκεί στο κόμμα ακούτε και κάτι άλλο πέρα από αντάρτικα![]()
.... και μην χασουν ευκαιρια να το ενσωματωσουν οι καπιταλήστες..
Ανευ βυζαααα, γυμνοστηθες "διαμαρτυριες" και λοιπα .......georgebi έγραψε: 18 Μαρ 2023, 20:30![]()
αν και εχω μείνει άφωνος οτι εκεί στο κόμμα ακούτε και κάτι άλλο πέρα από αντάρτικα![]()
Καλό μωρό η Τζενουλα απ τη Γαλλια

Ποιοι μωρέ; Εκείνοι που έχουν τους Goin through σε κάθε συναυλία της ΚΝΕgeorgebi έγραψε: 18 Μαρ 2023, 20:30
αν και εχω μείνει άφωνος οτι εκεί στο κόμμα σας επιτρέπουν να ακούτε και κάτι άλλο πέρα από αντάρτικα![]()

κοίτα τι μου θύμισες τώραgeorgebi έγραψε: 18 Μαρ 2023, 19:43Eνα φεγγάρι άκουγα πιο συχνά την δική της εκτέλεση στο Knockin' on Heaven's Door
παρά την εκτέλεση του Ντυλαν , όπως αυτή ακούστηκε στην γνωστή ταινια του Πεκινπαχ
Βέβαια κάποιο ρόλο έπαιξε το ότι μ άρεσαν (και συνεχίζουν να μ αρέσουν) αυτές που μικροδείχνουν όπως αυτή
περισσότερο τουλάχιστον απ κατι γεροπαράξενους Εβραίους όπως ο Μπομπ καλή ώρα
![]()
Δεν λεω ειχε τραγουδαρες το Desire
ναι - α, κάτσε να κάνω έντιτ στο Unknown Pleasures επειδή το λησμόνησα, να σ πω κ ποιο άλλο μ άρεσε πολύ του Ντίλανgeorgebi έγραψε: 21 Μαρ 2023, 13:44Δεν λεω ειχε τραγουδαρες το Desire![]()
αλλά εγώ εκείνη την εποχή ήμουν πιο κοντά σε άλλο Desire![]()
That said - κάτι με ξένιζε πάντα στους Moon κ δεν ασχολήθηκαgeorgebi έγραψε: 21 Μαρ 2023, 13:44Δεν λεω ειχε τραγουδαρες το Desire![]()
αλλά εγώ εκείνη την εποχή ήμουν πιο κοντά σε άλλο Desire![]()
δηλώνω ένοχος.
Α, δεν ξέρω.. Ο Άρειος Πάγκος του φόρουμ θα κρίνει.