Τι μπράβο της ρε,όλα αυτά που ανέφερες είναι μειονεκτήματα για τέτοια σόου. Θα τη φάνε οι σκύλες οι λυσσασμένες εκεί μέσα. Ελπίζω να είναι σιγανοπαπαδιάDaje έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:42 Αυτη η κοπελα τα εχει ολα.
Ειναι ομορφη, σεξυ, σοβαρη και φαινεται να ειναι και καλη κοπελα.
Μπραβο της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
-
Nero
Re: Greece's next top model
Τα πρώτα δείγματα δείχνουν να δυσκολεύεται με το κατιναριό που επικρατεί εκεί μέσα. Γενικά η εκπομπή πάσχει στο γεγονός πως αντί να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ομορφιά των κοριτσιών, αναλώνεται στο ξεκατίνιασμα.Nero έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:46Τι μπράβο της ρε,όλα αυτά που ανέφερες είναι μειονεκτήματα για τέτοια σόου. Θα τη φάνε οι σκύλες οι λυσσασμένες εκεί μέσα. Ελπίζω να είναι σιγανοπαπαδιάDaje έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:42 Αυτη η κοπελα τα εχει ολα.
Μπραβο της.![]()
Ρε 'σεις, η Ηλιάννα δε μοιάζει λίγο με την Kendall Karson?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Nero
Προφανώς. Ριάλιτυ είναι,το ξεκατίνιασμα είναι όλο το ποιντ,ειδικά όταν μιλάμε για ριάλτυ στο οποίο κλείνουν 30 κορασίδες διψασμένες για δόξα στο ίδιο σπίτι και του λένε ας νικήσει η καλύτερηΑίγαγρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:49Τα πρώτα δείγματα δείχνουν να δυσκολεύεται με το κατιναριό που επικρατεί εκεί μέσα. Γενικά η εκπομπή πάσχει στο γεγονός πως αντί να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ομορφιά των κοριτσιών, αναλώνεται στο ξεκατίνιασμα.Nero έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:46Τι μπράβο της ρε,όλα αυτά που ανέφερες είναι μειονεκτήματα για τέτοια σόου. Θα τη φάνε οι σκύλες οι λυσσασμένες εκεί μέσα. Ελπίζω να είναι σιγανοπαπαδιάDaje έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:42 Αυτη η κοπελα τα εχει ολα.
Μπραβο της.![]()
Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει, οι διάλογοι ανάμεσα στα κορίτσια είναι αποκλειστικά και μόνο γύρω από πικρόχολα σχόλια η μία για την άλλη.
Πιστεύω πως χαραμίζεται η μικρή Βοργίας εκεί μέσα με τα άλλα τα όρνεα.
'Οντως.. Ίδιας κοπής.
Όμορφη κοπέλα πάντως. Από τις ξεχωριστές. Η μορφή της, εκτός άλλων, εκπέμπει ευγένεια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Για μοντέλο παραείναι όμορφη, επίσης.Nero έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:46Τι μπράβο της ρε,όλα αυτά που ανέφερες είναι μειονεκτήματα για τέτοια σόου. Θα τη φάνε οι σκύλες οι λυσσασμένες εκεί μέσα. Ελπίζω να είναι σιγανοπαπαδιάDaje έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:42 Αυτη η κοπελα τα εχει ολα.
Μπραβο της.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από πότε ισχύει για μοντέλα το "παραείναι" όμορφη;hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:25Για μοντέλο παραείναι όμορφη, επίσης.Nero έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:46Τι μπράβο της ρε,όλα αυτά που ανέφερες είναι μειονεκτήματα για τέτοια σόου. Θα τη φάνε οι σκύλες οι λυσσασμένες εκεί μέσα. Ελπίζω να είναι σιγανοπαπαδιάDaje έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:42 Αυτη η κοπελα τα εχει ολα.
Μπραβο της.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Πώς θα κάνει νούμερα η εκπομπή αν είναι απλά ένα κάστινγκ για μοντέλα; Δεν αρκεί το μπούτι. Εδώ οι κριτές τις έβαζαν να απαντήσουν αν αξίζουν η μία περισσότερο απ' την άλλην, εκεί, μπροστά τους.Αίγαγρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:58 Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει, οι διάλογοι ανάμεσα στα κορίτσια είναι αποκλειστικά και μόνο γύρω από πικρόχολα σχόλια η μία για την άλλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Από πάντα. Οι σχεδιαστές πουλάνε ρούχα και αξεσουάρ, άρα θέλουν να αναδεικνύεται περισσότερο το προϊόν παρά το μανεκέν*. Δες μια οποιαδήποτε επίδειξη μόδας και πες μου πόσες κουκλάρες βλέπεις.
* παλιότερη λέξη που αντικαταστάθηκε από το «μοντέλο», που δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος του μοντέλου στην επίδειξη: ζωντανή κρεμάστρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Κελτικο προσωπο.Αίγαγρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:45 Έχει πράγματι αναγεννησιακή ομορφιά και γενικά είναι αστέρι η μικρή σε όλα της.
Η καταγωγή της είναι από τη Μύκονο. Οι Κυκλάδες είχαν έντονο το ιταλικό στοιχείο κατά το παρελθόν.
Αν την κρινει κανεις μονο απο το προσωπο θα την αδικησει.
Ειναι δυνατη στο συνολο.
Σωμα-Προσωπο-Τροπος που περπαταει/φερεται.
Προβλεπω να φτανει ανετα στην τελικη τριαδα.
Ειναι δυνατη στο συνολο.
Σωμα-Προσωπο-Τροπος που περπαταει/φερεται.
Προβλεπω να φτανει ανετα στην τελικη τριαδα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτό σε ότι αφορά την πασαρέλα. Όμως υπάρχουν και μοντέλα που χρησιμοποιούνται σε διαφημίσεις καλλυντικών π.χ. και απαιτούν τέλειο πρόσωπο. Η συγκεκριμένη κοπέλα τυγχάνει να έχει και το σώμα που χρειάζεται για πασαρέλα και το πρόσωπο.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:31Από πάντα. Οι σχεδιαστές πουλάνε ρούχα και αξεσουάρ, άρα θέλουν να αναδεικνύεται περισσότερο το προϊόν παρά το μανεκέν*. Δες μια οποιαδήποτε επίδειξη μόδας και πες μου πόσες κουκλάρες βλέπεις.
* παλιότερη λέξη που αντικαταστάθηκε από το «μοντέλο», που δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος του μοντέλου στην επίδειξη: ζωντανή κρεμάστρα.
Επίσης, στις επιδείξεις τις βάφουν έτσι ώστε να είναι άτονες. Δούλευα κάποτε σε διαφημιστική, έχω δει μοντέλα εντελώς άβαφα και οι περισσότερες θεές.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Έχει καμπύλες και γλυκύτητα.
Την υποστηρίζω αλλά δεν θα προχωρήσει γιατί δεν είναι 1.80
Την υποστηρίζω αλλά δεν θα προχωρήσει γιατί δεν είναι 1.80
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
όλη η βόρεια Ιταλία κατοικούταν από κελτικά φύλα, πριν τα ξεκωλιάσουν οι Ρωμαίοι και εκλατινιστούν.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:33Κελτικο προσωπο.Αίγαγρος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:45 Έχει πράγματι αναγεννησιακή ομορφιά και γενικά είναι αστέρι η μικρή σε όλα της.
Η καταγωγή της είναι από τη Μύκονο. Οι Κυκλάδες είχαν έντονο το ιταλικό στοιχείο κατά το παρελθόν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση