θυμάμαι ο γείτονας μας Θεός σχωρέστον, αραχτός με ανάμεσα δουλειές του ποδαριού,
γιόρταζε με ούζα στην αυλή
εγώ πιτσιρικάς τον ρωτάω, τώρα τι περιμένουμε κυρ Θανάση ;
μου λέει θα γίνει ξαναδιανομή..
Το ποστ μου πήγαινε για τους πιο πανω bro. Τώρα μου φαντάζεσαι σπιρτζηδες και βουτσηδες με τα κομψοτεχνηματα του αγαπητού μας Καισαρα; Μπρακουλιας κύριε ένα πενηνταρι το συνολακι.
Και ναι ή αλήθεια είναι ότι προτιμώ τους χιτώνες, ο θείος Καίσαρας έχει γίνει φαρμακείο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
δεν έχω υπόψη για τους ζαιους πλην ότι ο κοντός πάει στο Γιαννέτο για να κρύβει το αχλάδι, στις μπουγάτσες πάντως νομίζω ο Καρούζος έφερε πρώτος παρθενοπαίους
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αν δε μπορουσε να τα κρυψει ούτε ο Γιαννετος, το επόμενο βήμα θα ήταν ο Φουστάνος.
Ναι νομίζω ο Καρούζος έφερνε κομμάτια. Στο αρβανιτοχωρι κρατάει ακόμη ο mahjong με πλήρη γκάμα νεαπολης(πλην Καίσαρα δυστυχως) αλλά και τζον λομπ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τέτοια ώρα ακριβως πριν από 37 χρόνια ήμασταν στα προπύλαια και φωνάζαμε στους Πασοκους, που περνούσαν πανηγυρίζοντας με τα σημαιακια, απόψε άλλαξαν τ' αφεντικά.
Αυτοί μάλλον δεν καταλάβαιναν τι φωνάζαμε ή βλέπανε μόνο την μαρμιτα και χαμογελούσαν αμήχανα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Οκτ 2018, 20:47
Τότε μπήκαν οι ρίζες για το επικών διαστάσεων ξεβλάχεμα που ακολούθησε.
Άντε τώρα να του πεις ότι δεν έχει δίκιο...
Εχει τεραστιο δικιο. Εδω προ κωστοπουλου φοραγανε ριγε πουκαμισο με τζην πσντελονι ασπρη καλτσα και σκαρπινι. Και οι γυναικες κοκκινη γοβα με αδπρη καλτσα και τζην. Δες φωτο της εποχης και συμφωνησε
παπάρια, το ίδιο κακόγουστοι είναι οι Ελ όσο και οι υπόλοιποι και όσο ήταν πριν το απντεητ, ίσως μάλιστα χειρότεροι από πριν γιατί από τίμια ταγάρια και πετσιά γίναν αρχοντόβλαχοι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Μόλις επέστρεψα από ένα γνήσιο καραμπαμπίσιο φαγοπότι με oldtimer λαζοντόιτς. Κλάψαμε μαζί για τα χαμένα χρόνια.
Μαυροβασίλης τα ναπολιτάνικα δεν φοριόντουσαν επί ΠΑΣΟΚ.