Καλό...Πασχ...εεε...
και τού χρόνου
.,
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2023, 15:25 Εγώ τις πάω τις πασχαλινές διαφημίσεις του τζάμπο.
Όπως και όλες τις διαφημίσεις τύπου "Έλληνες στο Λονδίνο", "το χάσαμε το κορμί πατριώτ'', τέτοια.
Ό,τι έχει αυτοσαρκασμό, καλό είναι.![]()

Κι εγώ αλλά για άλλο λόγο

foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2023, 16:14 Έχει τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ή φωνή ο Μπουγάς, θα μπορούσε να πει το κανονικό "Φεγγάρι" και να καταστήσει τη Θεοδωρίδου περιθωριακή υποσημείωση στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού.
foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2023, 16:14 θα μπορούσε να πει το κανονικό "Φεγγάρι" και να καταστήσει τη Θεοδωρίδου περιθωριακή υποσημείωση
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Μαρ 2023, 16:23 Naida
MONO εγω προσεξα οτι εχει καργα μισογυνικο υπονοουμενο (την μονη γυναικεια παρουσια που την παρουσιαζει υστερικη να ουρλιαζει αφου τελειωσει τον χορο της στον αφεντη-αρσενικο, την παιρνει ο αερας και την χαιρεταει ο πρωταγωνιστης ειρωνικα) ;;;;;!!!!!!
και στεκεστε στους βιγκαν, που ειναι τριτοδευτερο μπροστα στην τοξικη αρρενωποτητα;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()

Έχει διαφορά απ' αυτό;georgebi έγραψε: 20 Μαρ 2023, 16:29Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Μαρ 2023, 16:23 Naida
MONO εγω προσεξα οτι εχει καργα μισογυνικο υπονοουμενο (την μονη γυναικεια παρουσια που την παρουσιαζει υστερικη να ουρλιαζει αφου τελειωσει τον χορο της στον αφεντη-αρσενικο, την παιρνει ο αερας και την χαιρεταει ο πρωταγωνιστης ειρωνικα) ;;;;;!!!!!!
και στεκεστε στους βιγκαν, που ειναι τριτοδευτερο μπροστα στην τοξικη αρρενωποτητα;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
σεξιστικό γουρούνι από παλιά ο Μπουγας![]()
![]()
ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ - ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ![]()