Πασιφανές,αυτονόητο και εν πάση περιπτώσει γεγονότα που αφορούν ίδια αντίληψη και χρονικά και πνευματικά έστω με χαλαρούς κοινωνικούς δεσμούς.
Τι κοινό,γνωστό θα ήταν ο πιο πρόχειρος ορισμός που μούρχεται τώρα.
Πασιφανές,αυτονόητο και εν πάση περιπτώσει γεγονότα που αφορούν ίδια αντίληψη και χρονικά και πνευματικά έστω με χαλαρούς κοινωνικούς δεσμούς.
Θα φώναζα τον μπόγια να τους μαζέψει.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:01τον νορμαλ κοσμο ρωταω, οχι εσενα ρε τυπε.Φρούραρχος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:54Θα τον κέρναγα.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:44 Πειτε ρε παιδια, ειλικρινα, ας πουμε εκει που βγαζετε βολτα το σκυλο, συναντατε εναν τυπο κοντοκουρεμενο και ντουκι με λυκοσκυλο, σας λεει πως ειναι μπατσος και ο σκυλος του λεγεται Αδολφος, τι γνωμη σχηματιζετε;
Υπάρχει νορμάλ κόσμος;blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:01τον νορμαλ κοσμο ρωταω, οχι εσενα ρε τυπε.Φρούραρχος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:54Θα τον κέρναγα.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:44 Πειτε ρε παιδια, ειλικρινα, ας πουμε εκει που βγαζετε βολτα το σκυλο, συναντατε εναν τυπο κοντοκουρεμενο και ντουκι με λυκοσκυλο, σας λεει πως ειναι μπατσος και ο σκυλος του λεγεται Αδολφος, τι γνωμη σχηματιζετε;
Στο χωριό ένας φώναζε τον σκύλο του Ντικ, ο γείτονάς του απαίτησε να του αλλάξει όνομα, γιατί Ντικ φώναζαν των ελληνοαμερικάνο άντρα της κόρης του.Μπίστης έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:32 Και γιατί δεν το βλέπετε ως ειρωνεία στον μεγαλύτερο από τους Αδόλφους ;
εγω θα του συστηνα τον δικο μου μαυρο σκυλο ως Κεμαλ, για να κοψω αντιδρασεις.aLiCat έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:15Υπάρχει νορμάλ κόσμος;![]()
Τεσ πα, αν συναντούσα έναν τύπο όπως τον λες με τον σκύλο του να τον φωνάζει Αδόλφο, θα γελούσα για την επινοητικότητά του σχετικά με το όνομα και ταυτόχρονα θα την έκανα με ελαφρά..
Μπορεί να το βάφτισε ο .. Τόσκας κατά την αποχώρηση...Εσθήρ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:18 Το ονομα αδολφος ολοι ξερουμε με τι ταυτιζεται.
Το να ονομαζουν ετσι εναν σκυλο της αστυνομιας,απλα ειναι ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ,ακριβως επειδη συνειρμικα παει εκει που ολοι ξερουμε.
Πολυ κακη επικοινωνιακη τακτικη...και δειχνει και την ηλιθιοτητα καποιων.
Καθολου δεν εχω παρακολουθισει ποιος τον βαφτισε.Και ουτε με ενδιαφερει.Μιλαω απλα για το γεγονος και ποσο ηλιθιο ειναι επικοινωνιακα.taliban έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:19Μπορεί να το βάφτισε ο .. Τόσκας κατά την αποχώρηση...Εσθήρ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:18 Το ονομα αδολφος ολοι ξερουμε με τι ταυτιζεται.
Το να ονομαζουν ετσι εναν σκυλο της αστυνομιας,απλα ειναι ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ,ακριβως επειδη συνειρμικα παει εκει που ολοι ξερουμε.
νο 13ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 15:37https://www.11888.gr/white-pages/%CE%B1 ... %BF%CF%82/
Δεν το βαφτίζειτο σκυλί η Αστυνομία, ούτε ο συνοδός του. Ένα τέτοιο σκυλί έχει βαφτιστεί στο εκπαιδευτήριο από όπου τον αγόρασε η Αστυνομία. Δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια εκπαιδευτήρια σκύλων στην Ελλάδα (νομίζω ούτε καν για σκύλους τυφλών δεν υπάρχουν εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα)Εσθήρ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:20Καθολου δεν εχω παρακολουθισει ποιος τον βαφτισε.Και ουτε με ενδιαφερει.Μιλαω απλα για το γεγονος και ποσο ηλιθιο ειναι επικοινωνιακα.taliban έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:19Μπορεί να το βάφτισε ο .. Τόσκας κατά την αποχώρηση...Εσθήρ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:18 Το ονομα αδολφος ολοι ξερουμε με τι ταυτιζεται.
Καν δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες,αλλα ΕΣΤΩ οτι ισχυει...μολις η ασυνομια το πηρε,ΟΦΕΙΛΕ να του αλλαξει ονομα,αλλα η ηλιθιοτητα περισσευει.Τι;Δεν μπορουσε να του αλλαξει ονομα;Maspoli έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:27Δεν το βαφτίζειτο σκυλί η Αστυνομία, ούτε ο συνοδός του. Ένα τέτοιο σκυλί έχει βαφτιστεί στο εκπαιδευτήριο από όπου τον αγόρασε η Αστυνομία. Δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια εκπαιδευτήρια σκύλων στην Ελλάδα (νομίζω ούτε καν για σκύλους τυφλών δεν υπάρχουν εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα)
Έχει κάποιο εκπαιδευτήριο ο Κασιδιάρης ?Maspoli έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:27Δεν το βαφτίζειτο σκυλί η Αστυνομία, ούτε ο συνοδός του. Ένα τέτοιο σκυλί έχει βαφτιστεί στο εκπαιδευτήριο από όπου τον αγόρασε η Αστυνομία. Δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια εκπαιδευτήρια σκύλων στην Ελλάδα (νομίζω ούτε καν για σκύλους τυφλών δεν υπάρχουν εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα)
Όχι, δεν μπορούσε να του αλλάξει το όνομα. Το σκυλί έχει μάθει να (υπ)ακούει σε συγκεκριμένο όνομαΕσθήρ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:30 Καν δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες,αλλα ΕΣΤΩ οτι ισχυει...μολις η ασυνομια το πηρε,ΟΦΕΙΛΕ να του αλλαξει ονομα,αλλα η ηλιθιοτητα περισσευει.Τι;Δεν μπορουσε να του αλλαξει ονομα;![]()
Να διευκρινίζεις τότε ότι γουστάρεις μόνο συγκεκριμένες απαντήσεις.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:01τον νορμαλ κοσμο ρωταω, οχι εσενα ρε τυπε.Φρούραρχος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:54Θα τον κέρναγα.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:44 Πειτε ρε παιδια, ειλικρινα, ας πουμε εκει που βγαζετε βολτα το σκυλο, συναντατε εναν τυπο κοντοκουρεμενο και ντουκι με λυκοσκυλο, σας λεει πως ειναι μπατσος και ο σκυλος του λεγεται Αδολφος, τι γνωμη σχηματιζετε;