Δεν υπάρχει αυτό που λες. Υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων.Daje έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:46 Προσωπικα ολες τις φιλες μου τις πηδηξα.
Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικα.
Μονο στο νηπιαγωγειο και αν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μονο αν πηδηχτουν πρωτα.
Μετα τον πηδο, ναι, υπαρχει φιλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Λάθος κατάλαβες δεν ρωτάει αυτό, ρωτάει αν πήδηξες κανένα φίλο... με την καλή έννοια.Daje έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:46 Προσωπικα ολες τις φιλες μου τις πηδηξα.
Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικα.
Μονο στο νηπιαγωγειο και αν.
the end
Όχι. Έχω φίλους άντρες. Δεν έχω ππηδηχτεί μαζί τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Τοσο πομπωδης οσο κοινότοπος, οπως παντα. Εγω λυπαμαι εσενα για την κομπορημοσυνη σου.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:40 Καλό θα ήταν πάντως να κάνεις μια βόλτα από κανέναν ψυχίατρο, γιατί η αδυναμία δημιουργίας δεσμών θεωρείται από την ψυχιατρική κλινική περίπτωση ψυχοπάθειας.
Ο άνθρωπος που δεν δημιουργεί δεσμούς δεν είναι καθόλου ελεύθερος. Είναι δέσμιος του ψυχαναγκασμού του και των πρέπει που έχει επιβάλλει στον εαυτό του για να υποτάσσει τα συναισθήματά του κάτω από ένα πρότυπο που έχει σχηματίσει στο μυαλό του.
Κρίμα.
- blackpaint
Με τον καθενα ξεχωριστα ομως εχεις, ετσι δεν ειναι?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Φίλος δεν μπορεί να θεωρηθεί ο σκύλος, εφ' όσον ο άνθρωπος είναι ο αφέντης(εξουσία) και ο σκύλος υπακούει (υποταγή).
Περισσότερο για σχέση εξάρτησης πρόκειται.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Πομπώδης; Πού το είδες αυτό; Μια απλή εξήγηση της κατάστασής σου δίνω. Προσωπικά θα σταματήσω να σου την μπαίνω, γιατί λυπάμαι ειλικρινά. Δεν θέλω να τα βάζω με άτομα που είναι συναισθηματικά challenged.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:59Τοσο πομπωδης οσο κοινότοπος, οπως παντα. Εγω λυπαμαι εσενα για την κομπορημοσυνη σου.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:40 Καλό θα ήταν πάντως να κάνεις μια βόλτα από κανέναν ψυχίατρο, γιατί η αδυναμία δημιουργίας δεσμών θεωρείται από την ψυχιατρική κλινική περίπτωση ψυχοπάθειας.
Ο άνθρωπος που δεν δημιουργεί δεσμούς δεν είναι καθόλου ελεύθερος. Είναι δέσμιος του ψυχαναγκασμού του και των πρέπει που έχει επιβάλλει στον εαυτό του για να υποτάσσει τα συναισθήματά του κάτω από ένα πρότυπο που έχει σχηματίσει στο μυαλό του.
Κρίμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Ορέστης 35
Σχεση αγαπης.aLiCat έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:20Φίλος δεν μπορεί να θεωρηθεί ο σκύλος, εφ' όσον ο άνθρωπος είναι ο αφέντης(εξουσία) και ο σκύλος υπακούει (υποταγή).
Περισσότερο για σχέση εξάρτησης πρόκειται.
-
User_601
Κρασιά Τιτάκη - Αμπελοφιλοσοφίες του Νότου ΕΡΥΘΡΟ

Αυτό είναι ένα ωραίο όνομα για κρασί. (Όχι σαν το αντίστοιχο Αδόλφος για σκύλο
Φαντάζομαι να είναι και γευστικό, να τιμάει το όνομά του.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- blackpaint
Τελειως ομως, γιατι θεωρεις επιτευγμα οτι εχεις τις ιδιες παρεες απο το δημοτικο. Ε, μαντεψε, κι εγω εχω φιλους και φιλες δεκαετιων, αλλα δεν το κανω θεμα, ουτε απο ενα γενικο συμπερασμα σε μια συζητηση, βρισκω ευκαιρια για να πατησω καποιον για να νοιωσω ανωτερος, αφου αραδιασω κοινοτοπιες σαν αυτες που γραφουν οι τηνειτζερ στους τοιχους.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2018, 22:24Πομπώδης; Πού το είδες αυτό; Μια απλή εξήγηση της κατάστασής σου δίνω. Προσωπικά θα σταματήσω να σου την μπαίνω, γιατί λυπάμαι ειλικρινά. Δεν θέλω να τα βάζω με άτομα που είναι συναισθηματικά challenged.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:59Τοσο πομπωδης οσο κοινότοπος, οπως παντα. Εγω λυπαμαι εσενα για την κομπορημοσυνη σου.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:40 Καλό θα ήταν πάντως να κάνεις μια βόλτα από κανέναν ψυχίατρο, γιατί η αδυναμία δημιουργίας δεσμών θεωρείται από την ψυχιατρική κλινική περίπτωση ψυχοπάθειας.
Κρίμα.
-
User_601
Γιατι εκπλησεσε;Κλασικη περιτπωση μπουλινγκ κομπλεξικου.Ε, μαντεψε, κι εγω εχω φιλους και φιλες δεκαετιων, αλλα δεν το κανω θεμα, ουτε απο ενα γενικο συμπερασμα σε μια συζητηση, βρισκω ευκαιρια για να πατησω καποιον για να νοιωσω ανωτερος, αφου αραδιασω κοινοτοπιες σαν αυτες που γραφουν οι τηνειτζερ στους τοιχους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 3 Απαντήσεις