Well done!Καρολίνα έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:36 Πόσο υπέροχο να έχεις βγάλει μετά από χρόνια έναν τοξικό άνθρωπο από τη ζωή σου, μαζί με τον περίγυρό του με τον οποίον δεν θα έπρεπε να έχεις ούτως ή άλλως καμιά σχέση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Yippie Kay Yay
Ευχαριστώ, άργησα κάτι χρόνια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Προσοχή όμως τώρα για να μην την ξαναπατησεις...
Yippie Kay Yay
Με τον ίδιο εννοείς ή με άλλον;
Στα πρώτα red flags θα παίρνουν πόδι χωρίς συναισθηματισμούς. Καλύτερα μόνη παρά σε μια τοξική σχέση.
Με άλλον/άλλους βρε.Καρολίνα έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:54Με τον ίδιο εννοείς ή με άλλον;
Στα πρώτα red flags θα παίρνουν πόδι χωρίς συναισθηματισμούς. Καλύτερα μόνη παρά σε μια τοξική σχέση.
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά...
Yippie Kay Yay
Μπράβο. Μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Όταν έχετε να κάνετε με τέτοιους, αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς (ιδιαίτερα τους συναισθηματικούς εκβιασμούς, μιας και είναι μανούλες σε αυτά) και σουτάρετέ τους. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω από όλα. Στην τελική, για να είναι οι γύρω μας καλά, πρέπει να είμαστε πρώτα εμείς και δεν πρόκειται να είμαστε, αν έχουμε στη ζωή μας τέτοια άτομα.Καρολίνα έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:36 Πόσο υπέροχο να έχεις βγάλει μετά από χρόνια έναν τοξικό άνθρωπο από τη ζωή σου, μαζί με τον περίγυρό του με τον οποίον δεν θα έπρεπε να έχεις ούτως ή άλλως καμιά σχέση.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Και που τα έχω ανοιχτά, είδες τι γίνεται....
Νήματα ωδές ανοίγω, άβαταρ και υπογραφές βάζω, τίποτα, καμιά επιτυχία.
Θα πάω σε μοναστήρι να βρω την ησυχία μου. Απλά δεν αντέχω το πρωϊνό ξύπνημα και τις χειρωνακτικές εργασίες. Και τους ψαλμούς. Και τα μαύρα ράσα. Και μερικά άλλα.
Ναι, έτσι είναι. Απλά στην αρχή ερωτεύεσαι και θολώνει η κρίση σου. Και μετά με τον καιρό βλέπεις πιο καθαρά, αλλά έχεις ήδη δεθεί με τον άλλον και είναι πιο δύσκολο να φύγεις.ik_90 έγραψε: 19 Μαρ 2023, 17:00Μπράβο. Μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Όταν έχετε να κάνετε με τέτοιους, αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς (ιδιαίτερα τους συναισθηματικούς εκβιασμούς, μιας και είναι μανούλες σε αυτά) και σουτάρετέ τους. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω από όλα. Στην τελική, για να είναι οι γύρω μας καλά, πρέπει να είμαστε πρώτα εμείς και δεν πρόκειται να είμαστε, αν έχουμε στη ζωή μας τέτοια άτομα.Καρολίνα έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:36 Πόσο υπέροχο να έχεις βγάλει μετά από χρόνια έναν τοξικό άνθρωπο από τη ζωή σου, μαζί με τον περίγυρό του με τον οποίον δεν θα έπρεπε να έχεις ούτως ή άλλως καμιά σχέση.
Μα παίζεις ανοιχτά με πάνω από έναν ταυτόχρονα.Καρολίνα έγραψε: 19 Μαρ 2023, 17:01Και που τα έχω ανοιχτά, είδες τι γίνεται....
Νήματα ωδές ανοίγω, άβαταρ και υπογραφές βάζω, τίποτα, καμιά επιτυχία.
Μήπως αυτό ενεργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας;
Yippie Kay Yay
Σωστά τα λες, θα εστιάσω στις ωδές, που έχω και ποιητικό ταλέντο.Airman68 έγραψε: 19 Μαρ 2023, 17:03Μα παίζεις ανοιχτά με πάνω από έναν ταυτόχρονα.
Μήπως αυτό ενεργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Casp έγραψε: 19 Μαρ 2023, 12:20 Και βασικά δεν την μοιράστηκα καν αυτή την φορά. 3 γραμμές έγραψα αλλά κατευθείαν ειρωνία.

Δεν έχει νόημα γιατί εσύ πιστεύεις ότι τρολάρει ενώ εγώ το αντίθετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως είχε πει και κάποιος σοφός πχωρουμικος γεροντας
Θα έρθει εποχή που το τρολ θα μοιάζει αλήθεια και η αλήθεια, τρολ.
Θα έρθει εποχή που το τρολ θα μοιάζει αλήθεια και η αλήθεια, τρολ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"