Όχι.
Έγινα κατανοητή εκεί που έπρεπε.
Όχι.
Εσυ είσαι μονίμως πεινασμενηuser έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:57 Ήρθα να δω τι έχει σήμερα το μενού να διαλέξω, κανείς δεν μαγείρεψε???![]()
Νηστική θα μείνω;;;
Μα και οι βίγκαν δεν είναι φιλόζωοι. Γιατί απλώς δεν αντιλαμβάνονται ότι οι καλλιέργειες μονίμως καταπατούν φυσικό περιβάλλον, διώχνοντας την πανίδα του και επηρεάζοντας όλο το οικοσύστημα.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:22 επιλογές του καθενός αλλά το να λες ότι είσαι φιλόζωος και να τα τρως ε...καπου κάτι δεν κολλάει.
Μα αυτό δεν ισχύει για όλους; Γίνονται κατανοητοί εκεί που θέλουν να γίνουν.
Τι έχω γράψει γλυκουλιμ και δεν θυμάμαι;Bazoomba έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:58Το εχεις γραψει εδω σε συζητηση με την Ναιδα και αλλα κοριτσια του ιστοτοπου.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:38Που ξερεις τι χρησιμοποιώ;Bazoomba έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:29
Α, θα μου πεις και πως νιωθω για τα ζωα μου;![]()
Ηθικολογια (και μαλιστα του χειριστου ειδους) ειναι να κανεις αυτες τις υποδειξεις ενω χρησιμοποιεις αρωματα και καλλυντικα απο τα Χοντος, ενω γνωριζεις οτι ειναι προιοντα βασανισμου των ψυχων για τις οποιες κοπτεσαι.
Ζωα τα οποια μολις ακουν το αυτοκινητο μου απο τον δρομο κατω (σε αποσταση δεκαδων μετρων), ερχονται και με περιμενουν στην πορτα, ειναι ζωα που, με αγαπουν.
Ζωα που μου εμπιστευονται τα μικρα τους περισσοτερο απο τα ατομα του ειδους τους, με αγαπουν.
Ζωα που θελουν να βρισκονται πλαι μου αφου τα μπουκωσω με φαι και νερο, με αγαπουν.
Οποτε, οχι αγαπητη, δεν θα πω ουτε ωμα ουτε ψημενα οτι απλως "εκτρεφω προς βρωση". Στο εχουν ξαναπει νομιζω κι αλλοι χρηστες, αλλα οταν εκφερεις γνωμη για πραγματα που ειναι αυταποδεικτα για αυτον που τα βιωνει και μαλιστα με το γνωστο σου υφος σε κανει να φαινεσαι, εχμμ, οχι και τοσο εναρμονισμενη με τις Ροες.
Βερσατσε την επομενη φορα και ηχοχρωματικο λιπ γκλος.![]()
Spoiler
Ήρεμα.
Αυτό το τα αγαπώ αλλά να μην ανταμείφθω για τον κόπο μου( σφαγή)...με ξενέρωσε...ω ναι...τα κατάφερες!
Αλλά μην δίνεις σημασία...γράμματα μπλε χρώματος είμαι...![]()
Στην δουλειά σου εσυ, που την κανεις εδώ μέσα καλά, γράψε αυτά που λέω στα υποδήματα σου.![]()
![]()
Δεν θα το συνεχίσω αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:25Μα και οι βίγκαν δεν είναι φιλόζωοι. Γιατί απλώς δεν αντιλαμβάνονται ότι οι καλλιέργειες μονίμως καταπατούν φυσικό περιβάλλον, διώχνοντας την πανίδα του και επηρεάζοντας όλο το οικοσύστημα.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:22 επιλογές του καθενός αλλά το να λες ότι είσαι φιλόζωος και να τα τρως ε...καπου κάτι δεν κολλάει.
Μεγάλη κουβέντα. Υπάρχουν μελέτες που η βεγκαν μόδα έχει Κάνει μεγάλο κακο. Βλέπε υψηλή ζήτηση σε αμυγδαλογαλα με αποτέλεσμα να ξεκωλιαζονται οι μέλισσες κλπksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:22Συνήθως αν δεν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση τα παίρνουν άνω των πενήντα+ ...Ερμής έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:57Γι'αυτό κροσφιταρω συχνά και η χοληστερίνη είναι σε επίπεδα νηπίουksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:52
Αχαχαχα...Εσυ μάλλον θα αρχίσεις χάπια χοληστερίνης αλλά κατάθλιψη...![]()
Για να ευθυμησουμε
Ριξε ένα άκουσμα
https://youtu.be/8ZOmNkduv1o
Στις παρέες μου υπάρχουν βιγκαν, vegetarian και φυσικά κρεατοφαγοι, δεν έχω πρόβλημα με τις επιλογές του καθενός αλλά το να λες ότι είσαι φιλόζωος και να τα τρως ε...καπου κάτι δεν κολλάει.
Θυμήθηκα και τον άλλον που έλεγε κάνω οικονομία στο νερό προσέχω για να έχουμε όλοι και γελάω γιατί η εκτροφή ζώων μάλλον η υπερβολική πλέον εκτροφή προς βρώση είναι πολύ πιο καταναλωτική σε νερό, καλλιέργειες και μόλυνση στο περιβάλλον...
Είσαι σίγουρα γυναίκα; Καμιά ποτέ δεν θα έγραφε τα Hondos hontosksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:29Τι έχω γράψει γλυκουλιμ και δεν θυμάμαι;Bazoomba έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:58Το εχεις γραψει εδω σε συζητηση με την Ναιδα και αλλα κοριτσια του ιστοτοπου.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:38
Που ξερεις τι χρησιμοποιώ;Spoiler
Ήρεμα.
Αυτό το τα αγαπώ αλλά να μην ανταμείφθω για τον κόπο μου( σφαγή)...με ξενέρωσε...ω ναι...τα κατάφερες!
Στην δουλειά σου εσυ, που την κανεις εδώ μέσα καλά, γράψε αυτά που λέω στα υποδήματα σου.![]()
![]()
Για κάποιο αποτυχημένο μανό και για άρωμα...Επίσης για έφοδο στα hontos αλλά αυτό τι μπορεί να σημαίνει για σενα;έχει πολλά τμήματα.
Κάτι άλλο που θυμασαι και εγώ δεν;![]()
Ξέρεις τους αποδέκτες που μ' ενδιαφέρουν;
https://www.olivemagazine.gr/chrisima/s ... u-sto-spi/Ερμής έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:35Μεγάλη κουβέντα. Υπάρχουν μελέτες που η βεγκαν μόδα έχει Κάνει μεγάλο κακο. Βλέπε υψηλή ζήτηση σε αμυγδαλογαλα με αποτέλεσμα να ξεκωλιαζονται οι μέλισσες κλπksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:22Συνήθως αν δεν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση τα παίρνουν άνω των πενήντα+ ...Ερμής έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:57
Γι'αυτό κροσφιταρω συχνά και η χοληστερίνη είναι σε επίπεδα νηπίου
Για να ευθυμησουμε
Ριξε ένα άκουσμα
https://youtu.be/8ZOmNkduv1o
Στις παρέες μου υπάρχουν βιγκαν, vegetarian και φυσικά κρεατοφαγοι, δεν έχω πρόβλημα με τις επιλογές του καθενός αλλά το να λες ότι είσαι φιλόζωος και να τα τρως ε...καπου κάτι δεν κολλάει.
Θυμήθηκα και τον άλλον που έλεγε κάνω οικονομία στο νερό προσέχω για να έχουμε όλοι και γελάω γιατί η εκτροφή ζώων μάλλον η υπερβολική πλέον εκτροφή προς βρώση είναι πολύ πιο καταναλωτική σε νερό, καλλιέργειες και μόλυνση στο περιβάλλον...
Για ολα αυτα, κυρα των ονειρων μου. Για καλλυντικα που ειναι αποτελεσμα βασανισμου ζωντανων.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:29Τι έχω γράψει γλυκουλιμ και δεν θυμάμαι;Bazoomba έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:58Το εχεις γραψει εδω σε συζητηση με την Ναιδα και αλλα κοριτσια του ιστοτοπου.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:38
Που ξερεις τι χρησιμοποιώ;Spoiler
Ήρεμα.
![]()
Για κάποιο αποτυχημένο μανό και για άρωμα...Επίσης για έφοδο στα hontos αλλά αυτό τι μπορεί να σημαίνει για σενα;έχει πολλά τμήματα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση αλλά δεν ήταν απαραίτητη.
Ε όχι και κυρία των ονείρων σου...Bazoomba έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:44Για ολα αυτα, κυρα των ονειρων μου. Για καλλυντικα που ειναι αποτελεσμα βασανισμου ζωντανων.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 22:29Τι έχω γράψει γλυκουλιμ και δεν θυμάμαι;Bazoomba έγραψε: 17 Μαρ 2023, 21:58
Το εχεις γραψει εδω σε συζητηση με την Ναιδα και αλλα κοριτσια του ιστοτοπου.![]()
![]()
Δεν υπαρχει ον που να μην επιβιωνει εις βαρος αλλων στον κοσμο αγαπητη.
Κι ουτε αυτη η "απανθρωπη" φυσικη πραγματικοτητα, ακυρωνει την ισαξια του αλλου μερους της εξισωσης, που λεγεται αγαπη.
Η σταση ζωης που πρεσβευεις δεν ειναι εναρμονισμενη με την ζωη. Ειναι μαλλον το αποτραβηγμα απο δαυτη, ενα δειγμα παραιτησης που θα ελεγε ο αγαπημενος μας μουστακαλης.
Εκει που σφυζει η ζωη, σφυζουν και οι αντιφασεις που τοσο απεχθανεσαι.![]()