Αυτά τα πεζά με τους νέους ήρωες του Αρκά εμένανε με αρέσανε να ξες. Αν είναι δκας συνέχισε.Εκτωρ έγραψε: 15 Μαρ 2023, 18:34 Θα διαβάζουν όλοι τα βιβλία μου, τα οποία θα θεωρούνται πλέον κλασικά αριστουργήματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς πιστεύετε ότι θα είναι ο κόσμος το 2100;
Re: Πώς πιστεύετε ότι θα είναι ο κόσμος το 2100;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ραντεβού έξω από το σπίτι του bic, πες ώρα κ ημέρα.
Spoiler
Spoiler
στην ανάγκη κάνω χότσπο το κινητό μου
Spoiler
Κάρολ
.
.
Γνωστός Λιακοπουλικος έλεγε πως αυτό είναι το κόλπο τους,Parrot έγραψε: 15 Μαρ 2023, 17:49
Όλα θα είναι συνδυασμένα με A.I. (πολύ πιθανόν και ο ανθρώπινος εγκέφαλος να μπορεί να γίνει enhanced με προηγμένες τεχνολογικές εμφυτεύσεις) και τα πάντα θα είναι συνδεδεμένα στον ιστό..
Όλες οι εξελίξεις μέχρι τότε θα βασιστούν στο τί μπορεί να κάνει και να επινοήσει το A.I..
Να συνδεθούν όλοι στον παγκοσμιο ιστό/υπολογιστή αλλιώς δεν θα μπορουμε να δουλέψουμε κλπ (όπως το "εμβόλιο" έλεγε, θ σ αναγκάσουν)
Το κόλπο που είναι;
Ο, τι οι "σκοτεινές δυνάμεις" (νεφελιμ αντιχριστος κλπ) θα κάνουν ο, τι γουστάρουν λόγω A. I. και πλασματικου κόσμου.
Γτι στον φυσικό κόσμο, δεν έχουν εξουσία, λόγω πολέμαρχου του Θεου και των Ελ
Αλλά στον πλασματικό κόσμο... Όσοι δεν υποκύψουν θα σωθουν;!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τι γίνετε ρε κουκουλάκηδες; Αρκουδέηδες; Εϋπιτζήδες; Όλοι ξέρετε πού μένω;sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:54Ραντεβού έξω από το σπίτι του bic, πες ώρα κ ημέρα.Spoiler
έχω τον κωδικό του γουήφη του
Spoiler
στην ανάγκη κάνω χότσπο το κινητό μουSpoiler
Κάρολ
(Καλά, εσύ όντως ξες...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτό που θα συμβεί μέσα στον 21ο αιώνα, θα είναι πως θα καταργηθεί η γραφή, γιατί δεν θα χρειάζεται, λόγω εγκεφαλικών εμφυτευμάτων. Όποια γραφή θα βλέπει κάποιος, θα του την διαβάζει το εμφύτευμα μεταφρασμένη. Η εκμάθηση ξένων γλωσσών, η γραφή και η ανάγνωση, θα είναι περιττή και θα εξαλειφθεί από την εκπαίδευση. Ήδη σε μια χώρα, νομίζω στην Φιλανδία, τα παιδιά δεν τα διδάσκουν καν το να γράφουν, μαθαίνουν πλέον μόνο να πληκτρολογούν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εκπρόσωποι του σημερινού γυναικωνίτη του phorum, εν έτει 2100...

Τι λες για Κυριακή πρωί, πριν λαλήσουν τα κοκκόρια, να του κάνουμε καντάδα με παλιές λαϊκές επιτυχίες; Θα φέρουμε και τον Χέλη να παίξει μπουζούκι.sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:54Ραντεβού έξω από το σπίτι του bic, πες ώρα κ ημέρα.Spoiler
Spoiler
Κάρολ
Δεν μπορώ, δουλεύω.Καρολίνα έγραψε: 17 Μαρ 2023, 19:53Τι λες για Κυριακή πρωί, πριν λαλήσουν τα κοκκόρια, να του κάνουμε καντάδα με παλιές λαϊκές επιτυχίες; Θα φέρουμε και τον Χέλη να παίξει μπουζούκι.
.
.
Κυριακή πρωί; Δεξιός* ψάλτης είσαι;sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2023, 19:56Δεν μπορώ, δουλεύω.Καρολίνα έγραψε: 17 Μαρ 2023, 19:53Τι λες για Κυριακή πρωί, πριν λαλήσουν τα κοκκόρια, να του κάνουμε καντάδα με παλιές λαϊκές επιτυχίες; Θα φέρουμε και τον Χέλη να παίξει μπουζούκι.sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:54
Ραντεβού έξω από το σπίτι του bic, πες ώρα κ ημέρα.Spoiler
Spoiler
Κάρολ
* ξέρω, ξέρω...
Όντως;
Εννοείται ρε συ. Θα έκανα εγώ ποτέ πλάκα με τέτοια πράματα;
Πραγματικά στην Φιλανδία που είναι προηγμένη χώρα κάνουν τέτοιο πράγμα;Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Μαρ 2023, 18:28 Αυτό που θα συμβεί μέσα στον 21ο αιώνα, θα είναι πως θα καταργηθεί η γραφή, γιατί δεν θα χρειάζεται, λόγω εγκεφαλικών εμφυτευμάτων. Όποια γραφή θα βλέπει κάποιος, θα του την διαβάζει το εμφύτευμα μεταφρασμένη. Η εκμάθηση ξένων γλωσσών, η γραφή και η ανάγνωση, θα είναι περιττή και θα εξαλειφθεί από την εκπαίδευση. Ήδη σε μια χώρα, νομίζω στην Φιλανδία, τα παιδιά δεν τα διδάσκουν καν το να γράφουν, μαθαίνουν πλέον μόνο να πληκτρολογούν.
Η γραφή σε διδάσκει, σε χαλαρώνει, πιστεύω πως πολλοί την ανακάλυψαν ξανά, μετά την πληκτρολόγηση, γράφοντας ημερολόγια.
Εξάλλου θα υπάρχει η αφή, δεν θα υπάρχει πληκτρολόγηση ή η κατευθείαν εντολή μέσω του εμφυτεύματος.
Ζοφερό μου φαίνεται.
Όπως το ιντερνέτ εξελίχθηκε από τα πανεπιστήμια για διάδοση της γνώσης και κατέληξε εκεί που κατέληξε, χωρίς βέβαια να έχει εξαλειφθεί πλήρως ο αρχικός σκοπός, εκεί νομίζω θα καταλήξουν και όλα αυτά, στην υποδούλωση του ανθρώπου, στον περιορισμό της ατομικής ελευθερίας και της αξιοπρέπειάς του. Στην κατάργηση του 1ου άρθρου του Συντάγματος όλων των χωρών. Ζοφερό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 4 Απαντήσεις