Έλα ρε, δεν γίνονται αυτά, πού ακούστηκε υπάλληλος στην Ελλάδα να πίνει σε υπηρεσία;Unique έγραψε: 04 Μαρ 2023, 09:25Μη χανεις την ωρα σου. Δεν εχει σκοπο να κανει διαλογο.
Επι του θεματος, εγω τωρα το εμαθα. Ο σταθμαρχης λεει στην αρχή έκανε τον ανήξερο και αθώο και πως δεν έκανε κάτι λάθος.Αφού τον πήραν χαμπάρι είπε ότι μπορεί να έκανε λάθη. Εν τω μεταξυ κατι ακουγεται οτι μπορει να ηταν και ντιρλα στα ουισκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν φταιει η Hellenic Train - Τις πταίει ;;;;
Re: Δεν φταιει η Hellenic Train - Τις πταίει ;;;;
Την επομένη μερα που το εγραψα βγηκαν ακριβώς αυταsharp έγραψε: 07 Μαρ 2023, 22:46Περισσότερο πιθανό θεωρώ να το κλείσουν το μαγαζί και να πάνε τους υπαλλήλους ξανά στα μουσεία. Και όσοι έπαιρναν τραίνο, με το άλογοpanos291 έγραψε: 04 Μαρ 2023, 10:04Το πρωτο πως ελεγε ψεματα το ηξερα, το δευτερο οχι.Unique έγραψε: 04 Μαρ 2023, 09:25
Μη χανεις την ωρα σου. Δεν εχει σκοπο να κανει διαλογο.
Επι του θεματος, εγω τωρα το εμαθα. Ο σταθμαρχης λεει στην αρχή έκανε τον ανήξερο και αθώο και πως δεν έκανε κάτι λάθος.Αφού τον πήραν χαμπάρι είπε ότι μπορεί να έκανε λάθη. Εν τω μεταξυ κατι ακουγεται οτι μπορει να ηταν και ντιρλα στα ουισκια.
Σε καθε περιπτωση πρεπει να τον σκισουν, αλλα χωρίς να γινει εξιλαστηριο θυμα και να φορτωθει τις αμαρτιες 20 χρονων κρατικης διαφθορας και ανυπαρξίας. Αυτος ειναι η κορυφη του παγοβουνου.
Προβλεψη μου ομως ειναι πως επειδή φταινε ολες οι κυβερνήσεις, δεν θα την πληρωσει κανενας.
Θα "παρουμε μαθήματα", θα κυκλοφορουν με μουτρα, εβαλαν και εθνικο πενθος. Και με ενα μαγικο τροπο θα λυθει με τον γνωστο διαχρονικό ελληνικο τροπο μετα απο καταστροφες (εντολη φυλαρχου) η γραφειοκρατια, και σε κανα δυο μηνες θα εχουν εγκατασταθει ολα τα συστηματα.
Κατόπιν εορτής οπως πάντα, αλλα δε γαμιεται.![]()

- Frappezitis
Ένοχοι: Σταθμάρχης, σωματεία, έλλειψη αξιολόγησης, συντεχνίες, ΠΑΜΕ, ΚΚΕ...
https://twitter.com/TheInsiderPaper/sta ... 7361161216
https://twitter.com/TheInsiderPaper/sta ... 7361161216
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Υδράργυρος
Τα θυματα απο τη hellenic train αγορασαν εισητηριο, η hellenic train μετεφερε τον κοσμο. Οφειλε να εγγυαται την ασφαλεια των επιβατων.
- Golden Age
Δεν κάνει όμως αυτήν κουμάντο στον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ, αλλά το κράτος, καθότι ανήκουν στο δημόσιο. Δεν ευθύνεται αυτήν για τον τρόπο που λειτουργούσε ο ΟΣΕ με τους σταθμάρχες, ούτε για τα φανάρια που δεν λειτουργούσαν στις γραμμές.Υδράργυρος έγραψε: 17 Μαρ 2023, 20:51 Τα θυματα απο τη hellenic train αγορασαν εισητηριο, η hellenic train μετεφερε τον κοσμο. Οφειλε να εγγυαται την ασφαλεια των επιβατων.
- Golden Age
Απο εδώ το πάνε απο εκεί το πάνε, να που προσπαθούν να το φέρουν:

Μη τυχόν και θιγεί το δημόσιο παρότι οι ΔΥ υπεύθυνοι της τραγωδίας λειτουργούσαν σαν ΔΥ με την κακή έννοια.
Μη τυχόν και θιγεί το δημόσιο παρότι οι ΔΥ υπεύθυνοι της τραγωδίας λειτουργούσαν σαν ΔΥ με την κακή έννοια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ φταίω. Χα χα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
https://m.902.gr/eidisi/ergazomenoi-sym ... e-hellenic
Το σύστημα πυρασφάλειας στα βαγόνια της Hellenic Train σχεδόν δεν λειτουργεί.
Αντε δεξιοπουλα αθώωσε την εταιρεία τώρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Έχω κράξει κι εγώ την Hellenic Train για άλλο θέμαzteo έγραψε: 18 Μαρ 2023, 19:56 https://m.902.gr/eidisi/ergazomenoi-sym ... e-hellenic
viewtopic.php?f=24&t=46252
Αλλά και στην περίπτωση που αναφέρεις και στην περίπτωση που αναφέρω δεν έχει σχέση με το δυστύχημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 174 Απαντήσεις
- 4162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 15 Απαντήσεις