!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Γεωργία Μπίκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Η Γεωργία Μπίκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μαρ 2023, 10:38
Scouser έγραψε: 17 Μαρ 2023, 10:23
Υδράργυρος έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:13

Μας δουλεύεις τώρα; Το θράσος της εξουσίας είναι απύθμενο.
Η συγκεκριμένη έχει πολύ θάρρος.
Τελικά οι γυνάικες είναι η τελευταία ελπίδα αυτής της χώρας. Αυτές που ο κούλης έλεγε οτι δεν υπάρχουν πολλές ικανές στην Ελλάδα για να γίνουν υπουργοί
336352463_841334397410739_3390321184565171193_n.jpg
Έχουν απόδομηθει και αυτά, στα πλαίσια του "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι". Η μόνη λύση είναι να την κόψεις, να ξένοιασεις.
https://naieisaimisogynis.com/2022/08/1 ... u-softboy/
Αν αναφέρεσαι στους πατεράδες των συγγραφέων άρθρου σαν αυτό, θα συμφωνήσω απόλυτα. Δεν χρειάζονται τόσο ακραία μέτρα όμως, μπορούσαν απλά να τους είχαν ρίξει μαλακία στην τουαλέτα. :-?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Scouser έγραψε: 17 Μαρ 2023, 10:41
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μαρ 2023, 10:38
Έχουν απόδομηθει και αυτά, στα πλαίσια του "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι". Η μόνη λύση είναι να την κόψεις, να ξένοιασεις.
https://naieisaimisogynis.com/2022/08/1 ... u-softboy/
Αν αναφέρεσαι στους πατεράδες των συγγραφέων άρθρου σαν αυτό, θα συμφωνήσω απόλυτα. Δεν χρειάζονται τόσο ακραία μέτρα όμως, μπορούσαν απλά να τους είχαν ρίξει μαλακία στην τουαλέτα. :-?
Συμφέρει πάντως τα ζόρικα αρσενικά ο φεμινιστικός μηδενισμός. Ε της λέει ο άλλος, άντρα θέλεις, λεσβια δεν μπορείς, και soft boy που το παίζει ο άλλος, είναι πονηρός και θέλει να σε εκμεταλλευτει και να σε παρατήσει, άρα κάνε ότι σου λέω, και μην γκρινιάζεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Τελικά οι γυνάικες είναι η τελευταία ελπίδα αυτής της χώρας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Τελικά αληθεύει ότι ήταν visting professor?
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Scouser έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:43
Ναύτης έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:12
Scouser έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:10 Το θράσος της συγκεκριμένης είναι πραγματικά απύθμενο.
Είναι απύθμενο θράσος να ασκεί κάποιος/α τα νόμιμα δικαιώματά του; :smt017
Tυχαίνει να γνωρίζω τι συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και κάποια άλλα (εμετικά) πράγματα για το ποιον της συγκεκριμένης. Τίποτα που μπορεί να γραφτεί εδώ και φυσικά δεν έχω την απαίτηση να με πιστέψει κάποιος, αλλά σε ό,τι αφορά εμένα, ελπίζω το παλικάρι που κατηγόρησε να την πάει στα δικαστήρια και να την αφήσει κυριολεκτικά στο δρόμο.
:+1:

Τα ξέρω και εγώ από ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη που την γνωρίζουν.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Μαρ 2023, 10:53
Τελικά οι γυνάικες είναι η τελευταία ελπίδα αυτής της χώρας.
Εικόνα
Αυτές ήταν οι γλάστρες που έβαζε το ΤΣΑΤΣΟΚ στις λίστες για να "ομορφαίνουν τα ψηφοδέλτια". Τακτική που εφαρμόζει και η ΝΔ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αναμενόμενη η εξέλιξη.

Το πρόβλημα με την ελληνική δικαιοσύνη είναι ότι "το ρισκάρει" και αποφασίζει σαν να μη πρόκειται να απευθυνθεί κανείς στο ευρωπαικό δικαστήριο "γιατί δεν ξέρει ότι έχει το δικαίωμα να το κάνει".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Scouser έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:10 Το θράσος της συγκεκριμένης είναι πραγματικά απύθμενο.
Μας δουλεύεις τώρα; Το θράσος της εξουσίας είναι απύθμενο.
Η συγκεκριμένη έχει πολύ θάρρος.
Τελικά οι γυνάικες είναι η τελευταία ελπίδα αυτής της χώρας. Αυτές που ο κούλης έλεγε οτι δεν υπάρχουν πολλές ικανές στην Ελλάδα για να γίνουν υπουργοί
Η συγκεκριμένη έχει πολλά κιλά αρχίδια για να τα βάλει με όλο αυτό το σύστημα. Εσύ θα βάραγες προσοχές στους μπίλιονερς και κατουρημένος θα έβγαζες τη γλώσσα για γλύψιμο
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Άλλος Σαλονικιος παιδγιά μου, που να ξέρει απο πρωτο χερι οτι η Μπικα ειναι μνοπανο και καλά να παθει, υπαρχει η οχι, να μας δωσει τη μαρτυρια του?
Εκανε μπουλινγκ σε περαστικους, κλωτσούσε γιαγιαδες στη μεση του δρομου, σκότωνε κουτάβια, τί έκανε?
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Scouser έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:43
Ναύτης έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:12
Είναι απύθμενο θράσος να ασκεί κάποιος/α τα νόμιμα δικαιώματά του; :smt017
Tυχαίνει να γνωρίζω τι συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και κάποια άλλα (εμετικά) πράγματα για το ποιον της συγκεκριμένης. Τίποτα που μπορεί να γραφτεί εδώ και φυσικά δεν έχω την απαίτηση να με πιστέψει κάποιος, αλλά σε ό,τι αφορά εμένα, ελπίζω το παλικάρι που κατηγόρησε να την πάει στα δικαστήρια και να την αφήσει κυριολεκτικά στο δρόμο.
Αναφέρεσαι σε ράδιο αρβύλα που κυκλοφορεί σε διαδρόμους που μυρίζουνε πουτσίλα;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Υδράργυρος έγραψε: 17 Μαρ 2023, 11:10 Η συγκεκριμένη έχει πολλά κιλά αρχίδια για να τα βάλει με όλο αυτό το σύστημα. Εσύ θα βάραγες προσοχές στους μπίλιονερς και κατουρημένος θα έβγαζες τη γλώσσα για γλύψιμο
Όχι δεν έχει. Αν είχε δεν θα έκανε καριέρα.
vantono έγραψε: 17 Μαρ 2023, 11:11 Άλλος Σαλονικιος παιδγιά μου, που να ξέρει απο πρωτο χερι οτι η Μπικα ειναι μνοπανο και καλά να παθει, υπαρχει η οχι, να μας δωσει τη μαρτυρια του?
Εκανε μπουλινγκ σε περαστικους, κλωτσούσε γιαγιαδες στη μεση του δρομου, σκότωνε κουτάβια, τί έκανε?
'Επισκέψεις'.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

vantono έγραψε: 17 Μαρ 2023, 11:11 Άλλος Σαλονικιος παιδγιά μου, που να ξέρει απο πρωτο χερι οτι η Μπικα ειναι μνοπανο και καλά να παθει, υπαρχει η οχι, να μας δωσει τη μαρτυρια του?
Πλάκα-πλάκα όταν συμβαίνει ένα περιστατικό -όπως ας πούμε αυτό με τους γκέυ στην ταβέρνα- εμφανίζεται ένας πχωρουμίτης που γνωρίζει από πρώτο, ή από δεύτερο χέρι τι ακριβώς έγινε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Green Dragon έγραψε: 17 Μαρ 2023, 11:13
'Επισκέψεις'.
Άμα ήταν βίζιτα θα έπαιρνε το πακέτο από τους μπίλιονερς και θα έσκαγε. Γιατί μη μου πεις οτι κάπου δε θα ακούστηκε "πάρε τόσα κορίτσι μου και σκάσε"
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

AlienWay έγραψε: 17 Μαρ 2023, 11:15
Πλάκα-πλάκα όταν συμβαίνει ένα περιστατικό -όπως ας πούμε αυτό με τους γκέυ στην ταβέρνα- εμφανίζεται ένας πχωρουμίτης που γνωρίζει από πρώτο, ή από δεύτερο χέρι τι ακριβώς έγινε.
Μου 'χει τύχει κι εμενα με την υποθεση Μίχου. Επειδη εχω συγγενείς στην περιοχη, μολις εσκασε η ειδηση ηξερα πολλά περισσότερα πριν αρχισουν να γραφονται στο πχορουμ και να βγαινουν στα ρεπορταζ στην τβ.
Αλλά ακομα και αυτά που μου ελεγαν οι συγγενείς τους οποιους εμπιστεύομαι 100%, δεν τα επαιρνα σαν θέσφατο για να καθομαι να τα γραφω απο 'δω κι απο 'κει.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Τύπε, το έγραψα και παραπάνω, δεν περιμένω να με πιστέψεις, ούτε με απασχολεί (κατά πάσα πιθανότητα, ούτε εγώ θα πίστευα έναν ανώνυμο σε ένα φόρουμ). Απλά σε ό,τι αφορά εμένα, ξέρω μετά λόγου γνώσεως ότι ηρωποιοποιείτε ένα από κάθε άποψη ελεεϊνό άτομο, και το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό. Take that for what it's worth. :102:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”