!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα ξαναχρησιμοποιήσετε το τραίνο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Ναι, από 1/4.
3
100%
Ναι, μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συστήματος τηλεδιοίκησης.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχι, θα περιμένω να περάσουν μερικά χρόνια και βλέπουμε.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχι, τέλος το τραίνο για εμένα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι αναποφάσιστος.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 3

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ο Γεραπετρίτης είπε ότι τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν εκ νέου από 1/4. Προσωπικά, ως φαν του τραίνου, χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο δρομολόγιο σχετικά τακτικά (κάπου μια φορά το δίμηνο), είμαι αρκετά προβληματισμένος. Νομίζω ότι η κυβέρνηση δεν θα ρίσκαρε σε τέτοια συγκυρία να ξαναξεκινήσουν τα δρομολόγια, αν δεν ήταν βέβαιοι ότι δεν θα ξαναγίνει ατύχημα, αλλά από την άλλη, ρεαλιστικά μιλώντας, τι θα έχει αλλάξει έως πχ το Πάσχα; Εσείς τι λέτε; Θα ξαναχρησιμοποιήσετε το τραίνο τώρα στα κοντά ή θα το ξαναχρησιμοποιούσατε, αν χρειαζόταν να μετακινηθείτε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”