!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λέτε να κάνει η Λατινοπουλου δικό της κόμμα;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Λέτε να κάνει η Λατινοπουλου δικό της κόμμα;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- taxalata xalasa
Να επιστρέψει άμεσα την αμοιβή η προξενίτρα που έκαμε το συνοικέσιο....
Ασυμφωνία χαρακτήρων! Θα πρεπε να ειχε μελετησει καλυτερα το υποψήφιο πζεύγος...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ρωμαϊκό, ίσως αιγυπτιακό. Όποιο και να είναι, κι τα δυο έχουν την τάση τα δάχτυλα να
είναι χοντροκομμένα με το ένα πάνω στο άλλο.
Χαράμ
Ναι είχαν διαφωνίες για το εάν πρέπει το κράτος να πνιγει μόνο τους Πακιστανους η και τους Αφγανους.taxalata xalasa έγραψε: 15 Μαρ 2023, 21:24Να επιστρέψει άμεσα την αμοιβή η προξενίτρα που έκαμε το συνοικέσιο....
Ασυμφωνία χαρακτήρων! Θα πρεπε να ειχε μελετησει καλυτερα το υποψήφιο πζεύγος...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taxalata xalasa
Καθαρά Ρωμαϊκό / Ετρουσκικό...
Latinopulus...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Εγώ ακόμη παλεύω, που λέει ο λόγος, να καταλάβω γιατί στράβωσε τόσο άσχημα η Λατινοπούλου. Το δημόσιο ξεκατίνιασμα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Όπως και να' χει, δεν μου φαίνεται βιώσιμο το σχήμα Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 19:56 Μάλιστα, 1% ο καθένας και άρχισαν να πλακώνονται... να γιατί η ΝΔ ζει και βασιλεύει σαν εκπρόσωπος του συντηρητισμού παρόλο που πλέον πρόκειται ξεκάθαρα για σοσιαλφιλελεύθερη κεντροαριστερά.
Rakomelofronas
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί έχει έτσι σφιγμένα τα δάκτυλα των ποδιών, φέρει σφήνα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γιατι δε θα είναι πια αντιπρόεδρος;Rakomelofronas έγραψε: 15 Μαρ 2023, 22:11Εγώ ακόμη παλεύω, που λέει ο λόγος, να καταλάβω γιατί στράβωσε τόσο άσχημα η Λατινοπούλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Υδράργυρος
Σκατινοπουλου
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
α) κόψιμοΖενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2023, 22:25Γιατί έχει έτσι σφιγμένα τα δάκτυλα των ποδιών, φέρει σφήνα;
β) κατούρημα
γ) άγχος που στέκεται δίπλα σε μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα της ελληνικης πολιτικής σκηνής.
Ποντάρω στο γ, φυσικά.
- Καραμελίτσα
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο Μπογδάνος ισχυρίστηκε ότι της προτάθηκε η σντιπροεδρία του νέου σχήματος και αρνήθηκε, ενώ στη συνέχεια τη διέγραψε από το δικό του κόμμα λόγω των δηλώσεών της. Αυτά βγήκαν δημόσια. Ο λόγος που η Λατινοπούλου έβγαλε τόση άρνηση δεν μου είναι γνωστός.Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2023, 22:30Γιατι δε θα είναι πια αντιπρόεδρος;Rakomelofronas έγραψε: 15 Μαρ 2023, 22:11Εγώ ακόμη παλεύω, που λέει ο λόγος, να καταλάβω γιατί στράβωσε τόσο άσχημα η Λατινοπούλου.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Γιατί της έταξε μόνο αντιπροεδρία; Γιατί όχι την Προεδρία της Δημοκρατίας; Τζάμπα είναιRakomelofronas έγραψε: 15 Μαρ 2023, 23:03Ο Μπογδάνος ισχυρίστηκε ότι της προτάθηκε η σντιπροεδρία του νέου σχήματος και αρνήθηκε, ενώ στη συνέχεια τη διέγραψε από το δικό του κόμμα λόγω των δηλώσεών της. Αυτά βγήκαν δημόσια. Ο λόγος που η Λατινοπούλου έβγαλε τόση άρνηση δεν μου είναι γνωστός.Scouser έγραψε: 15 Μαρ 2023, 22:30Γιατι δε θα είναι πια αντιπρόεδρος;Rakomelofronas έγραψε: 15 Μαρ 2023, 22:11Εγώ ακόμη παλεύω, που λέει ο λόγος, να καταλάβω γιατί στράβωσε τόσο άσχημα η Λατινοπούλου.
Κάνουν κόμματα, μετακινούνται από το ένα κόμμα στο άλλο, τάζουν αντιπροεδριες, θέσεις, ξεμαλλιάζονται και στις εκλογές θα τους ψηφίσει η μάνα τους.
Κι αυτό με επιφύλαξη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τρομερές οι εξελίξεις στη συνεργασία εμφιετζογλου μπογδανου. Αν είναι δυνατόν, η ιδιαιτέρως σοβαρή και μετρημένη προσωπικότητα Μαρία Τζάνη, είπε κάποια πράγματα προβληματικά, κάποτε στο παρελθόν. Ε αν είναι δυνατόν, ποιος πραγματικά θα πίστευε τέτοιο πράγμα.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... rusostomo/η κα Μαρία Τζάνη δεν θα είναι υποψήφια με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι μειωτικές, προσβλητικές της αναφορές για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, που ήρθαν από χθες στην επιφάνεια, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου πατριωτικού συνασπισμού μας».
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση