Η ανάληψη φαίνεται, ότι του τα έδωσες πίσω δεν αποδεικνύεταιhellegennes έγραψε: 15 Μαρ 2023, 14:18Δεν χρειάζεται να τον πείσεις με λόγια, φαίνεται η ανάληψη από απόδειξη του ΑΤΜ αλλά κι από e-banking ή έγγραφο της τράπεζας με κινήσεις του λογαριασμού σου.gassim έγραψε: 15 Μαρ 2023, 12:04Αν υπάρχει κατάθεση στον λογαριασμό σου, άντε μετά να πείσεις κάποιον οτι έκανες ανάληψη και τα έδωσες στο αφεντικό στο χέρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτούν οι απεργίες σε μετρό και ηλεκτρικό
- EKPLIKTIKOS
Re: Να απαγορευτούν οι απεργίες σε μετρό και ηλεκτρικό
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να αποδειχτεί άμεσα. Ο gassim είπε για περίπτωση υπαλλήλων που θέλουν να κάνουν απεργία γι' αυτό, δηλαδή έχουν συλλογικά αποφασίσει να καταγγείλουν αυτήν την πρακτική. Για να προχωρήσει η υπόθεση αρκεί να φαίνεται συστηματική ανάληψη συγκεκριμένα του δώρου μόνο, λίγο αφού έχει κατατεθεί κι από πολλούς υπαλλήλους.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Μαρ 2023, 14:20Η ανάληψη φαίνεται, ότι του τα έδωσες πίσω δεν αποδεικνύεταιhellegennes έγραψε: 15 Μαρ 2023, 14:18Δεν χρειάζεται να τον πείσεις με λόγια, φαίνεται η ανάληψη από απόδειξη του ΑΤΜ αλλά κι από e-banking ή έγγραφο της τράπεζας με κινήσεις του λογαριασμού σου.gassim έγραψε: 15 Μαρ 2023, 12:04
Αν υπάρχει κατάθεση στον λογαριασμό σου, άντε μετά να πείσεις κάποιον οτι έκανες ανάληψη και τα έδωσες στο αφεντικό στο χέρι.
Δηλαδή αν έχεις 5 υπαλλήλους και ξαφνικά εμφανίζεται 1-2 μέρες μετά την κατάθεση του δώρου να κάνουν όλοι ανάληψη ποσού που ισοδυναμεί με το δώρο κι αυτό είναι μοτίβο που επαναλαμβάνεται σε κάθε κατάθεση δώρου και ταυτόχρονα γίνει συλλογική καταγγελία, είναι εύκολα αποδείξιμο ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό. Κατόπιν, συνήθως αυτό που κάνει η επιθεώρηση εργασίας, σε συνεργασία με την αστυνομία, είναι τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Job done.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
επικαιρο και εξαιρετικο νημα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Ευτυχώς ανεστάλη.
Δόξα σοι ο θεός.
Δόξα σοι ο θεός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-