Δεν αντελήφθην το πνεύμα σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Λέει πως στην καλύτερη του θυμίζει το φαγητό στο Αλκατράζ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Μπορει να το λέει για την ώρα που τρως.Hunkar Begendi έγραψε: 15 Μαρ 2023, 08:28χοιρινή τηγανιά λεμονάτη και πουρές με καρύδια στο Αλκατράζ ρε άμπαλοι;
![]()
Μα μια παρά; Ουτε ο μακαρίτης ο παππούς μου που ξύπναγε απο τις 5, δεν έτρωγε μια παρά,
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ήταν πλούσιος, σοφός και υγιής;Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 10:17
Μπορει να το λέει για την ώρα που τρως.
Μα μια παρά; Ουτε ο μακαρίτης ο παππούς μου που ξύπναγε απο τις 5, δεν έτρωγε μια παρά,
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
αν ηταν πλούσιος θα ήμουν και εγώ, οπότε όχιHunkar Begendi έγραψε: 15 Μαρ 2023, 10:20ήταν πλούσιος, σοφός και υγιής;Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 10:17
Λογικός και Υγιής ναι παρόλο που κάπνιζε σα φουγάρο απο τα 15 μέχρι τα 81 που έφυγε
Εγώ πάντως τρώω όποτε πεινάσω.Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 10:17Μπορει να το λέει για την ώρα που τρως.Hunkar Begendi έγραψε: 15 Μαρ 2023, 08:28χοιρινή τηγανιά λεμονάτη και πουρές με καρύδια στο Αλκατράζ ρε άμπαλοι;
![]()
Καμμιά φορά και πριν τις μία...
Yippie Kay Yay
Well, there you go.Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 10:22αν ηταν πλούσιος θα ήμουν και εγώ, οπότε όχιHunkar Begendi έγραψε: 15 Μαρ 2023, 10:20ήταν πλούσιος, σοφός και υγιής;Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 10:17
Μα μια παρά; Ουτε ο μακαρίτης ο παππούς μου που ξύπναγε απο τις 5, δεν έτρωγε μια παρά,![]()
Λογικός και Υγιής ναι παρόλο που κάπνιζε σα φουγάρο απο τα 15 μέχρι τα 81 που έφυγε
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Εμένα πάντως, δεν μου φαίνεται απωθητικό το πιάτο. Το μόνον που θα ήθελα ήταν σάλτσα πάνω στον πουρέ.Hunkar Begendi έγραψε: 15 Μαρ 2023, 08:28χοιρινή τηγανιά λεμονάτη και πουρές με καρύδια στο Αλκατράζ ρε άμπαλοι;
Κι επειδή δεν τρελλαίνομαι για πουρέ, θα προτιμούσα τηγανιτές πατάτες, που είναι ακόμη πιο αντιγκουρμέ.
Για όσους γουστάρουν τον πουρέ, μια χαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τα τελευταία έχουν επανέλθει γερά οι τηγανιτες πατάτες στο προσκήνιο προσπαθώντας οι διάφοροι σεφ να βγάλουν την τέλεια, μονο αντιγκουρμέ δεν είναι.
Το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι οι τάσεις των σεφ, Ερμή. Μου θυμίζουν τις τάσεις της μόδας.Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 11:04 τα τελευταία έχουν επανέλθει γερά οι τηγανιτες πατάτες στο προσκήνιο προσπαθώντας οι διάφοροι σεφ να βγάλουν την τέλεια, μονο αντιγκουρμέ δεν είναι.
Κατά τα άλλα, μου αρέσουν όντως οι τηγανιτές πατάτες ως συμπλήρωμα, ακόμη και σε φάσεις που δεν συνοδεύουν κρέατα της ώρας. Τις γουστάρω πολύ και με κοκκινιστά. Και αν είναι καλές, ακόμη και σκέτες σπέρνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΤΟ ανέφερα μονο και μόνο επειδή είπες για αντιγκουρμέ.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2023, 11:11Το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι οι τάσεις των σεφ, Ερμή. Μου θυμίζουν τις τάσεις της μόδας.Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2023, 11:04 τα τελευταία έχουν επανέλθει γερά οι τηγανιτες πατάτες στο προσκήνιο προσπαθώντας οι διάφοροι σεφ να βγάλουν την τέλεια, μονο αντιγκουρμέ δεν είναι.
Κατά τα άλλα, μου αρέσουν όντως οι τηγανιτές πατάτες ως συμπλήρωμα, ακόμη και σε φάσεις που δεν συνοδεύουν κρέατα της ώρας. Τις γουστάρω πολύ και με κοκκινιστά. Και αν είναι καλές, ακόμη και σκέτες σπέρνουν.![]()
Κανένα πρόβλημα, γιατί όπως έγραψα, εγώ δεν είμαι φαν του πουρέ.
Εσύ, σαφώς και μπορείς να επιλέγεις πώς τον προτιμάς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Oι τηγανητές πατάτες μου αρέσουν, αλλά συνήθως τις κόβω σαν τηγανητές και τις ψήνω στο φούρνο.
Πολύ ωραίες με κοκκινιστά που είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά.
Πολύ ωραίες με κοκκινιστά που είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις