Κι εγώ θα ήθελα το Ισλαμ να είναι η αληθινή θρησκεία. Αλλά έχει σημασία τι θέλω εγώ να είναι αλήθεια;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2023, 18:47 ..και μου ζήτησε να την φωνάζω " Λεϊλά"
Και εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ ατάραχος της απάντησα
" Δεν έχω πρόβλημα φτάνει να παντρευτείς Εμιρη και όχι κάποιον Κακομοίρη"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ή ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ ..
Re: Ή ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ ..
Δεν είναι απαραίτητο να πιστεύεις στο Ισλαμ για να είσαι ΜωαμεθανόςΕκτωρ έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:58Κι εγώ θα ήθελα το Ισλαμ να είναι η αληθινή θρησκεία. Αλλά έχει σημασία τι θέλω εγώ να είναι αλήθεια;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2023, 18:47 ..και μου ζήτησε να την φωνάζω " Λεϊλά"
Άλλο πράγμα το είμαι Χριστιανός και άλλο πράγμα το να πιστεύω στον Χριστο
Άλλο πράγμα είναι το να πιστεύω στον Χριστο κσι άλλο πράγμα το να πιστεύω στον Χριστο έτσι όπως θέλουν οι παπάδες.
Το είμαι Χριστιανός σημαίνει πρωτίστως ένταξη σε μία κοινωνική εθνοτική ομάδα ή οποία (υποτίθεται ότι ) έχει την πίστη στον Χριστο σαν σημαία για την ομοιομορφία της (ή οποία φυσικά εξυπηρετεί αλλότριους εξουσιαστικούς οικονομικούς σκοπούς)
Εγώ πάντως έχω πολλούς φίλους και γνωστούς μουσουλμάνους, μερικοί εκ των οποίων είναι και πολύ ματσωμένοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:03Δεν είναι απαραίτητο να πιστεύεις στο Ισλαμ για να είσαι ΜωαμεθανόςΕκτωρ έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:58Κι εγώ θα ήθελα το Ισλαμ να είναι η αληθινή θρησκεία. Αλλά έχει σημασία τι θέλω εγώ να είναι αλήθεια;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2023, 18:47 ..και μου ζήτησε να την φωνάζω " Λεϊλά"
Άλλο πράγμα το είμαι Χριστιανός και άλλο πράγμα το να πιστεύω στον Χριστο
Άλλο πράγμα είναι το να πιστεύω στον Χριστο κσι άλλο πράγμα το να πιστεύω στον Χριστο έτσι όπως θέλουν οι παπάδες.
Το είμαι Χριστιανός σημαίνει πρωτίστως ένταξη σε μία κοινωνική εθνοτική ομάδα ή οποία (υποτίθεται ότι ) έχει την πίστη στον Χριστο σαν σημαία για την ομοιομορφία της (ή οποία φυσικά εξυπηρετεί αλλότριους εξουσιαστικούς οικονομικούς σκοπούς)
Αν θες, μπορώ να κάνω το προξενιό (με το αζημίωτο φυσικά).
Βασικά αυτό που θέλω είναι ο παράδεισος με τις 72 παρθένες. Αλλά αν δεν είναι αλήθεια, τι νόημα έχει να δηλώσω ότι το πιστεύω;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:03 Δεν είναι απαραίτητο να πιστεύεις στο Ισλαμ για να είσαι Μωαμεθανός
Και μολις τις ξεπαρθενιασεις και τις 72, τι γινεται?
Δεν θα θελεις κι'αλλες?
Δεν θα θελεις κι'αλλες?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αλλαχ ακμπαρΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2023, 18:47 ..και μου ζήτησε να την φωνάζω " Λεϊλά"
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Όταν στα σαράντα τέσσερα κάνεις κόρη και λίγα ακούς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2023, 20:37Δέκα πέντεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Μαρ 2023, 20:35Πόσο χρονών είναι η κόρη σου ; (Αν έχεις)ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2023, 18:47 ..και μου ζήτησε να την φωνάζω " Λεϊλά"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση