Πασιφάη έγραψε: 14 Μαρ 2023, 14:14Χλωμό. Θα τα φάει σε μπραντς και ποτάρες με συναδέλφους.enterprise-psi έγραψε: 14 Μαρ 2023, 12:30Εσύ θα τα πληρώσεις όλα ;Casp έγραψε: 14 Μαρ 2023, 00:52 Και του είπα να κανονίσει off 2 μέρες συνεχόμενες για να ξαναπάμε 2ημερο, επειδή μου το έλεγε πόσο πολύ το θέλει από προχθές.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγαπητη Καρολινα με μεγαλη μου λυπη διαπιστωνω πως σε ελαχιστο χρονικο διαστημα το πχορουμ σας μετετρεψε απο μια γλυκυτατη υπαρξη σε ξεροτοπιτικη εχιδνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:19Αγαπητη Καρολινα με μεγαλη μου λυπη διαπιστωνω πως σε ελαχιστο χρονικο διαστημα το πχορουμ σας μετετρεψε απο μια γλυκυτατη υπαρξη σε ξεροτοπιτικη εχιδνα
Τι να κάνω, Δάσκαλε, κάπως έπρεπε να επιβιώσω και εγώ με τόσο ανελέητο μπούλινγκ, ξύλο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.
Να μην ξεπεσεις - να παραμεινεις η απαστραπτουσα προσωπικοτητα στην φωτεινη πλευρα της δυναμηςΚαρολίνα έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:21
Τι να κάνω, Δάσκαλε, κάπως έπρεπε να επιβιώσω και εγώ με τόσο ανελέητο μπούλινγκ, ξύλο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μου κρατάς μούτρα για την κατσίκα, ε;Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:25Να μην ξεπεσεις - να παραμεινεις η απαστραπτουσα προσωπικοτητα στην φωτεινη πλευρα της δυναμηςΚαρολίνα έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:21Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:19
Αγαπητη Καρολινα με μεγαλη μου λυπη διαπιστωνω πως σε ελαχιστο χρονικο διαστημα το πχορουμ σας μετετρεψε απο μια γλυκυτατη υπαρξη σε ξεροτοπιτικη εχιδνα
Τι να κάνω, Δάσκαλε, κάπως έπρεπε να επιβιώσω και εγώ με τόσο ανελέητο μπούλινγκ, ξύλο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.![]()
Οχι - σε συμπαθω πολυ για να κανω κατι τετοιο - σκεψου ομως πως ειναι αναρμοστο να χρησιμοποιεις - τετοια λεξη για μια Κυρια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σχώρα με Δάσκαλε, στο εξής θα είμαι φρόνιμη.Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:31Οχι - σε συμπαθω πολυ για να κανω κατι τετοιο - σκεψου ομως πως ειναι αναρμοστο να χρησιμοποιεις - τετοια λεξη για μια Κυρια .
Να εισαι ο εαυτος σου - πριν σε χαλασει το πχορουμ
η δυναμη μαζι σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δάσκαλο λέμε άλλονε χω χάμου, τον Άγι μπορείς να τον αποκαλείς και Θείο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποιος είναι ο δάσκαλος;sys3x έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:33Δάσκαλο λέμε άλλονε χω χάμου, τον Άγι μπορείς να τον αποκαλείς και Θείο.
Επίσης, Θείο ή θείο; Έχει διαφορά. Μη μπερδευτώ και γίνει καμιά παρεξήγηση.
Αν και δεν άφησα περιθώρια για αυτήν σου την ερώτηση, το πρώτο, ήμουν επαρκώς σαφής νομίζω.Καρολίνα έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:37Ποιος είναι ο δάσκαλος;
.
.
Να βοηθησω ''Θειος ''' οπως το εννοουν οι Κινεζοι και ''Θεικος '' οπως το εννοουμε εμεις - ο αλλος μεγαλος πολιτισμοςΚαρολίνα έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:37Ποιος είναι ο δάσκαλος;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΟΚ. Εγώ να ξέρεις σε φαντάζομαι κάπως σαν τον Δία.Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:40Να βοηθησω ''Θειος ''' οπως το εννοουν οι Κινεζοι και ''Θεικος '' οπως το εννοουμε εμεις - ο αλλος μεγαλος πολιτισμος
Παρουσιάζεσαι με την μορφή ταύρου για να αποπλανείς φορουμίτισσες, αλλά έχεις και την Ήρα στο σπίτι να τρως παντόφλα.
Έτσι.Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:40Να βοηθησω ''Θειος ''' οπως το εννοουν οι Κινεζοι και ''Θεικος '' οπως το εννοουμε εμεις - ο αλλος μεγαλος πολιτισμος
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-