!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πανεπιστημιακοί ξεφτίλισαν τη συμμορία του ρουβίκωνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athina__P

Re: Πανεπιστημιακοί ξεφτίλισαν τη συμμορία του ρουβίκωνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:38

Ούτε στη Βαθης ούτε στα Λεμοναδικα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν αυτές οι απόψεις, ο λαϊκός κόσμος και η εργατιά δεν ασπάζεται αυτές τις ιδέες.

Ναι, αλλά δεν τις εκφράζει ο κόσμος και στο τέλος μένουν να ακούγονται οι κορώνες της κάθε λάιφο...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:30 Πείτε μου ένα τριτοβάθμιο Ίδρυμα που δεν έχει μέσα στέκι πρεζονιων

Αθηνά πάντα θα υπάρχουν σάπιοι που θα είναι υπέρ των "παιδιών". Ε δε θα ασχοληθούμε με αυτούς.
Το βλέπεις εντελώς λάθος. Σαν να με ρωτάς για ένα στρατόπεδο, σχολείο, κέντρο διάσκέδασης που δεν είχε κρούσμα χρήστη ναρκωτικών. Όταν σε ένα χώρο υπάρχουν 8000 νέοι θα βρεθούν 5-6 επιρρεπείς νέοι, πελάτες των πρεζέμπορων.

Θυμίζω, ολόκληρος Φελπς έκανε χρήση ναρκωτικών εντός campus του Πανεπιστημίου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Το "διαφημιστικές" δε το έγραψα τυχαία στο άλλο νήμα.

Θεωρώ μεγάλη μου τύχη να έχω δει κ ζήσει στα δυο άκρα. Γι'αυτό μπορώ και διακρίνω τη βρωμιά του μέσου.

Εμπεδοκλή άλλο το να έχεις πιει κανένα γαρο μέσα στη σχολή και άλλο να υπάρχει κανονικά και με το νόμο εκει μέσα ένα κέντρο ανομίας.
Και φυσικά δε μιλάμε μόνο για ναρκωτικά αλλά και για δουλεμπόριο και για όπλα και για πορνεία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμπεδοκλής

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:43 Το "διαφημιστικές" δε το έγραψα τυχαία στο άλλο νήμα.

Θεωρώ μεγάλη μου τύχη να έχω δει κ ζήσει στα δυο άκρα. Γι'αυτό μπορώ και διακρίνω τη βρωμιά του μέσου.

Εμπεδοκλή άλλο το να έχεις πιει κανένα γαρο μέσα στη σχολή και άλλο να υπάρχει κανονικά και με το νόμο εκεί μέσα ένα κέντρο ανομίας.
Και φυσικά δε μιλάμε μόνο για ναρκωτικά αλλά και για δουλεμπόριο και για όπλα και για πορνεία.
Αυτά γίνονται κυρίως σε campus Πανεπιστημίων που είναι στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Και αυτό δεν οφείλεται καθαυτού στα campus αλλά στην γενικότερη εγκληματικότητα που μαστίζει τα κέντρα αυτών των δύο πόλεων.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:31
Kauldron έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:18 Ευκαιρία για χαβαλέ βρήκανε οι πανεπιστημιακοί...

http://www.real.gr/koinonia/arthro/symb ... pa-502149/
Οι Πρυτανικές αρχές κλείνουν συμβολικά την Πέμπτη την Φιλοσοφική, λόγω... Ρουβίκωνα
:giggle:

Ο μισθός βέβαια θα πέσει κανονικά.

Αμα δε μπεί ΧΑ μέσα στα πανεπιζήμια, μπροστά ΔΕΝ θα πάμε.

η χρυση αυγη ειναι πολιτικο κομμα

εσυ εισαι υπερ της πολιτικοποιησης των πανεπιστημιακων ή θες να γινει αντρο παρακρατικων ακροδεξιων και ακροαριστερων το πανεπιστημιο?
Από 'μενα περιμένανε να πολιτικοποιηθούν, λες? Και οι καθηγητές, και οι χώροι. Άλλωστε η δικαιολογία των Ρουφικώνων ήταν οτι "όλες οι παρατάξεις έχουν στέκι, άρα και 'μεις" (λες και είναι παράταξη). Ε, αφού έχουν όλες οι παρατάξεις, γιατί να μην έχει η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη? (και ελπίζω να πάει και δεύτερη, και πρώτη, μπάς και σωθεί αυτή η χώρα).
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:31εσυ εισαι υπερ της πολιτικοποιησης των πανεπιστημιακων ή θες να γινει αντρο παρακρατικων ακροδεξιων και ακροαριστερων το πανεπιστημιο?
Προσωπικά θα το χαιρόμουν ιδιαίτερα, αν οι ακραίοι της μιας και άλλης πλευράς, μαζεύονταν πχ στο στάδιο να βγάλουν τα μάτια τους.
Θα πλήρωνα και ακριβό εισιτήριο! :popc:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:30Πείτε μου ένα τριτοβάθμιο Ίδρυμα που δεν έχει μέσα στέκι πρεζονιων
η γεωπονικη στην αθηνα δεν ειχε τιποτα τετοιο παντως
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

alekhine έγραψε: 18 Οκτ 2018, 12:52
Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:30Πείτε μου ένα τριτοβάθμιο Ίδρυμα που δεν έχει μέσα στέκι πρεζονιων
Πιθανό και το Χαροκόπειο, αλλά είναι περιπτώσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Kauldron έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:18 Ευκαιρία για χαβαλέ βρήκανε οι πανεπιστημιακοί...

Οι Πρυτανικές αρχές κλείνουν συμβολικά την Πέμπτη την Φιλοσοφική, λόγω... Ρουβίκωνα

To καταλαβαίνεις ότι αυτό προϋποθέτει να περάσει χρυσαυγίτης σε κανα πανεπιστήμιο; :003:

υγ. το πανεπιζήμιο ήταν λογοπαίγνιο ή ανορθογραφία;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Panos07

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Panos07 »

alekhine έγραψε: 18 Οκτ 2018, 12:52
Έχω την εντύπωση ότι ο Ερμής λέγοντας πρεζόνια αναφέρεται υποτιμητικά στους αναρχικούς. Και ρωτάω: Δεν έχει η Γεωπονική στέκι αναρχικών; Μου κάνει εντύπωση γιατί από παλιά σκηνικά που έχω ακούσει πρέπει να είχαν έντονη παρουσία εκεί.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Beria έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:21
To καταλαβαίνεις ότι αυτό προϋποθέτει να περάσει χρυσαυγίτης σε κανα πανεπιστήμιο; :003:
Απο τη δεκαετία του '80 υπάρχουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:43 Το "διαφημιστικές" δε το έγραψα τυχαία στο άλλο νήμα.

Μπράβο βρε Ερμή. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:38

Μπράβο βρε Ερμή. :)
Δε το έθεσα 100% σωστά το παραπάνω.
Του μέσου που νομίζει οτι ανήκει σε κάποια οικονομική ελίτ ήθελα να γράψω.
Εμπεδοκλής

Beria έγραψε: 18 Οκτ 2018, 13:21

υγ. το πανεπιζήμιο ήταν λογοπαίγνιο ή ανορθογραφία;
Γιατί όλοι αυτοί οι Ρουβίκωνες και λοιποί περιθωριακοί έχουν καμία φοιτητική ιδιότητα;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enterprise-psi έγραψε: 17 Οκτ 2018, 12:49 Δεν θέλω να μπω στα τα του Οττο, αλλά δίνω κάψιμο πανεπιστημίου απο Ρουβίκωνα 1,01 :lol:
Το κλείδωσαν οι στοιχηματικές

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”