!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Arsenal fc-η πορεία προς την κούπα
Re: Arsenal fc-η πορεία προς την κούπα
η εντεκάδα της άρσεναλ την τελευταία φορά που γύρισε ματς απο το 0-2. Οι μισοί είναι πλέον παλαίμαχοι και ένας είναι ο τωρινός προπονητής(τελευταία φορά που άκουσα, ο Σονκ παίζει ακόμα επαγγελματικά στο πρωτάθλημα του Τσιπουτί). Ω θεοί

Μαλάκα, ο γιος του Τζάγκερ είναι φτυστός. Το έχει ο γέρος 
Κάποιοι μας λέγανε ότι η σεζον τελείωσε μόλις τραυματίστηκε ο Ιησούς. 3 μήνες μετά, όχι μόνο είμαστε στο ίδιο σημείο στην Κορυφή, αλλά δεν ξέρω πως θα χωρέσει και στη βασική ενδεκάδα 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ποιός σας την ελεγε αυτη την εξυπνάδα? Κανένας δάσκαλος πάλι?Σενέκας έγραψε: 12 Μαρ 2023, 17:36 Κάποιοι μας λέγανε ότι η σεζον τελείωσε μόλις τραυματίστηκε ο Ιησούς. 3 μήνες μετά, όχι μόνο είμαστε στο ίδιο σημείο στην Κορυφή, αλλά δεν ξέρω πως θα χωρέσει και στη βασική ενδεκάδα![]()
Συμπαθητικό παικτάκι ειναι ο τυπος, αυτό που πρεπει να κανει το κάνει και με το παραπάνω, αλλά μην τρελαθουμε, δεν ειναι και κανένας παίκτης που βασίζεται πάνω του ολόκληρη η ομάδα, και οταν αυτος τραυματιστει, πάει, καταστράφηκε η ομαδα.
Για Αρσεναλ του φετινου επιπέδου, κι εγώ πιστευω οτι δεν χωράει βασικος.
τέλος πάντων, πιο σημαντικό απο τους παίκτες είναι ότι ξεφορτωθηκε το προπονητικό τιμ και τους γιατρούς του Αλσάτου, γιατί παίζει να είναι η πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια που πάμε στο τέλος της σεζόν με την ομάδα γεμάτη, χωρίς οι μισοί να είναι εντελώς ντεφορμέ και οι άλλοι μισοί τραυματίες. Πάμε να φάμε την ουρά 
Εντωμεταξύ η Φούλαμ είναι και καλή ομάδα και δεν μπορουσε να κάνει ούτε σουτ στο πρώτο που είδα, την έπνιξε στην πίεση
Κάθε βδομάδα έτσι παίζει. πχ με τη Μπόρνμουθ, το τελικό 2-3 απο μόνο του δε σου λέει ότι είχε 80% κατοχή και 20 τελικέςjason0 έγραψε: 12 Μαρ 2023, 18:36 Εντωμεταξύ η Φούλαμ είναι και καλή ομάδα και δεν μπορουσε να κάνει ούτε σουτ στο πρώτο που είδα, την έπνιξε στην πίεση
στο μεταξύ η διαφορά γκολ είναι στο +5. Ελπίζω να μην κριθεί το πρωτάθλημα στο ρομπότ που θα πετάξει 4-5 μόνος του σε κανένα καφενείο 
Ζόρικα είστε
Πρέπει να πάρετε κάνα Χ στη Σίτυ
Η Λίβερπουλ ανάμεσα σε σας και Σίτυ τι συμπαθεί;
η Λίβερπουλ είναι περίεργη. Σε όλα τα ντέρμπι πετάει φωτιές και μετά πάει και χάνει απο κάτι Μπόρνμουθ. Πιθανό να τα κερδίσει και τα δυο, δεν έχει συμπάθειες ο Κλοπ. Ίσως αν γίνει κανα τρελό και κερδίσει τη Ρεαλ, να τα χώσει όλα για το τσ λ, αλλά θέλει επική ανατροπή, σιγά μη μας κάνει χάρη ο Δον Κάρλο
στο μεταξύ, κάτω απο τη δεκάδα γίνεται της πουτάνας. 9 ομάδες ανοιχτές στον υποβιβασμό
Εγώ βλέπω στο τέλος να πεφτουν Σαουθάμπτον, Μπόρνμουθ και να παλευει η Λιντς με τον ΒαγγέλαΣενέκας έγραψε: 13 Μαρ 2023, 00:53 στο μεταξύ, κάτω απο τη δεκάδα γίνεται της πουτάνας. 9 ομάδες ανοιχτές στον υποβιβασμό
Η Γ Χαμ είναι η καλύτερη ομάδα εκεί κάτω, η Έβερτον και η Λέστερ θα βρουν τον τρόπο
δεν ξέρω για τις άλλες, αλλά η αρμάδα του κυρίου Ευάγγελου έχει καλούτσικο πρόγραμμα γιατί παίζει με αρκετές άλλες υποψήφιες για υποβιβασμό, και έχει βελτιωθεί απο την αρχή της σεζόν, τσιμπάει μερικά ποντάκια. Η Γουέστ χαμ μάλλον θα πέσει γιατί δεν άλλαξε προπονητή στην ώρα τηςjason0 έγραψε: 13 Μαρ 2023, 01:12Εγώ βλέπω στο τέλος να πεφτουν Σαουθάμπτον, Μπόρνμουθ και να παλευει η Λιντς με τον ΒαγγέλαΣενέκας έγραψε: 13 Μαρ 2023, 00:53 στο μεταξύ, κάτω απο τη δεκάδα γίνεται της πουτάνας. 9 ομάδες ανοιχτές στον υποβιβασμό
Η Γ Χαμ είναι η καλύτερη ομάδα εκεί κάτω, η Έβερτον και η Λέστερ θα βρουν τον τρόπο

^ σ'αυτό το πρόγραμμα αν πάρει 6 πόντους απο τις άμεσες αντιπάλους+ το ματς λιγότερο, μάλλον θα φτάσει
Ε τι καλό προγραμμα, μόνο τη Σαουθάμπτον και τη Γουλβς μπορεί να πάρει απ αυτά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 3041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication