!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κάποιοι αντιπαθούν τους γερμανούς ;
Re: Γιατί κάποιοι αντιπαθούν τους γερμανούς ;
Αν τους γνωρίσεις από κοντά, δεν φαίνονται διαφορετικοί. Με τα ίδια προτερήματα και ελαττώματα, όπως και των ανθρώπων εδώ. Είναι μάλλον η μεγαλύτερη αλληλεγγύη που έχουν μεταξύ τους που παίζει σοβαρό ρόλο και ευνοεί την δημιουργία ενός κράτους που το σέβονται αλλά και το ελέγχουν, γιατί το θεωρούν δικό τους. Όπως και τον δημόσιο χώρο και οτιδήποτε δημόσιο.
Αλληλεγγύη όχι όπως την εννοούμε εδώ, μεταξύ φατριών, αλλά όλων.
Oι αδερφοί Αποστολίδη πάντως δεν τους αντιπαθούν, το αντίθετο. Ενδιαφέροντα βίντεο αυτά του Στάντη, κάνει και καλές γλωσσικές παρατηρήσεις.Αλιόσα έγραψε: 09 Μαρ 2023, 19:02Εδω υπάρχουνε ακομη και Γερμανοι που μισουνε το έθνος τους.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Μαρ 2023, 18:34 Πολλοί έλληνες, αμερικανόφιλοι και ρωσόφιλοι, μοιράζονται το κοινό μίσος που έχουν για το γερμανικό έθνος και πολιτισμό. Ίσως αυτό συμβαίνει λόγω του χιτλερικού παρελθόντος και της τρέχουσας ηγεμονίας στην ΕΕ.
Κατά τα άλλα μου φαίνεται ανεξήγητο. Οι γερμανοί είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα έθνη με αξίες όπως η ευγένεια, η τήρηση των κανόνων, και η εντιμότητα. Επίσης έχει σπουδαίο πολιτισμό. Από τους φιλοσόφους του 18ου-19ου αιώνα μέχρι τους καλλιτέχνες και κλασσικούς μουσικούς της ίδιας εποχής. Αν δεν υπήρχε το γερμανικό έθνος, δεν θα υπήρχε ο Γκαίτε, ο Καντ, ο Μαρξ, κι ο Νίτσε. Κι αυτά είναι μόνο λίγα από τα μεγαθήρια που ανέδειξε η Γερμανία στην ύστερη νεωτερικότητα.
Αλλά ξέρω, είναι κρυόκωλοι, ρομποτάκια, φλώροι, και δεν πίνουν φραπέ παίζοντας κομπολόι όπως εμείς.![]()
Οι Γερμανοι δημιουργησαν υψιστο πολιτισμό (μουσικοί, φιλόσοφοι κτλ) και ταυτοχρονα σε αλλη ιστορική φάση συμπεριφέρθηκαν σαν τέρατα στην κυριολεξία.
Eνδιαφέρον βιβλίο
Η σύλληψη και η δημιουργία του θεσμού του κεντρικου κράτους έγινε στην Ευρώπη, σε εμάς επιβλήθηκε και το ανέλαβαν μετά την απελευθέρωση τον ρόλο αυτό οι Γερμανοί. Εμείς επαναστάτησαμε ως Γενος και προχωρήσαμε στην ιδέα του Έθνους, το κράτος ήρθε μετά ως κάτι ξένο. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς το πολεμάμε, το υποβιβαζουμε και το λεηλατουμε κατά συνέπεια υποβαθμίζοντας το γιατί το θεωρούμε ξένο ως προς τις υποθέσεις μας που έρχονται πρώτες και πριν από αυτό.Antares έγραψε: 09 Μαρ 2023, 19:12 Αν τους γνωρίσεις από κοντά, δεν φαίνονται διαφορετικοί. Με τα ίδια προτερήματα και ελαττώματα, όπως και των ανθρώπων εδώ. Είναι μάλλον η μεγαλύτερη αλληλεγγύη που έχουν μεταξύ τους που παίζει σοβαρό ρόλο και ευνοεί την δημιουργία ενός κράτους που το σέβονται αλλά και το ελέγχουν, γιατί το θεωρούν δικό τους. Όπως και τον δημόσιο χώρο και οτιδήποτε δημόσιο.
Γι'αυτό αυτοί φαίνονται πιο οργανωμένοι σε σχέση με εμάς αλλά φυσικά δεν είναι τέλειοι. Ποιος να ξεχάσει το απίστευτο χάος του συστήματος υγείας τους στην πανδημία;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Με τέτοια γλώσσα μόνο αν ήσουν Γερμανικό φύλο θα κατόρθωνες να μην κατακτήσεις τον κόσμο
κ αυτό δείχνει ότι ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε
κ αυτό δείχνει ότι ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σιγά το εφάμιλλο κάλλος με την Αρχαία Ελληνική.Ας είμεθα λίγο σοβαροί.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Μαρ 2023, 18:39 Επίσης, η γλώσσα τους κρύβει μια άγρια ομορφιά. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κακόηχη και δύσκολη στη γραμματική αλλά με την εξοικίωση αναδεικνύεται ένα κάλος εφάμιλλο με αυτό της αρχαίας ελληνικής.
Στα υπόλοιπα σαφώς και συμφωνώ διότι έχω έναν τέτοιον σπίτι μου. Ελληνογερμανό μεν βάσει καταγωγής, αλλά τελείως Ντόϊτσλαντ σε χαρακτηριστικά συμπεριφοράς. Ψυχρός σνομπαρίας. Αλλά τον αγαπώ..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άρα σού αρέσουνΠασιφάη έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:44Σιγά το εφάμιλλο κάλλος με την Αρχαία Ελληνική.Ας είμεθα λίγο σοβαροί.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Μαρ 2023, 18:39 Επίσης, η γλώσσα τους κρύβει μια άγρια ομορφιά. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κακόηχη και δύσκολη στη γραμματική αλλά με την εξοικίωση αναδεικνύεται ένα κάλος εφάμιλλο με αυτό της αρχαίας ελληνικής.![]()
Στα υπόλοιπα σαφώς και συμφωνώ διότι έχω έναν τέτοιον σπίτι μου. Ελληνογερμανό μεν βάσει καταγωγής, αλλά τελείως Ντόϊτσλαντ σε χαρακτηριστικά συμπεριφοράς. Ψυχρός σνομπαρίας. Αλλά τον αγαπώ..![]()
Και το Έθνος που λες οι Βαυαροί στο έστησαν. Και συγκεκρινένα αυτός εδώpaul25 έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:00Η σύλληψη και η δημιουργία του θεσμού του κεντρικου κράτους έγινε στην Ευρώπη, σε εμάς επιβλήθηκε και το ανέλαβαν μετά την απελευθέρωση τον ρόλο αυτό οι Γερμανοί. Εμείς επαναστάτησαμε ως Γενος και προχωρήσαμε στην ιδέα του Έθνους, το κράτος ήρθε μετά ως κάτι ξένο. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς το πολεμάμε, το υποβιβαζουμε και το λεηλατουμε κατά συνέπεια υποβαθμίζοντας το γιατί το θεωρούμε ξένο ως προς τις υποθέσεις μας που έρχονται πρώτες και πριν από αυτό.Antares έγραψε: 09 Μαρ 2023, 19:12 Αν τους γνωρίσεις από κοντά, δεν φαίνονται διαφορετικοί. Με τα ίδια προτερήματα και ελαττώματα, όπως και των ανθρώπων εδώ. Είναι μάλλον η μεγαλύτερη αλληλεγγύη που έχουν μεταξύ τους που παίζει σοβαρό ρόλο και ευνοεί την δημιουργία ενός κράτους που το σέβονται αλλά και το ελέγχουν, γιατί το θεωρούν δικό τους. Όπως και τον δημόσιο χώρο και οτιδήποτε δημόσιο.
Γι'αυτό αυτοί φαίνονται πιο οργανωμένοι σε σχέση με εμάς αλλά φυσικά δεν είναι τέλειοι. Ποιος να ξεχάσει το απίστευτο χάος του συστήματος υγείας τους στην πανδημία;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... E%B5%CF%81
Αφού λέμε τον έχω σπίτι μου, είναι δυνατόν να τους αντιπαθώ ρε μαν;sharp έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:48Άρα σού αρέσουνΠασιφάη έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:44Σιγά το εφάμιλλο κάλλος με την Αρχαία Ελληνική.Ας είμεθα λίγο σοβαροί.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Μαρ 2023, 18:39 Επίσης, η γλώσσα τους κρύβει μια άγρια ομορφιά. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κακόηχη και δύσκολη στη γραμματική αλλά με την εξοικίωση αναδεικνύεται ένα κάλος εφάμιλλο με αυτό της αρχαίας ελληνικής.![]()
Στα υπόλοιπα σαφώς και συμφωνώ διότι έχω έναν τέτοιον σπίτι μου. Ελληνογερμανό μεν βάσει καταγωγής, αλλά τελείως Ντόϊτσλαντ σε χαρακτηριστικά συμπεριφοράς. Ψυχρός σνομπαρίας. Αλλά τον αγαπώ..![]()
![]()
Εσένα συγκεκριμένα σε εκτιμώ πολύ και για κάποιον λόγο μέχρι πολύ πρόσφατα σε μπέρδευα με τον nyxtovios τον οποίο εκτιμώ εξ ίσου.
Εάν δεν το έχεις υπόψιν σου κάτσε δες το:
Ίσως βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους όσον αφορά το θέμα του νήματος που σε απασχολεί.
Η Ζωή γενικότερα είναι λίγο ας πούμε πιο περίπλοκη από ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 10 Μαρ 2023, 15:18Εσένα συγκεκριμένα σε εκτιμώ πολύ και για κάποιον λόγο μέχρι πολύ πρόσφατα σε μπέρδευα με τον nyxtovios τον οποίο εκτιμώ εξ ίσου.
Εάν δεν το έχεις υπόψιν σου κάτσε δες το:
Ίσως βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους όσον αφορά το θέμα του νήματος που σε απασχολεί.
Η Ζωή γενικότερα είναι λίγο ας πούμε πιο περίπλοκη από ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά.
Ο Γερμανός μου κι εγώ, συμφωνούμε με το παραπάνω πόστ.Antares έγραψε: 09 Μαρ 2023, 19:12 Αν τους γνωρίσεις από κοντά, δεν φαίνονται διαφορετικοί. Με τα ίδια προτερήματα και ελαττώματα, όπως και των ανθρώπων εδώ. Είναι μάλλον η μεγαλύτερη αλληλεγγύη που έχουν μεταξύ τους που παίζει σοβαρό ρόλο και ευνοεί την δημιουργία ενός κράτους που το σέβονται αλλά και το ελέγχουν, γιατί το θεωρούν δικό τους. Όπως και τον δημόσιο χώρο και οτιδήποτε δημόσιο.
Μπορεί να πει κανείς ότι σε φιλικό επίπεδο είναι "καλά παιδιά", αλλά όταν βρίσκονται σε θέση ισχύος ακολουθούν μία παραδοσιακά σκληρή, άκαμπτη στάση, γιατί "έτσι πρέπει".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μισούν τους Γερμανούς διότι πρασπάθησαν να συνευρεθούν ερωτικά με Γερμανίδες αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν.