Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2023, 22:10
Έφαγα πολύ βραδιάτικα.
Σιγά. Εδώ άλλοι υποτίθεται ξύπνιοι έχουν φάει αμάσητο το λογοπρο και θέλουν συμπλήρωμα
Το λογοπρο;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Σιγά. Εδώ άλλοι υποτίθεται ξύπνιοι έχουν φάει αμάσητο το λογοπρο και θέλουν συμπλήρωμα
Το λογοπρο;
Τον παπά
Φαγητό είναι ο παπάς;
Εγώ στη θέση σου δεν θα ρωτούσα να μάθω αν ο Ταλιμπαν έχει χαμηλό οξυγόνο, αλλά αν μοιάζει έστω και λίγο με τον τύπο στο άβαταρ (ειδικά όταν ο δικός σου ξυπνάει με νεύρα όπως είπες, ευκαιρία να πιάσει τόπο πραγματικά το Σανέλ κραγιόν, για το οποίο και θέλω λινκ παρακαλώ πολύ).
Και στο άβαταρ να μοιάζει άμα έχει χαμηλό οξυγόνο τι να τον κάμω;
Το κραγιόν που φοράω συνήθως με τις επιτυχίες είναι αυτό.
Τι θα πει τι να τον κάμεις, να τον γιατροπορέψεις.
Αφήνουν τέτοια παλικάρια; (ΑΝ μοιάζει έστω και λίγο με αυτόν στο άβαταρ).
Ευχαριστώ για το λινκ, θα το τσεκάρω όταν με πιάσει η επόμενη καταναλωτική τρέλα (δλδ σε κανά δυο μέρες).
Πες κανένα καλό κραγιόν όμως. Εγώ το τελευταίο που πήρα ήταν το black honey της Clinique, αυτό που ταιριάζει σε όλες και δίνει διαφορετική απόχρωση σε κάθε μία που το χρησιμοποιεί.
Το λάτρεψα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πες κανένα καλό κραγιόν όμως. Εγώ το τελευταίο που πήρα ήταν το black honey της Clinique, αυτό που ταιριάζει σε όλες και δίνει διαφορετική απόχρωση σε κάθε μία που το χρησιμοποιεί.
Το λάτρεψα.
Έχω πάνω από 500 κραγιόν σίγουρα, αυτό που λες μου έχει ξεφύγει, αν και έχω άλλα παρόμοια από άλλες μάρκες.
Το λάτρεψα.
Έχω πάνω από 500 κραγιόν σίγουρα, αυτό που λες μου έχει ξεφύγει, αν και έχω άλλα παρόμοια από άλλες μάρκες.
Πότε τα χρησιμοποιείς; 5 έχω και μου φαίνονται πολλά.
Βάλε αγαπημένο/α.
Χειρότερο όλων ένα λιπ μπαλμ με χρώμα του Tom ford. Τίποτα δικό του δεν μου κάθεται καλά. Ποτέ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2023, 22:16
Η Φρίντα ήταν μία από τις δραματικές περιπτώσεις καλλιτεχνών, που αποτύπωσαν τον σωματικό τους πόνο τόσο σε πίνακες όσο και σε φωτογραφίες.
Βάζω δυο φώτος από το σπίτι της, η δεύτερη με συγκινεί ιδιαιτέρως.
Το λάτρεψα.
Βάλε αγαπημένο/α.
Χειρότερο όλων ένα λιπ μπαλμ με χρώμα του Tom ford. Τίποτα δικό του δεν μου κάθεται καλά. Ποτέ.
Κάθε μέρα βάζω άλλο, αναλόγως την ώρα και τη διάθεση.
Έχω πολλά από Mac, Dior, YSL και όποια μάρκα μπορείς να φανταστείς.
Αγαπημένα τώρα τελευταία είναι από Charlotte Tilbury , ειδικά το Pillow Talk για καθημερινό. Αν και ώρες ώρες μου την βαράει και για να φτιάξει η διάθεση μπορεί να βγω το πρωί με κόκκινο κραγιόν.
Βάλε αγαπημένο/α.
Κάθε μέρα βάζω άλλο, αναλόγως την ώρα και τη διάθεση.
Έχω πολλά από Mac, Dior, YSL και όποια μάρκα μπορείς να φανταστείς.
Αγαπημένα τώρα τελευταία είναι από Charlotte Tilbury , ειδικά το Pillow Talk για καθημερινό. Αν και ώρες ώρες μου την βαράει και για να φτιάξει η διάθεση μπορεί να βγω το πρωί με κόκκινο κραγιόν.
Είναι τόσο ωραίο αυτό όσο λένε; Μου φαίνεται ένα απλό nude/pink. Βαρετό εντελώς.