Διάβασε πρώτα τι έχω γράψει, προσπάθησε όσο μπορείς να το καταλάβεις και μετά έλα να μου κουνήσεις το δάχτυλο.Casp έγραψε: 10 Μαρ 2023, 17:12Χέσε μας βρε Καρολίνα και εσύ. Αν θεωρείς ότι τρολλάρω, γιατί μου δίνεις συμβουλές κιόλας και "ανησυχείς" αν με αναγνωρίσουν, αν τον θίγω κλπ; Αφού σύμφωνα με σένα τρολλάρω. Δεν γουστάρω να μιλάω με ανθρώπους που με θεωρούν ψεύτρα, όταν σιχαίνομαι το ψέμα.Καρολίνα έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:19Και εγώ με ειλικρίνεια είπα τη δική μου χτες, αλλά δεν της άρεσε και από εκεί που με ήθελε για "φίλη" μου ανακοίνωσε ότι δεν γουστάρει να μου μιλάει.Ναύτης έγραψε: 10 Μαρ 2023, 14:09
Δεν σού έκανα καμιά επίθεση, αγαπητή μου. Τη γνώμη μας γυρεύεις για όσα διηγείσαι κάθε φορά και σού την είπα με κάθε ειλικρίνεια.![]()
Όλη νύχτα έκλαιγα από τη στεναχώρια μου.
Παράλληλα είχα και το άγχος μήπως ποστάρει και άλλη φανελακοφωτό ο Χέλης και την χάσω.
Ένα δράμα έζησα.
Κάτσε να διαβάζεις τον Δάσκαλο. Σκασίλα μου για το τι με θεωρείτε. Προφανώς όπως είδες, του κεφαλιού μου θα κάνω πάλι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ανθρώπων που θεωρούν ότι τρολλάρω. Τόσο ξεκάθαρα το έγραψα. Και επίσης δεν είμαι ανήλικο. Ας φάω τα μούτρα μου. Το είπες μια, δυο, τρεις, ε φτάνει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Τότε τι με παραθέτεις αφού είπες δεν θες να μου μιλάς; Grow up επιτέλους.Casp έγραψε: 10 Μαρ 2023, 17:18 Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ανθρώπων που θεωρούν ότι τρολλάρω. Τόσο ξεκάθαρα το έγραψα. Και επίσης δεν είμαι ανήλικο. Ας φάω τα μούτρα μου. Το είπες μια, δυο, τρεις, ε φτάνει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να μην πω πού πάει το μυαλό μου για τη γεύση και την επίγευση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Για πεςGherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2023, 17:37 Να μην πω πού πάει το μυαλό μου για τη γεύση και την επίγευση.
εσεις μη το θελετε. εμεις το θελουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το ξέρεις πως η Φρίντα ήταν μπαησέξουαλ έτσι;Καρολίνα έγραψε: 10 Μαρ 2023, 17:38Για πεςGherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2023, 17:37 Να μην πω πού πάει το μυαλό μου για τη γεύση και την επίγευση.
Υπονοείς κάτι μήπως;
Ναι αγάπη, το ξέρω.Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2023, 21:56Το ξέρεις πως η Φρίντα ήταν μπαησέξουαλ έτσι;Καρολίνα έγραψε: 10 Μαρ 2023, 17:38Για πεςGherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2023, 17:37 Να μην πω πού πάει το μυαλό μου για τη γεύση και την επίγευση.
Υπονοείς κάτι μήπως;![]()
Όχι δεν υπονοώ τίποτα, απλά την αγαπώ για άλλους λόγους. Έχω πάει και στο σπίτι της (δεν εννοώ για καφέ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο γνωστό σπίτι που ενωνόταν με του συζύγου με κάτι σαν σήραγγα; Σωστά θυμάμαι;Καρολίνα έγραψε: 10 Μαρ 2023, 21:58Ναι αγάπη, το ξέρω.Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2023, 21:56Το ξέρεις πως η Φρίντα ήταν μπαησέξουαλ έτσι;
Υπονοείς κάτι μήπως;![]()
Όχι δεν υπονοώ τίποτα, απλά την αγαπώ για άλλους λόγους. Έχω πάει και στο σπίτι της (δεν εννοώ για καφέεννοώ ότι το έχω επισκεφτεί).