Αφού δεν είσαι, τότε πως έχεις κρίση επι του θεματος; Εκτός κι αν μασάς ληγμένα...Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:27Εγώ ούτε γιατρός είμαι, ούτε τον παριστάνω όπως εσύ.ksk έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:13Αφού είσαι εσυ γιατρός γιατί δεν ρωτάς τον καθρέπτη σου;Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:52
Τα ηχοχρώματα σε πληροφόρησαν λάθος, δεν έχω ούτε μουστάκι ούτε μούσια, ούτε ίχνος περιττής τρίχας πάνω μου.
Όσο για τις διαγνώσεις, είσαι γιατρός ή google is your friend και είπες να πεις εξυπνάδες;
Γιατί αν είσαι γιατρός και λες τέτοια παλαβά γενικά, να μάθουμε που δουλεύεις να ξέρουμε να μην πατήσουμε το ποδαράκι μας.
Υ,Γ ίχνος περιττης τρίχας;...Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.![]()
Και όχι πατ πατ στο κεφάλι παρακαλώ, μπορεί αυτή η πετριά να είναι κολλητική και να αρχίσω να λέω και εγώ τα "μελλούμενα".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Παρατηρητής...
Για ποιον λέτε;aLiCat έγραψε: 09 Μαρ 2023, 13:20Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Μαρ 2023, 13:09
Επιτέλους, αυτό το παιδί το είχα καημό να κοινωνικοποιηθεί στο σχολειό. Μπορώ να ησυχάσω σαν μάνα
Είναι με τα φεγγάρια του κι αυτό.![]()
Yippie Kay Yay
Airman68 έγραψε: 09 Μαρ 2023, 15:25Για ποιον λέτε;aLiCat έγραψε: 09 Μαρ 2023, 13:20Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Μαρ 2023, 13:09
Επιτέλους, αυτό το παιδί το είχα καημό να κοινωνικοποιηθεί στο σχολειό. Μπορώ να ησυχάσω σαν μάνα
![]()
Spoiler
(σε μένα αναφερόταν) 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ποια κρίση έχω, με είδες πουθενά να κάνω διαγνώαεις; Έλα όχι σάχλες σε μένα σε παρακαλώ.ksk έγραψε: 09 Μαρ 2023, 15:11Αφού δεν είσαι, τότε πως έχεις κρίση επι του θεματος; Εκτός κι αν μασάς ληγμένα...Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:27Εγώ ούτε γιατρός είμαι, ούτε τον παριστάνω όπως εσύ.ksk έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:13
Αφού είσαι εσυ γιατρός γιατί δεν ρωτάς τον καθρέπτη σου;
Υ,Γ ίχνος περιττης τρίχας;...Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.![]()
Και όχι πατ πατ στο κεφάλι παρακαλώ, μπορεί αυτή η πετριά να είναι κολλητική και να αρχίσω να λέω και εγώ τα "μελλούμενα".![]()
Δύσκολη μέρα. Ανάμεικτα συναισθήματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
user0972003
Ελπίζω να κοιμηθείς ήσυχα τη νύχτα
- ksk
Δεν υπήρξε διάγνωση, μίλησα για πιθανότητες και άρα πρόγνωση.Καρολίνα έγραψε: 09 Μαρ 2023, 18:19Ποια κρίση έχω, με είδες πουθενά να κάνω διαγνώαεις; Έλα όχι σάχλες σε μένα σε παρακαλώ.ksk έγραψε: 09 Μαρ 2023, 15:11Αφού δεν είσαι, τότε πως έχεις κρίση επι του θεματος; Εκτός κι αν μασάς ληγμένα...Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:27
Εγώ ούτε γιατρός είμαι, ούτε τον παριστάνω όπως εσύ.
Και όχι πατ πατ στο κεφάλι παρακαλώ, μπορεί αυτή η πετριά να είναι κολλητική και να αρχίσω να λέω και εγώ τα "μελλούμενα".![]()
Και αφού δεν είσαι γιατρός...την κριτική που ασκησες στα λεγόμενα μου πως θα την αποκαλούσες;
Παρατηρητής...
Έχω μέρες να κοιμηθώ ανθρώπινα. Νομίζω πως θα αποφορτιστώ ολίγον τι απόψε. Σ'ευχαριστώ κοπελιά.
- ksk
Σ'ευχαριστώ μάνα μου.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Airman68 έγραψε: 09 Μαρ 2023, 15:25Για ποιον λέτε;aLiCat έγραψε: 09 Μαρ 2023, 13:20Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Μαρ 2023, 13:09
![]()
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα τώρα και έχω να πω πως τον λατρεύω περισσότερο από πριν. Κοντέψαμε και οι 2 να βάλουμε τα κλάματα βέβαια. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λεπτομέρειες.
Τον αγαπώ
Τον αγαπώ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κάτσε ρε μάν να το συζητήσουμε λίγο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Μαρ 2023, 22:34
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ
Μη με ακυρώνεις έτσι.
Έχω και μυγδαλα...
Yippie Kay Yay
Αν δεν σε πειράζει, μπορείς να διαγράψεις την υπογραφή σου γιατί υπάρχει μεγάλη παρερμηνεία και δεν νιώθω καλά;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.