!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση Marc ANT1 Μάρτιος 2023
Δημοσκόπηση Marc ANT1 Μάρτιος 2023
ΝΔ 29,6 (-2,9)
ΣΥΡΙΖΑ 25 (-0,1)
ΠΑΣΟΚ 9,7 (-0,1)
ΚΚΕ 5,6 (+0,3)
Ελ λύση 3,9 (+0,3)
Μερα25 3,5 (+0,8)
ΕΛΠΑ 3 (-0,4)
Εθνική δημιουργία 1,3 (+0,1)
Άλλο 3,8 (+0,8)
ΣΥΡΙΖΑ 25 (-0,1)
ΠΑΣΟΚ 9,7 (-0,1)
ΚΚΕ 5,6 (+0,3)
Ελ λύση 3,9 (+0,3)
Μερα25 3,5 (+0,8)
ΕΛΠΑ 3 (-0,4)
Εθνική δημιουργία 1,3 (+0,1)
Άλλο 3,8 (+0,8)
Re: Δημοσκόπηση Marc ANT1 Μάρτιος 2023
Και κάποιοι εξακολουθούν να φαντασιώνονται ότι η ΝΔ δε θα επανεκλεγεί. Ωραία θα ήταν, αλλά...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
πτώση δεξιάς, άνοδος βαρουφακη, θετικά τα σημάδια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προφανως υπαρχει καμψη της ΝΔ μετα τα Τέμπη αλλα κανενα κομμα σχεδον δεν καρπωνεται τις απωλειες της ΝΔ.
Εκει που λεγαμε οτι εχει απαξιωθει πληρως το πολιτικο συστημα και τα κομματα αποδεικνυεται οτι εχει και αλλο πατο να πιασει.
Καποια στιγμη θα τους παρουμε με τις πετρες πιστευω. Εκει θα εχει πιασει τερμα πατο.
Εκει που λεγαμε οτι εχει απαξιωθει πληρως το πολιτικο συστημα και τα κομματα αποδεικνυεται οτι εχει και αλλο πατο να πιασει.
Καποια στιγμη θα τους παρουμε με τις πετρες πιστευω. Εκει θα εχει πιασει τερμα πατο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η δημοσκόπηση έγινε αμέσως μετά το ατύχημα δύο ημέρες μετά από όσα είπε.
Εγώ προσωπικά έκανα τρείς μέρες να συνέλθω.
Η οργή μου ήρθε μετά που έβλεπα τι προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση ρίχνοντας την ευθύνη στο ανθρώπινο λάθος το θέατρο του υπουργού κ.λ.π.
Η δημοσιοκαφρία όλα αυτά φούντωσαν την οργή μου.
Το ίδιο και με όλο τον κόσμο.
Έπιασαν την αρχή πρίν να φουντώσει η οργή για αυτό το ποσοστό είναι μόνο σχεδόν 3% αυτό ανέβηκε σίγουρα πάρα πολύ.
Εμείς με τους γύρω μας βλέπω μόνο πατεράδες κια γενικά γέρους κολλημένους να ψηφίζουν ΝΔ.
Η οργή μου ήρθε μετά που έβλεπα τι προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση ρίχνοντας την ευθύνη στο ανθρώπινο λάθος το θέατρο του υπουργού κ.λ.π.
Έπιασαν την αρχή πρίν να φουντώσει η οργή για αυτό το ποσοστό είναι μόνο σχεδόν 3% αυτό ανέβηκε σίγουρα πάρα πολύ.
Εμείς με τους γύρω μας βλέπω μόνο πατεράδες κια γενικά γέρους κολλημένους να ψηφίζουν ΝΔ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Βγαλτε δυο μονάδες από τη νδ, προσθέστε κάνα δυο στο ΣΥΡΙΖΑ και θα είστε πιο κοντά στην πραγματικότητα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
talaipwros
Greek bonds puts?
Εντάξει δημοσκοπήσεις του Γεράκη δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Αλλά σε άλλες που γίνονται φαίνεται να χάνει αρκετά η νδούλα. Οχι φυσικά μόνο 2,9% που δείχνει ο Γεράκης. Επειδή ανεβαίνει ο Βαρού και το ΚΚΕ και επειδή ο Σύριζα παραμένει στα ίδια επίπεδα όπως και το ΚΙΝΑΛ υπάρχουν περιθώρια πλεον σοβαρά για προοδευτική διακυβέρνηση από την πρώτη κάλπη. Ούτως η άλλως πλέον η πρώτη θέση δεν είναι καθόλου δεδομένη για τη νδούλα. Αφού η διαφορά πλεον κινείται στα όρια του στατιστικού σφάλματος. Οι φιλικές εταιρείες της νδούλα την δίνουν στο 4% στην πραγματικότητα είναι πιο κάτω αν υπάρχει κιόλας.
Οι υπόλοιποι είναι αναποφασιστοι ή δεν απάντησαν?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αναποφάσιστοι 10 (+0,2)
Ακυρο-λευκο 2,3 (+1)
Δε θα ψηφίσω 2,3 (σταθερό)
Πραγματικά δεν παίζονται. Εκαναν "δημοσκόπηση" 2 μέρες μετά το έγκλημα. Και την βγάζουν 8 μέρες μετά. Και ο Χαζονικολάου έλεγε οτι δεν έπρεπε να γίνει.Niki έγραψε: 09 Μαρ 2023, 19:38 Η δημοσκόπηση έγινε αμέσως μετά το ατύχημα δύο ημέρες μετά από όσα είπε.
Είναι σε κατάσταση πανικού.Arisvilla έγραψε: 09 Μαρ 2023, 19:48Πραγματικά δεν παίζονται. Εκαναν "δημοσκόπηση" 2 μέρες μετά το έγκλημα. Και την βγάζουν 8 μέρες μετά. Και ο Χαζονικολάου έλεγε οτι δεν έπρεπε να γίνει.Niki έγραψε: 09 Μαρ 2023, 19:38 Η δημοσκόπηση έγινε αμέσως μετά το ατύχημα δύο ημέρες μετά από όσα είπε.
Να δεις που μετά την γκάφα του Άδωνι δεν θα βλέπεις κανένα στα κανάλια.
Οι επικοινωνιολόγοι κυβερνάνε και αυτοί θα δώσουν τις γραμμές.
Στην πρώτη προτεραιότητα είναι η θυσία της Ιφιγένειας (Καραμανλή).
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 988 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK