!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομοιοπαθητική = Απάτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Μα ούτε εσύ δε διάβασες τι μας ανέβασες καλέ. Τι θα πει δεν μου κάνει; Αφού ανέβασες κάτι άσχετο από πέιπερ (μελέτη-αποτελέσματα-κλπ σκευάσματος ομοιοπαθητικού) λολ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
ritzeri
Έλα, ξεκόλλα.Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:54 Καλα κανεις και επιτίθεσαι. Κι εγώ το κάνω. Αλλά όχι με βλακείες.
Σιγά μην επιτίθεμαι για να τους κάνω ενθεους.
Ούτε εγώ δεν είμαι ενθεος, μάλλον.
Απλά το συγκεκριμένο είναι που τσιμπάει πάντα ο Νανδρος.
-
ritzeri
Ε ωραία, το ίδιο λέμε, δεν σου κάνει.Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:56 Μα ούτε εσύ δε διάβασες τι μας ανέβασες καλέ. Τι θα πει δεν μου κάνει; Αφού ανέβασες κάτι άσχετο από πέιπερ λολ
Πες τι θα σου έκανε να ψάξω αν μπορώ να βρω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Dude, κάνε ένα διάλειμμα, σοβαρά τώρα.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:53
Κοίτα Νανδρε, αν δεν μετανοήσεις και δεν ζητήσεις συγχώρεση από το Θεό για τις αμαρτίες σου, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω τακτική.
Θα επιτίθεμαι με λύσσα στους επιστήμονες και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει.
Το καταλαβες;
Είτε θα γίνετε όλοι ένθεοι είτε θα επιτίθεμαι στην ιατρική.
Μην επιχειρήσεις να μου αλλάξεις γνώμη, δεν πρόκειται να συμβιβαστω
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ασε ρε μ΄'αγκα τα χτυπήματα κάτω από την ζ΄'ωνη και φέρε ΠΕϊΠΕΡΣ! Αλλιώς βούλωσε το ρημάδι σου γιατί μπορεί να εξαπατηθούν αδαείς με αυτά που γράφεις κατά της Ιατρικής και Επιστήμης.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:37Σε κάθε περίπτωση, η λέξη πορτοφολας πήγαινε για εσένα, κακώς παρεξηγήθηκε ο Ότο και κακώς έπεσε στο επίπεδο να βρίζει τους συνομιλητες του.Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:20 Δεν είπα αυτό, δε διάβασες σωστά. Είπα ότι θα τους εξηγώ, γιατί δεν.. Όπως θα εξηγούσα το ίδιο στα αδυνατιστικά, το κολλαγόνο και πολλά άλλα και μετά η επιλογή είναι δική τους. Αλλά ξέχασες να το συμπεριλάβεις αυτό στο σχόλιό σου καλό μου. Κάτι άλλο θα θυμηθείς να συζητήσουμε πριν επανέλθουμε; Τελειώνει και η σελίδα 34 και ακόμα......
Για εσένα τι να πούμε τώρα....
Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:42
Το πρώτο που λες διαδικαστικό κομμάτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ.
Τα έτοιμα θα είναι μόνο.
Ο όττο δεν πουλάει, λόγω συνείδησης. (μαλακία κάνει κατ'εμέ, χάνει λεφτα από τα ζωντόβολα).
Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:46 Επίσης ξέρετε με τι φπα τα πουλάνε; Σαν του φαρμάκου; Μαλάκες άμα είναι μεγαλύτερο περιθώρειο κέρδους και δεν έχουμε βάλλει στο φαρμακείο, θα κάνω φονικό απόψε.Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:53Εμένα; Όχι, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μην τα πουλάμε. Εδώ πουλάμε αδυνατιστικά.Βασικά ποιά αδυνατιστικά. Εδώ πουλάμε κολλαγόνο. Παίζει να το μισό σκατό του Πειραιά πέρσι να είχε μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο από Ε.coli.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Cecily Anne
Μελέτη-αποτελέσματα-τρόπο δράσης κλπ για σκεύασμα ομοιοπαθητικό βρε άνθρωπε.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:57Ε ωραία, το ίδιο λέμε, δεν σου κάνει.Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:56 Μα ούτε εσύ δε διάβασες τι μας ανέβασες καλέ. Τι θα πει δεν μου κάνει; Αφού ανέβασες κάτι άσχετο από πέιπερ λολ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
ritzeri
Τί αποτέλεσμα να ψάξω να βρω;Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:58Μελέτη-αποτελέσματα-τρόπο δράσης κλπ για σκεύασμα ομοιοπαθητικό βρε άνθρωπε.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:57Ε ωραία, το ίδιο λέμε, δεν σου κάνει.Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:56 Μα ούτε εσύ δε διάβασες τι μας ανέβασες καλέ. Τι θα πει δεν μου κάνει; Αφού ανέβασες κάτι άσχετο από πέιπερ λολ
20% αποτελεσματικότητα σου κάνει;
- Nandros
Ναι, κάνει μπαμ πως είσαι άρρωστος!ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:53Κοίτα Νανδρε, αν δεν μετανοήσεις και δεν ζητήσεις συγχώρεση από το Θεό για τις αμαρτίες σου, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω τακτική.Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:50ΡΕ ΤΥΠΕ, ΕΔΩ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΥΓΕΊΑ". ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΉΣ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ: ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ;ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:04 Ρε φίλε, ούτε εγώ ήρθα στη δουλειά σου να σου κάνω υποδειξεις.
Για την ακρίβεια , δεν ξέρω καν με τι ασχολείσαι και δε με ενδιαφέρει.
Είτε είσαι μανάβης, είτε οικιακά, είτε ερευνητής στο σερν το ίδιο μου κανει.
Στο φόρουμ μιλάμε.
Αυτό που είναι το σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν μπορείς να συζητήσεις με έναν άλλο άνθρωπο, Εφτασες στο σημείο να τη λες στο Σπύρο...
Πιο μετριοπαθής από το Σπύρο υπάρχει;
Λίγη τσιπα..
Να τη λες στο Σπύρο και να του τη λες λέγοντας κοτσάνες σχετικά με το πλασιμπο.
Να σου δείχνουν ότι λες κοτσάνες και να μην διορθώνεις.
Ε, τι θες τώρα;
.
Θα επιτίθεμαι με λύσσα στους επιστήμονες και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει.
Το καταλαβες;
Μην επιχειρήσεις να μου αλλάξεις γνώμη, δεν πρόκειται να συμβιβαστω
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- blackpaint
τυπικοτατος και συνεπεστατος στις αντιληψεις του, εχθρος της επιστημης και της διανοησης: αν η κοινωνια δεν τους σταματησει, δεν θ αργησουν να καινε μαγισσες στις πλατειες.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:53 Θα επιτίθεμαι με λύσσα στους επιστήμονες και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει.
Το καταλαβες;
- Nandros
Σε ξέρουμε από την Θρησκειολογία στο παλιό! Τώρα επειδή δεν σε παίρνει αρνείσαι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις!ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:56Έλα, ξεκόλλα.Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:54 Καλα κανεις και επιτίθεσαι. Κι εγώ το κάνω. Αλλά όχι με βλακείες.
Σιγά μην επιτίθεμαι για να τους κάνω ενθεους.
Ούτε εγώ δεν είμαι ενθεος, μάλλον.
Απλά το συγκεκριμένο είναι που τσιμπάει πάντα ο Νανδρος.
.
- Cecily Anne
Βρε φέρε ό,τι θες, αρκεί να είναι μια επίσημη ΜΕΛΕΤΗ ομοιοπαθητικού σκευάσματος, να αναφέρει τα πειράματα, τα αποτελέσματα αναλυτικά, το σκεύασμα, το μηχανισμό αντίδρασης στο σώμα κλπ κλπ. Ό,τι έχουν όλες οι μελέτες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γμτ, να σου δίνει ο άλλος πάσα κι αντί να το εκμεταλλευτείς, να σφυρίζεις κλέφτικα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
Οποιος θελει να καταλαβει ξεκαθαρα την απατη της ομοιοπαθητικης μπορεί να αγοράσει το βιβλίο του Edzard Ernst.
Εκπληκτικό.
Εκπληκτικό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Όλα κι όλα.blackpaint έγραψε: 18 Οκτ 2018, 00:03τυπικοτατος και συνεπεστατος στις αντιληψεις του, εχθρος της επιστημης και της διανοησης: αν η κοινωνια δεν τους σταματησει, δεν θ αργησουν να καινε μαγισσες στις πλατειες.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:53 Θα επιτίθεμαι με λύσσα στους επιστήμονες και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει.
Το καταλαβες;
Μάγισσες που ασκούν μαύρες τέχνες θα κάψω κι εγώ μαζί του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Για τους άθεους;Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2018, 00:06 Γμτ, να σου δίνει ο άλλος πάσα κι αντί να το εκμεταλλευτείς, να σφυρίζεις κλέφτικα.
Καλέ, δεν έχω φαρμακείο, ξεκολλάτεNandros έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:57
Ασε ρε μ΄'αγκα τα χτυπήματα κάτω από την ζ΄'ωνη και φέρε ΠΕϊΠΕΡΣ! Αλλιώς βούλωσε το ρημάδι σου γιατί μπορεί να εξαπατηθούν αδαείς με αυτά που γράφεις κατά της Ιατρικής και Επιστήμης.
.
ΥΓ. Πάω να δω ταινία, άμα έχομε κάνα συνταρακτικό νέο φωνάχτε με.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 95 Απαντήσεις
- 2375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις