Αφού είσαι εσυ γιατρός γιατί δεν ρωτάς τον καθρέπτη σου;Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:52Τα ηχοχρώματα σε πληροφόρησαν λάθος, δεν έχω ούτε μουστάκι ούτε μούσια, ούτε ίχνος περιττής τρίχας πάνω μου.ksk έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:35Για γυναίκα Καρολίνα μου το μουστάκι θέλει ξύρισμα όσο για το μούσι προτείνω να το αφήσεις γιατί καλύπτει τα προγούλια.Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:42
Γιατί, μήπως καταλαβαίνει τι λέει η τύπισσα με τα ηχοχρώματα, που μας έχει βάλει όλους με το ένα πόδι στον τάφο με τις "προβλέψεις" της;![]()
Το ότι η Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση μπορεί να οδηγήσει σε οισοφαγιτιδα δεν είναι ‘"πρόβλεψη" διότι οι πιθανότητες είναι πάνω από 80% αν δεν το θεραπεύσεις.
Η δε οισοφαγιτιδα σε σπάνιες περιπτώσεις σε οδηγεί στο "με το ένα πόδι στο τάφο"...
Με έγκαιρη θεραπεία η οισοφαγίτιδα μπορεί να έχει πολύ καλή πρόγνωση.
Και με έγκαιρη θεραπεία της παλινδρόμησης δεν θα αποκτήσεις οισοφαγιτιδα σε πολύ μεγάλο ποσοστό.
Όσο για τις διαγνώσεις, είσαι γιατρός ή google is your friend και είπες να πεις εξυπνάδες;
Γιατί αν είσαι γιατρός και λες τέτοια παλαβά γενικά, να μάθουμε που δουλεύεις να ξέρουμε να μην πατήσουμε το ποδαράκι μας.
Υ,Γ ίχνος περιττης τρίχας;...Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.