Ναι αλλά κάποιοι ονειρεύονται τρίπλες εκλογές και 40%.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
και τώρα τι ψηφίζουμε;
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΚΚΕ στην εξουσία σύντροφε; Για πες, με την ΕΕ και το Ευρώ τι θα κάνετε; Μπορεί να κερδίσεις ψηφοφόρους, ποτέ δεν ξέρεις.Frappezitis έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:16 Η πιο ερωτική πόλη ❤❤
[img]https://i.postimg.cc/sg5QXVHn/3338 ... .jpg[/img]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 08 Μαρ 2023, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dr Socrates
Απόσπασμα της συζήτησης του Κορνήλιου Καστοριάδη με τον δημοσιογράφο Ντανιέλ Μερμέ,στο δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter (Νοέμβριος 1996) με αφορμή το βιβλίο του Καστοριάδη, Η άνοδος της ασημαντότητας
K Καστοριαδης
<<Ψευδο-δημοκρατια>>
«Η λεγόμενη "αντιπροσωπευτική δημοκρατία" δεν είναι αληθινή δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι της ελάχιστα αντιπροσωπεύουν τους εκλογείς. Κατά κύριο λόγο, αντιπροσωπεύουν τον εαυτό τους»
Απ’ όλα τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου κόσμου -κρίσεις, αντιφάσεις, αντιθέσεις, τομές-, εκείνο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η ασημαντότητα. Ας πάρουμε τη διαμάχη ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά. Στις ημέρες μας έχει χάσει το νόημα της. Όχι επειδή δεν υπάρχει υλικό, για να τροφοδοτηθεί μια πολιτική διαμάχη, και μάλιστα μια πολύ σοβαρή διαμάχη. Αλλά επειδή τόσο η Δεξιά όσο και η Αριστερά, λίγο έως πολύ, λένε τα ίδια πράγματα. Στη Γαλλία το 1983 οι Σοσιαλιστές ακολούθησαν κάποια πολιτική. Μετά, ήρθε η Δεξιά με τον Μπαλλαντύρ και ακολούθησε την ίδια πολιτική. Μετά, ξανάρθαν οι Σοσιαλιστές με τον Μπερεγκοβουά και συνέχισαν την ίδια πολιτική. Μετά, ξανά η Δεξιά με τον Μπαλλαντύρ και ξανά η ίδια πολιτική. Μετά, ο Σιράκ κέρδισε τις εκλογές λέγοντας «εγώ θα κάνω κάτι άλλο» και, τελικά, έκανε κι αυτός τα ίδια.
Στις ψευδοδημοκρατίες μας, η άνοδος στην εξουσία προϋποθέτει να κολακεύει κανείς την κοινή γνώμη ή να έχει τηλεοπτική φωτογένεια
Πηγη https://www.doctv.gr/page.aspx?itemid=spg15191
K Καστοριαδης
<<Ψευδο-δημοκρατια>>
«Η λεγόμενη "αντιπροσωπευτική δημοκρατία" δεν είναι αληθινή δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι της ελάχιστα αντιπροσωπεύουν τους εκλογείς. Κατά κύριο λόγο, αντιπροσωπεύουν τον εαυτό τους»
Απ’ όλα τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου κόσμου -κρίσεις, αντιφάσεις, αντιθέσεις, τομές-, εκείνο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η ασημαντότητα. Ας πάρουμε τη διαμάχη ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά. Στις ημέρες μας έχει χάσει το νόημα της. Όχι επειδή δεν υπάρχει υλικό, για να τροφοδοτηθεί μια πολιτική διαμάχη, και μάλιστα μια πολύ σοβαρή διαμάχη. Αλλά επειδή τόσο η Δεξιά όσο και η Αριστερά, λίγο έως πολύ, λένε τα ίδια πράγματα. Στη Γαλλία το 1983 οι Σοσιαλιστές ακολούθησαν κάποια πολιτική. Μετά, ήρθε η Δεξιά με τον Μπαλλαντύρ και ακολούθησε την ίδια πολιτική. Μετά, ξανάρθαν οι Σοσιαλιστές με τον Μπερεγκοβουά και συνέχισαν την ίδια πολιτική. Μετά, ξανά η Δεξιά με τον Μπαλλαντύρ και ξανά η ίδια πολιτική. Μετά, ο Σιράκ κέρδισε τις εκλογές λέγοντας «εγώ θα κάνω κάτι άλλο» και, τελικά, έκανε κι αυτός τα ίδια.
Στις ψευδοδημοκρατίες μας, η άνοδος στην εξουσία προϋποθέτει να κολακεύει κανείς την κοινή γνώμη ή να έχει τηλεοπτική φωτογένεια
Πηγη https://www.doctv.gr/page.aspx?itemid=spg15191
Μπορεί και να ψηφίζουμε ασταμάτητα μέχρι να πάρει ο Μητσοτάκης το ποσοστό που χρειάζεται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ακούσατε τα στορι Τρακη του τι θα ψηφισει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
talaipwros
Οκ, ας δωσουμε 120 βουλευτες μπονους στο πρωτο κόμμα και όποιον βγαλει ο Λαος πρωτο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι, για πες
- Otto Weininger
Φυσικά. Και αν χρειασθεί θα γίνουν. Με τις ευχές ΗΠΑ και Ευρώπης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πώς γίνεται στις δεύτερς να μην υπάρχει πλειοψηφία;Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:25Φυσικά. Και αν χρειασθεί θα γίνουν. Με τις ευχές ΗΠΑ και Ευρώπης.
Εύκολαsharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:27Πώς γίνεται στις δεύτερς να μην υπάρχει πλειοψηφία;Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:25Φυσικά. Και αν χρειασθεί θα γίνουν. Με τις ευχές ΗΠΑ και Ευρώπης.![]()
Το μπόνους είναι κλιμακωτό, έχει σχέση με το ποσοστο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρε παπαρ... είσαι και συντονιστής και δεν κάνει, σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω, αν βαριέσαι στείλε ένα καλό λινκ, γιατί όσα βρήκα λένε ακαταλαβίστικα (μετά τους φταίνε οι πολιτικοί που δεν μπορούν να συντάξουν δυο αράδες σωστά - αλλά έχω πει τι φταίει για το χάλι, τι να ξαναλέω)Beria έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:29Εύκολαsharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:27Πώς γίνεται στις δεύτερς να μην υπάρχει πλειοψηφία;Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:25
Φυσικά. Και αν χρειασθεί θα γίνουν. Με τις ευχές ΗΠΑ και Ευρώπης.![]()
Το μπόνους είναι κλιμακωτό, έχει σχέση με το ποσοστο
Περπατάω ώρε μπακλαβατζιογλουsharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:31Ρε παπαρ... είσαι και συντονιστής και δεν κάνει, σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω, αν βαριέσαι στείλε ένα καλό λινκ, γιατί όσα βρήκα λένε ακαταλαβίστικα (μετά τους φταίνε οι πολιτικοί που δεν μπορούν να συντάξουν δυο αράδες σωστά)
Περίμενε να πάω σπίτι να σε τα πω όλα
Ε, όχι, μη σκοντάψεις και σε χάσουμε κι όλας. Θα μάς καβατζωθεί κανάς δύστροπος μετάBeria έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:32Περπατάω ώρε μπακλαβατζιογλουsharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 21:31Ρε παπαρ... είσαι και συντονιστής και δεν κάνει, σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω, αν βαριέσαι στείλε ένα καλό λινκ, γιατί όσα βρήκα λένε ακαταλαβίστικα (μετά τους φταίνε οι πολιτικοί που δεν μπορούν να συντάξουν δυο αράδες σωστά)
Περίμενε να πάω σπίτι να σε τα πω όλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-