Να τη και η παρκετέζα.
Ξεπέρασε το λεβελ της παρκετέζας πλέον, οδεύει στο λέβελ του ορχεοκρατητή των κομματόσκυλων.
Χέουν εκεινοι, συμπληρώνει κατι λιγα και ο ιδιος, σκουπίζει και τέλος.
Και πού το ξέρουν μωρέ πόσα ένσημα και πόσο μυαλό έχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι;
Ημέρα της γυναίκας και εδώ δείχνουν όλοι οι φωστήρες πόσο σύγχρονοι είναι. Κοπέλες που αγωνίζονται για τα όποια πιστεύω τους αποκλείεται να έχουν κολλήσει ένσημα - λες και οι Ελ εργοδότες φημίζονται ότι σέβονται τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις - ή να έχουν μυαλό. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
όπως γνωρίζουμε όλοι η Ανταρσυα διαθέτει μόνιμα 15 χιλιάδες μετακινουμενους που διαμαρτυρονται για τα πάντα. συν κάποιες εκατοντάδες αναρχικούς. δεν κατεβαίνουμε στο πεζοδρόμιο ποτέ όταν καπελωνουν αυτοί τις διαμαρτυρίες. οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το αυτονόητο, κανένας που ψήφισε ΝΔ το 2019 δεν πάει σε αριστερό κόμμα. οι πτωματοφαγοι της αριστεράς δεν πείθουν γιατί ο κόσμος τους θυμάται. ούτε κι εγώ θέλω ισχυροποίηση της αριστεράς.
southern έγραψε: 08 Μαρ 2023, 18:17
όπως γνωρίζουμε όλοι η Ανταρσυα διαθέτει μόνιμα 15 χιλιάδες μετακινουμενους που διαμαρτυρονται για τα πάντα. συν κάποιες εκατοντάδες αναρχικούς. δεν κατεβαίνουμε στο πεζοδρόμιο ποτέ όταν καπελωνουν αυτοί τις διαμαρτυρίες. οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το αυτονόητο, κανένας που ψήφισε ΝΔ το 2019 δεν πάει σε αριστερό κόμμα. οι πτωματοφαγοι της αριστεράς δεν πείθουν γιατί ο κόσμος τους θυμάται. ούτε κι εγώ θέλω ισχυροποίηση της αριστεράς.
καταλαβαίνεις πλεον οτι ψηφος στη ΝΔ ειναι μονοδρομος ελπίζω
Για αυτο γνωστα ακροαριστερα ακαουντ σε τουιτερ κλπ εξυμνουνε το σπασιμο του μνημειου
Ε πιάστε τα τα γνωστά ακάου αν είναι, να πληρώσουν για τη μαλακία που έκαναν να σπάσουν το μνημείο. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα βρεθεί ποτέ κανείς από τους δράστες.
southern έγραψε: 08 Μαρ 2023, 18:17
καταλαβαίνεις πλεον οτι ψηφος στη ΝΔ ειναι μονοδρομος ελπίζω
καλησπέρα ελπίζω εσύ να καταλαβαίνεις πως τα κόμματα στα δεξιά θα κόψουν κάθε πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης υπό το Τσίπρα. προσωπικά εκτιμώ πρωτιά της ΝΔ με απώλειες στα δεξιά. Ο κύριος Παντελής δεν θα γίνει ποτέ αριστερός όταν θυμώσει. αυτό δείχνει η πολιτική ιστορία
vantono έγραψε: 08 Μαρ 2023, 18:27
Οι χιλιάδες που κατεβήκατε σήμερα στην πορεία, οφείλετε να λογοδοτήσετε στα κομματόσκυλα για τους 5-6 καφρομαλάκες που κατέστρεψαν το μνημείο.
Λογοδοτήστε παιδιά, μην είστε άδικοι και τους πληγώνετε τη πσυχούλα.
Πρέπει να πεσει το μηδενεξηνταράκι, να βγαλουν και αυτοι το πσωμάκι τους.
Ε, τί να γίνει, αυτό συμβαίνει με τις ισοπεδώσεις.
Όποιος λέει ό,τι γουστάρει στο χαλαρό και ταράζεται όταν τον παίρνει η μπάλα, καλό είναι να χαλαρώσει και να το απολαύσει.
southern έγραψε: 08 Μαρ 2023, 18:29
Ο τζαβεντ ασλαμ και οι λαθρο που απαιτουν χαρτιά και δικαιώματα που κολλάνε με τους νεκρούς του δυστυχήματος;
Απλά ο κάθε μαλάκας διαδηλώνει την μαλακία του.
Nandros έγραψε: 08 Μαρ 2023, 13:13
Διαβάζω σε ένα πανώ:
8 Μάρτη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.
Οι ζωές μας μετράνε.
Να μπει τέλος στις ιδιωτικοποιήσεις.
Άντε μαμηθήτε ρε ηλίθιοι !
Άξιοι της μοίρας σας.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Να τη και η παρκετέζα.
Ξεπέρασε το λεβελ της παρκετέζας πλέον, οδεύει στο λέβελ του ορχεοκρατητή των κομματόσκυλων.
Αυτά τα πιστεύω εξωκομματικά. Οι Ελ είναι έτσι. Και στη Βολιβία διαδηλώνουν όταν πέσει μια γέφυρα, γιατί πρέπει να διαφέρουν, δεν είναι καλύτεροι.
Συνέχιζε εσύ να μην καταλαβαίνεις, απλά το επιβεβαιώνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 08 Μαρ 2023, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να τη και η παρκετέζα.
Αυτά τα πιστεύω εξωκομματικά. Οι Ελ είναι έτσι. Και στη Βολιβία διαδηλώνουν όταν πέσει μια γέφυρα, γιατί πρέπει να διαφέρουν, καλύτεροι είναι;
Συνέχιζε εσύ να μην καταλαβαίνεις, απλά το επιβεβαιώνεις.
Και στην Ιαπωνία και στην Κορέα (οχι τη Βόρεια) διαδηλώνει ο κόσμος, αν δεν το ξερεις.
Πού θες να καταλήξεις?