Δεν χρειάζεται να τους σκοτώσεις, αντλίες νερού υπό πίεση, ηλεκτροφόρος φράχτης (δική τους ευθύνη αν αυτοκτονήσουν πάνω του), καμιά ψιλή κλπ. Μέσα στην χώρα γαμήσι ασάλιωτο στις ΜΚΟ, διακοπή χρηματοδότησης ΟΗΕ μέσω ΑΤΜ, επιθεώρηση εργασίας συνέχεια στο κυνήγι κλπ. Τους κάνεις την ζωή κόλαση με κάθε δυνατό τρόπο για να καταλάβουν ότι εδώ είναι εφιάλτης. Θα φτάσει και στις χώρες τους η πληροφορία. Στο Αιγαίο άστους να βολοδέρνουν στο ανοιχτό πέλαγος, ας τους βοηθήσει ο Αλλάχ, δεν πειράζει. Αν είναι κοντά στα νησιά, pushbacks.sharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:15 Αν θυμάσαι ο πολύςΌρμπαν τιμώρησε έναν φρουρό (νομίζω ήταν γυναίκα) στα σύνορα που έβαλε τρικλοποδιά σε κάποιον από μπουλούκι που έτρεχε για να μπει.
Ρεαλιστική λύση είναι να αρχίσεις να τους σκοτώνεις και να γεμίσεις τον Έβρο αίμα ή το Αιγαίο. Σού αφήνω για homework το what if, όχι τόσο σε σχέση με την ηθική του καθενός, αλλά με την θέση της χώρας στη διεθνή κοινότητα και τις επιπτώσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
και τώρα τι ψηφίζουμε;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
- Green Dragon
Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου, εξετάζουμε ένα υποθετικό σενάριο.sharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:24Υπάρχει ένας τρόπος για να ξέρουμε ότι ούτε ΚΚΕ ούτε Κλαψιδιάρης πρόκειται να κυβερνήσει. Είναι οι σφυγμομετρήσεις, οι οποίες ποτέ δεν έχουν πέσει έξω κατά 25%. Εάν μιλάμε ρεαλιστικά, πράγμα που δεν κάνουμε, απλώς κλαίμε από συνήθεια και αδυναμία να δούμε κατάματα την πραγματικότητα.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:20 Ακόμα και το ΚΚΕ τα μασάει για επιστροφή στην δραχμή αλλά ας πούμε ότι με ΚΚΕ θα γίνει. Με Κασιδιάρη πόθεν προκύπτει; Δεν έχει πει ο Κασιδιάρης για επιστροφή στην δραχμή.
E, μα, για ένα κωλοτραίνο, τώρα? ΚομμάτΧια να γίνει (που έγινε, δηλαδή).sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2023, 13:34Με μισή καρδγιά, ένας Θεός κσέρει τι περνάει μέσα στην πσυχούλα του ένας μη νεοδημοκράτης πσηφοφόρος που τον αναγκάζει η ίδγια η γκοινωνία, ναούμε, να πσηφίζει Κούλη κσανά κ κσανά. Αχ, τι τραβάτε κι εσείς πσυχουλίνια μου, αχ.
Με όλον τον σεβασμό πάντα ε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε σεις, ανέφερα κάτι βάσει αυτού που διάβασα σε ένα μήνυμα του Ρακομελόφρονα. Το να αρχίσουμε τα τι έχει πει ή δεν είπε ή υπονοεί το ΚΚΕ, ο Κασιδιάρης ή ο οποιοσδήποτε αντισυστημικός με σταθερές ιδέες και ανεφάρμοστες πρακτικές, δεν έχει νόημα.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:20Ακόμα και το ΚΚΕ τα μασάει για επιστροφή στην δραχμή αλλά ας πούμε ότι με ΚΚΕ θα γίνει. Με Κασιδιάρη πόθεν προκύπτει; Δεν έχει πει ο Κασιδιάρης για επιστροφή στην δραχμή.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:13Ο Ρακομελόφρονας αναφέρθηκε σε ΚΚΕ και Κασιδιάρη. Όπερ σημαίνει ότι "κλείσιμο συνόρων" συνεπάγεται στοπ τόσο στις εισροές ατόμων όσο και στις εισροές ευρώ. Δηλαδή επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και αλλαγή παραγωγικών διαδικασιών, στο πλαίσιο της αυτάρκειας.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:03 Γιατί κατάλαβε γενικό κλείσιμο συνόρων κάτι που κατά 99% δεν εννοεί ο Rakomelofronas. Υποθέτω ότι αναφέρεται στις εισροές λαθρομεταναστών και τέτοιου είδους κλείσιμο θέλει η πλειοψηφία, ακόμα και αν κάποιοι απ' αυτούς ψηφίζουν Συριζα.
Αν έκανα λάθος, σόρυ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
Η συζήτηση είναι εξ ορισμού υποθετική και δεν μπορεί παρά να στηριχτεί σε αυτά που λένε αφού δεν κυβέρνησαν ούτε και θα το κάνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:37Ρε σεις, ανέφερα κάτι βάσει αυτού που διάβασα σε ένα μήνυμα του Ρακομελόφρονα. Το να αρχίσουμε τα τι έχει πει ή δεν είπε ή υπονοεί το ΚΚΕ, ο Κασιδιάρης ή ο οποιοσδήποτε αντισυστημικός με σταθερές ιδέες και ανεφάρμοστες πρακτικές, δεν έχει νόημα.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:20 Ακόμα και το ΚΚΕ τα μασάει για επιστροφή στην δραχμή αλλά ας πούμε ότι με ΚΚΕ θα γίνει. Με Κασιδιάρη πόθεν προκύπτει; Δεν έχει πει ο Κασιδιάρης για επιστροφή στην δραχμή.
Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:20 Ακόμα και το ΚΚΕ τα μασάει για επιστροφή στην δραχμή αλλά ας πούμε ότι με ΚΚΕ θα γίνει. Με Κασιδιάρη πόθεν προκύπτει; Δεν έχει πει ο Κασιδιάρης για επιστροφή στην δραχμή.
Το ΚΚΕ τα μασάει γιατί έγινε ό,τι έγινε το 2015. Το τι θα κάνουν δεν βγαίνει από το τι λένε, έτσι κι αλλιώς ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν να βγουν ψεύτες αφού δεν πρόκειται να κυβερνήσουν ποτέ. Το τι θα έκαναν ούτε εγώ το ξέρω και μάλλον ούτε και εκείνοι.
Nαι, αλλά το ερώτημα του νήματος δεν είναι υποθετικό. Αναφέρεται σε συγκεκριμένα κόμματα σε μια συγκεκριμένη κοινωνικο/πολιτικο/οικονομική φάση. Οι εκθέσεις ιδεών είναι άλλο πράγμα.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:39Η συζήτηση είναι εξ ορισμού υποθετική και δεν μπορεί παρά να στηριχτεί σε αυτά που λένε αφού δεν κυβέρνησαν ούτε και θα το κάνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:37Ρε σεις, ανέφερα κάτι βάσει αυτού που διάβασα σε ένα μήνυμα του Ρακομελόφρονα. Το να αρχίσουμε τα τι έχει πει ή δεν είπε ή υπονοεί το ΚΚΕ, ο Κασιδιάρης ή ο οποιοσδήποτε αντισυστημικός με σταθερές ιδέες και ανεφάρμοστες πρακτικές, δεν έχει νόημα.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:20 Ακόμα και το ΚΚΕ τα μασάει για επιστροφή στην δραχμή αλλά ας πούμε ότι με ΚΚΕ θα γίνει. Με Κασιδιάρη πόθεν προκύπτει; Δεν έχει πει ο Κασιδιάρης για επιστροφή στην δραχμή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
1. Οικονομικά μιλώντας, οι περισσότεροι θα ωφεληθούν από τη μείωση της εγκληματικότητας και την τάση αύξησης των μισθών, ιδίως των ανειδίκευτων. Το εγχώριο κεφάλαιο, αλλά και το κεφάλαιο που έρχεται στην Ελλάδα, συνήθως ψάχνει για σχετικά φτηνή εργασία σε κάτι που θυμίζει ανεπτυγμένη χώρα, εντός του οικονομικού χώρου της ΕΕ. Εκτός από το ότι υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι για τη θέση, η συνέχιση αυτής της τάσης καθιστά αναγκαία τη συμπίεση των μισθών για να μην χαθεί το υποτιθέμενο συγκριτικό πλεονέκτημα. Δες πχ τι ζήτησαν πρόσφατα οι ξενοδόχοι: επιπλέον μετανάστες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 14:53Οκ, σ' αυτό έχω κι εγώ κάποια ερωτήματα. Τα παραθέτω, όχι με σειρά προτεραιότητας.Rakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2023, 12:36
Θέλω να ψηφίσω ώστε να βγει τρικομματική ή μεγάλος συνασπισμός ή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, άρα να πέσουν τα ποσοστά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - υποψήφιων μικρών εταίρων δικομματικής κυβέρνησης. Οι μόνες τέτοιες επιλογές είναι το ΚΚ και, αν κατέβει και μπει Βουλή, οι Έλληνες του Κασιδιάρη. Και τα δύο είναι κόμματα που, αν κάποτε άρπαζαν την εξουσία, θα έκλειναν τα σύνορα θέλοντας και μη οπότε με καλύπτουν ως προς τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Ιδεολογία, ιστορία, ατομικό ποιόν κτλ είναι σημαντικά αλλά αναγκαστικά βάζω προτεραιότητα σε άλλα γιατί αλλιώς θα ξεμεινω από επιλογές.
Εσύ πώς το βλέπεις; Τι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τους περισσότερους κατοίκους αυτής της χώρας;
1. Επειδή αναφέρεσαι στους περισσότερους Έλληνες, κατά πόσον θεωρείς ότι όντως επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες τις πρακτικές συνέπειες του κλεισίματος συνόρων; Γιατί αυτό δεν σημαίνει μόνον μείωση εισροής μεταναστών αλλά και κεφαλαίων.
2. Τί ακριβώς πιστεύεις ότι θα αλλάξει σε φάση συγκυβέρνησης αναφορικά με την λειτουργία των κρατικών μηχανισμών στους δημόσιους φορείς; Θα υπάρξουν καλύτερες αξιολογήσεις ή οι συνήθεις "τράμπες" εξισορρόπησης με ποσοστώσεις, που λειτουργούν ακόμη και με αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
3. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αντιδραστική διάθεση που προκαλούν σε μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων οι εθνικές τραγωδίες και όχι μόνον αλλά θεωρώ ότι στην ουσία αυτό που πραγματικά ισχύει είναι το ότι "εγώ απέχω ή ψηφίζω τιμωρητικά για να ξεσπάσω σε προσωπικό επίπεδο αλλά στην ουσία περιμένω να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι άλλοι". Αν όλοι το δουν έτσι, τί πιστεύεις ότι θα προκύψει;
4. Δεν είναι ερώτημα αλλά διευκρίνηση. Τα ανωτέρω ερωτήματα απευθύνονται σε όσους δεν έχουν κομματικά ή ιδεολογικά κολλήματα και ακριβώς γι' αυτό τα απευθύνω σε σένα.
2. Τίποτα ριζικό, απλώς περιμένω αποκαλύψεις, αλληλοκαρφώματα και κατά λάθος αυξημένα κρούσματα αξιοκρατίας μέχρι να βρεθεί η εύθραυστη ισορροπία των τριών κυβερνητικών εταίρων ή των δύο μεγάλων κομμάτων. Με το τρέχον σύστημα διακυβέρνησης, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Δεν είμαστε πχ ΗΠΑ να έχουμε "θεσμικά αντίβαρα".
3. Ασταθέστερες κυβερνήσεις που θα αναγκάζονται να λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τη λεγόμενη κοινή γνώμη. Επίσης, για μένα αλλά ίσως και για αρκετούς άλλους, η τάση αυτή δεν άρχισε με το τρένο. Εντάθηκε.
4. Ευχαριστώ αλλά μια χαρά κολλήματα έχω κι εγώ
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
οσοι εχετε ακομη κολληματα τοσο θα εντείνεται και το ξεπουλημα εθνικων πόρων
συνεχιστε μεχρι να αυτοκτονησετε βιολογικα μαζι και η χωρα
συνεχιστε μεχρι να αυτοκτονησετε βιολογικα μαζι και η χωρα
-
talaipwros
Ήμαρτον
Όλοι έχουμε μια χαρά κολλήματα.Rakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:031. Οικονομικά μιλώντας, οι περισσότεροι θα ωφεληθούν από τη μείωση της εγκληματικότητας και την τάση αύξησης των μισθών, ιδίως των ανειδίκευτων. Το εγχώριο κεφάλαιο, αλλά και το κεφάλαιο που έρχεται στην Ελλάδα, συνήθως ψάχνει για σχετικά φτηνή εργασία σε κάτι που θυμίζει ανεπτυγμένη χώρα, εντός του οικονομικού χώρου της ΕΕ. Εκτός από το ότι υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι για τη θέση, η συνέχιση αυτής της τάσης καθιστά αναγκαία τη συμπίεση των μισθών για να μην χαθεί το υποτιθέμενο συγκριτικό πλεονέκτημα. Δες πχ τι ζήτησαν πρόσφατα οι ξενοδόχοι: επιπλέον μετανάστες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 14:53Οκ, σ' αυτό έχω κι εγώ κάποια ερωτήματα. Τα παραθέτω, όχι με σειρά προτεραιότητας.Rakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2023, 12:36
Θέλω να ψηφίσω ώστε να βγει τρικομματική ή μεγάλος συνασπισμός ή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, άρα να πέσουν τα ποσοστά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - υποψήφιων μικρών εταίρων δικομματικής κυβέρνησης. Οι μόνες τέτοιες επιλογές είναι το ΚΚ και, αν κατέβει και μπει Βουλή, οι Έλληνες του Κασιδιάρη. Και τα δύο είναι κόμματα που, αν κάποτε άρπαζαν την εξουσία, θα έκλειναν τα σύνορα θέλοντας και μη οπότε με καλύπτουν ως προς τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Ιδεολογία, ιστορία, ατομικό ποιόν κτλ είναι σημαντικά αλλά αναγκαστικά βάζω προτεραιότητα σε άλλα γιατί αλλιώς θα ξεμεινω από επιλογές.
Εσύ πώς το βλέπεις; Τι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τους περισσότερους κατοίκους αυτής της χώρας;
1. Επειδή αναφέρεσαι στους περισσότερους Έλληνες, κατά πόσον θεωρείς ότι όντως επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες τις πρακτικές συνέπειες του κλεισίματος συνόρων; Γιατί αυτό δεν σημαίνει μόνον μείωση εισροής μεταναστών αλλά και κεφαλαίων.
2. Τί ακριβώς πιστεύεις ότι θα αλλάξει σε φάση συγκυβέρνησης αναφορικά με την λειτουργία των κρατικών μηχανισμών στους δημόσιους φορείς; Θα υπάρξουν καλύτερες αξιολογήσεις ή οι συνήθεις "τράμπες" εξισορρόπησης με ποσοστώσεις, που λειτουργούν ακόμη και με αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
3. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αντιδραστική διάθεση που προκαλούν σε μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων οι εθνικές τραγωδίες και όχι μόνον αλλά θεωρώ ότι στην ουσία αυτό που πραγματικά ισχύει είναι το ότι "εγώ απέχω ή ψηφίζω τιμωρητικά για να ξεσπάσω σε προσωπικό επίπεδο αλλά στην ουσία περιμένω να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι άλλοι". Αν όλοι το δουν έτσι, τί πιστεύεις ότι θα προκύψει;
4. Δεν είναι ερώτημα αλλά διευκρίνηση. Τα ανωτέρω ερωτήματα απευθύνονται σε όσους δεν έχουν κομματικά ή ιδεολογικά κολλήματα και ακριβώς γι' αυτό τα απευθύνω σε σένα.
Αυτά που γράφεις, σαφώς και τα ξέρω. Και γενικώς η είσοδος των "ανειδίκευτων" είναι μια πραγματικότητα, που δεν παίζει μόνον σε επίπεδο ξενοδόχων, εργολάβων κλπ αλλά και σε χώρους όπως η ναυτιλία. Πράγμα που επίσης κυοφορεί κινδύνους ασφάλειας πέρα από τη μείωση των θέσεων στο εξειδικευμένο προσωπικό.
Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι το χρήμα που φεύγει από τους μισθούς των παραγωγικών εργαζόμενων λόγω της μετανάστευσης, προστίθεται πολλαπλάσιο στις ακαδημαϊκές μελέτες, έρευνες, προσεγγίσεις ευαισθητοποίησης, κρατικά οργανογράμματα, μκο κλπ για αυτούς που δεν είναι καν παραγωγικοί μετανάστες αλλά ενίοτε και υπεύθυνοι για την αύξηση της εγκληματικότητας. Οπότε, στο πλαίσιο καταπολέμησης της εγκληματικότητας, με το εφεύρημα της ευαλωτότητας, απλώς αυξάνεται η εγκληματικότητα αλλά και τα έσοδα αυτών που θέλουν να την "καταπολεμήσουν".
2. Τίποτα ριζικό, απλώς περιμένω αποκαλύψεις, αλληλοκαρφώματα και κατά λάθος αυξημένα κρούσματα αξιοκρατίας μέχρι να βρεθεί η εύθραυστη ισορροπία των τριών κυβερνητικών εταίρων ή των δύο μεγάλων κομμάτων. Με το τρέχον σύστημα διακυβέρνησης, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Δεν είμαστε πχ ΗΠΑ να έχουμε "θεσμικά αντίβαρα".
Το μπολντ πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Όντως δεν έχουμε θεσμικά αντίβαρα με την ουσιαστική έννοια του όρου. Γιατί σαφώς δεν υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των εξουσιών. Η νομοθετική (δηλαδή η πολιτική) εξουσιάζει πάντα κατά βούληση όλες τις υπόλοιπες. Και αυτή ακριβώς είναι η αιτία που η ισορροπία μεταξύ των κομμάτων, θα είναι πάντα εύθραστη. Αν δεν υπάρχουν σταθερές αξιολόγησης, ο οποιοσδήποτε μπορεί να θεωρεί θεσμικό ή αντιθεσμικό, ό,τι γουστάρει.
3. Ασταθέστερες κυβερνήσεις που θα αναγκάζονται να λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τη λεγόμενη κοινή γνώμη. Επίσης, για μένα αλλά ίσως και για αρκετούς άλλους, η τάση αυτή δεν άρχισε με το τρένο. Εντάθηκε.
Συμφωνώ απολύτως. Αν και υπάρχουν άνθρωποι που όντως υπέστησαν σοκ (σε καθαρά ανθρώπινο και όχι πολιτικό επίπεδο) αυτοί δεν ειναι οι πρωταγωνιστές ούτε η πλειοψηφία των αγανακτισμένων. Μια ακόμη επανάληψη "είδαμε φως και κατεβήκαμε για κομματική και κυρίως προεκλογική διαμαρτυρία, είναι".
Μακάρι να μην είναι έτσι αλλά ειλικρινά δεν το πιστεύω.
Οπότε, σε ποια "κοινή γνώμη" αναφέρεσαι;
4. Ευχαριστώ αλλά μια χαρά κολλήματα έχω κι εγώ![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τι να εξηγήσω ;Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 07:35Γαλή.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Μαρ 2023, 00:07Τι μαλακίες ρε πστμ,ό,τι να΄ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2023, 14:34
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι αρκούσε ένας τόσο χαλαρός προσδιορισμός της στιγμής, να προκαλέσει τέτοιους κλυδωνισμούς στα επαναστατικά πλήθη, που μοιράζουν νυχθημερόν αβάσταχτο πόνο με χαχαχούχα (στο πιο βροντερό) χιχιχί (στο πιο περίπου...γενικώς) και χάγκστανγκ.
Κουκουρούκου εντελώς.
Χαλαρός προσδιορισμός ο θάνατος 100 ατόμων;
Χαλαρός προσδιορισμός ο θάνατος εγκύου;
Χαλαρος προσδιορισμός η λίστα των νεκρών φοιτητών;
Χαλαρός προσδιορισμός οι νέοι που πήγαιναν να αρραβωνιαστούν;
αν δεν κατάλαβα καλά ζητάω συγνώμη.
Πιστεύω ότι κάτι άλλο ήθελες να πείς.
Σε παρακαλώ γράψε ότι δεν εννοούσες αυτό που κατάλαβα.
Εξήγησε την δημοσίευση σου.
Προφανώς η γυναίκα γράφει υπό την επήρρεια κατασταλτικών.
Μήπως καταλαβαίνω τι εννοεί νομίζεις ;
Μην εκπλαγείτε το πάρε με όταν φτάσεις να εξελιχθεί σε κίνημα.
Στην πορεία σήμερα με προσέγγισαν για να μου πούνε ότι όλοι πρέπει να γράψουμε στα ψηφοδέλτια πάρε με όταν φτάσεις.
Μετά το έλεγαν σύνθημα.
Χάρηκα μέσα μου αυτό που είπαμε να κάνουμε κυκλοφόρησε και επέστρεψε και πίσω.
Χαίρομαι.
Στην πορεία σήμερα με προσέγγισαν για να μου πούνε ότι όλοι πρέπει να γράψουμε στα ψηφοδέλτια πάρε με όταν φτάσεις.
Μετά το έλεγαν σύνθημα.
Χάρηκα μέσα μου αυτό που είπαμε να κάνουμε κυκλοφόρησε και επέστρεψε και πίσω.
Χαίρομαι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
talaipwros
ΝΑΙ !
Αυτο να κανετε!
Οι περισσότεροι αυτό θα κάνουμε κάποιοι άλλοι λένε ότι θα το ρίξουν Λεβέντη σαν ψήφο διαμαρτυρίας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel