Σχεδιαστής δεν είναι; Κάτι μου λέει το όνομα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λευκή φανέλα και τοξική αρρενωπότητα
- Sid Vicious
Re: Λευκή φανέλα και τοξική αρρενωπότητα
Επισης οι λευκες φανελες ως μικρος ηταν πολυ βολικες ως καμβας ωστε να δημιουργησεις δικα σου ρουχα, επαιρνες εναν μαρκαδορο και εγραφες επανω The Exploited - we are the troops of tomorrow και εβγαινες εξω με δικια σου δημιουργια
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Οντως δεν φαίνονται πολλά στη φωτο του Χέλλη. Σαν εκείνο τον εκμοντερνισμένο πίνακα του Χριστού μοιάζει.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νομίζω ναι.
Μου είχε πεί κιόλας οτι θα μου 'στελνε δυο μοντέλα γιατί μ' έχει φάει η μαλακία μια φορά που μαλλώσαμε, αλλά δεν έστειλε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νομίζω ότι αυτός πρωτο-σχεδίασε τα μποξεράκια, για λογαριασμό του οίκου που δούλευε. Κάτι τέτοιο θυμάμαι, απλά μου έμεινε το όνομα λόγω... σύνδεσής του με το "περιεχόμενο".
Αυτό είναι μετά που πέρασε ο Mr Bean απ' το μουσείο, έτσι;AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:02 Οντως δεν φαίνονται πολλά στη φωτο του Χέλλη. Σαν εκείνο τον εκμοντερνισμένο πίνακα του Χριστού μοιάζει.
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:03Νομίζω ναι.
Μου είχε πεί κιόλας οτι θα μου 'στελνε δυο μοντέλα γιατί μ' έχει φάει η μαλακία μια φορά που μαλλώσαμε, αλλά δεν έστειλε.![]()
Άντρες παιδί μου, δεν είναι να βασίζεσαι πάνω τους.
Φαίνονται όλα όσα πρέπει για να καταλάβει κάποια για τι άντρα μιλάμε. Συν το μυαλό που έχει.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:02 Οντως δεν φαίνονται πολλά στη φωτο του Χέλλη. Σαν εκείνο τον εκμοντερνισμένο πίνακα του Χριστού μοιάζει.
![]()
Εγώ τον βλέπω σοβαρά πάντως. Τον Χέλη, ε. (Με πόσα λλλλλ είναι το σωστό, αναρωτιέμαι.)
Σαλονικιός είναι, οπότε τα γνωστά. Με 3 Λ, το μεσαίο τονίζεται.Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:06 Εγώ τον βλέπω σοβαρά πάντως. Τον Χέλη, ε. (Με πόσα λλλλλ είναι το σωστό, αναρωτιέμαι.)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Οντως, ωραίος είναι. Και εγώ αν ήμουν γυναίκα θα μου άρεζε. Αλλά στη συγκεκριμένη φωτο φαίνεται μόνο το περίγραμμα.Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:06
Φαίνονται όλα όσα πρέπει για να καταλάβει κάποια για τι άντρα μιλάμε. Συν το μυαλό που έχει.
Εγώ τον βλέπω σοβαρά πάντως. Τον Χέλη, ε. (Με πόσα λλλλλ είναι το σωστό, αναρωτιέμαι.)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι αλλά είναι αρκετό για να καταλάβω ότι πρόκεται για νέο, ωραίο, ευθυτενή και με πλούσια προσόντα (εννοώ τα μπράτσα και την καλοκαρδοσύνη του που φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτο).AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:08Οντως, ωραίος είναι. Και εγώ αν ήμουν γυναίκα θα μου άρεζε. Αλλά στη συγκεκριμένη φωτο φαίνεται μόνο το περίγραμμα.Καρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:06
Φαίνονται όλα όσα πρέπει για να καταλάβει κάποια για τι άντρα μιλάμε. Συν το μυαλό που έχει.
Ελπίζω να μην μιλάει με το σε και το με, γιατί αν αρχίσει τα σε λέω με λες, θα ξενερώσω πάνω που μου φούντωσε το πάθος.
- Sid Vicious
Οποιος εδω δεν μιλαει με τα σε του και τα με του εξοστρακιζεται απο την πολη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
user0972003
Έλα τώρα, θα δεις που θα σε αρέσει να σε λέει "Καρολίνα θα σε τηλεφωνήσω" "Θα σε κάνω έρωτα" κι άλλα τέτοιαΚαρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:29Ελπίζω να μην μιλάει με το σε και το με, γιατί αν αρχίσει τα σε λέω με λες, θα ξενερώσω πάνω που μου φούντωσε το πάθος.
(Πλάκα, ναι;)
user έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:34Έλα τώρα, θα δεις που θα σε αρέσει να σε λέει "Καρολίνα θα σε τηλεφωνήσω" "Θα σε κάνω έρωτα" κι άλλα τέτοια![]()
(Πλάκα, ναι;)
ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΟΧΙ! Αυτό το "θα σε κάνω έρωτα" θα με στοιχειώνει για την υπόλοιπη ζωή μου! Πάλι καλά να λες που σύμφωνα με την Kskπωςτηνλένε είμαι σχεδόν ετοιμοθάνατη και δεν θα βασανιστώ πολύ.
-
user0972003
ΚλαιωωωωΚαρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:40user έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:34Έλα τώρα, θα δεις που θα σε αρέσει να σε λέει "Καρολίνα θα σε τηλεφωνήσω" "Θα σε κάνω έρωτα" κι άλλα τέτοιαΚαρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:29
Ελπίζω να μην μιλάει με το σε και το με, γιατί αν αρχίσει τα σε λέω με λες, θα ξενερώσω πάνω που μου φούντωσε το πάθος.![]()
(Πλάκα, ναι;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΟΧΙ! Αυτό το "θα σε κάνω έρωτα" θα με στοιχειώνει για την υπόλοιπη ζωή μου! Πάλι καλά να λες που σύμφωνα με την Kskπωςτηνλένε είμαι σχεδόν ετοιμοθάνατη και δεν θα βασανιστώ πολύ.
Φαντάζομαι να στο λέει και να φρίττεις
Βασικά φρίττω και μόνο αν μου πει κάποιος θέλω να κάνουμε έρωτα. Λες και διαβάζω Άρλεκιν.user έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:55ΚλαιωωωωΚαρολίνα έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:40user έγραψε: 08 Μαρ 2023, 16:34
Έλα τώρα, θα δεις που θα σε αρέσει να σε λέει "Καρολίνα θα σε τηλεφωνήσω" "Θα σε κάνω έρωτα" κι άλλα τέτοια![]()
(Πλάκα, ναι;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΟΧΙ! Αυτό το "θα σε κάνω έρωτα" θα με στοιχειώνει για την υπόλοιπη ζωή μου! Πάλι καλά να λες που σύμφωνα με την Kskπωςτηνλένε είμαι σχεδόν ετοιμοθάνατη και δεν θα βασανιστώ πολύ.![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι να στο λέει και να φρίττεις
Υπάρχουν καταλληλότερες εκφράσεις, αλλά αυτά θα μας τα αναλύσει ο Χέλης που το έχει και με τη γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
-
- 3 Απαντήσεις