Χλωμό το κόβω, αλλά κάτι θα ξες για να το λες. Έχουν γραφτεί χοντράδες, που δύσκολα παίρνονται πίσω.Gherschaagk έγραψε: 07 Μαρ 2023, 22:17Δεν τρέχει κάτι.Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:21 Ρώτησα από απλό κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον, επειδή μπερδεύτηκα με τα πρωτόκολλα και τα τεκνά που λέτε, αλλά οι απαντήσεις σας απλά με μπέρδεψαν περισσότερο. Σόρυ, δεν ήθελα να μπω ανάμεσά σας (όχι μ' αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον), συνεχίστε ελεύθερα το μαλλιοτράβηγμα, κορίτσια.
Απλά, μια φιλική πρόταση (δεν λέω συμβουλή για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου), δεν είναι και η ωραιότερη εικόνα αυτή που βγάζετε προς τα έξω... Σόρυ κιόλας, δεν θέλω να το παίξω κάποιος, απλά λέω τι βλέπω και πώς περνάει σε μένα τουλάχιστον.
Απλά αγαπιούνται και δεν το ξέρουν.
Αν βρεθούν σε ένα δωμάτιο τα δυο τους θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Εμείς λέμε γι' αυτό που βλέπουμε ως απλοί χρήστες και βάσει της σελιδοποίησης των ορατών μηνυμάτων. Δεν μας ενδιαφέρουν τα συντονιστικά σας μανδάμ.Gherschaagk έγραψε: 07 Μαρ 2023, 23:02669 ήταν η κανονική σελίδα του νήματος.Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 13:16Τυχαίο δεν είναι, απλά αργείς...Sid Vicious έγραψε: 07 Μαρ 2023, 13:10 Τυχαίο ότι αυτη η συζήτηση γίνεται στη σελίδα 666 του νηματος;![]()
![]()
Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 11:54 μόλις πρόσεξα ότι μπήκαμε στη σελίδα 666. Κι ενώ μιλάμε για Λίλιθ, Εωσφόρο και Πολάκη. Τυχαίο; Δε νομίζω... ας μας πει κανένας από τους αριθμολόγους τι παίζει εδώ. Εγώ τα πιστεύω πολύ όλα αυτά.
Και μη μου κολλάς πολύ μ' αυτά, γιατί με τόσα εξάρια που παίζουν εδώ, θα φωνάξω τον Αρίστος να μας κάνει μια ανάλυση επί του θέματος.