!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2023, 14:18
Belladonna έγραψε: 07 Μαρ 2023, 13:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2023, 13:34
Όπερ σημαίνει ότι στον παράδεισο μένουν οι μπαγλαμάδες.

Το πρόβλημα όμως δημιουργείται με τους εκπεπτωκότες μπαγλαμάδες. Πράγμα που δίνει και μια άλλη σημειολογική προσέγγιση στους κατακλυσμούς.
Αυτό δεν το κατάλαβα να είμαι ειλικρινής.
Έβρεξε βλάκες.

*Και προς αποφυγήν παρεξήγησης, δεν θεωρώ όλους τους άντρες βλάκες.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:04
Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 18:59
Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 18:54
Ε, άντε ρε μάστορα. Άνοιξε νήμα και χωσ' τα. Παρεμπιπτόντως, ωραίο. Το διάβασα με την ησυχία μου νωρίτερα που δεν είχα δουλειά.

Θυμήθηκα τώρα εκείνον τον "διαγωνισμό" διηγήματος που είχαμε κάνει κάποια στιγμή στο παλιό, με πρωτοβουλία (ποιου άλλου;) του Hal. Ωραίες εποχές...
Εσείς δουλεύετε καθόλου αγαπητέ ή είστε όλη μέρα εδώ και παροτρύνετε τον κόσμο να σας τα χώσει;
Ανάλογα με τη μέρα, δεσποινίς. Τελευταία η δουλειά είναι τέτοιας μορφής, που περνάει αρκετός κενός χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν κάποια πράματα, οπότε έχω μπόλικο χρόνο για σκότωμα. Το μεσημέρι είχα λίγο παραπάνω γκάζι (έως πολύ) γι' αυτό και βγήκα εκτός για κάποιες ώρες.

Εσείς; Δουλεύετε καθόλου; Εκτός από την κοινωνία, εννοώ.
Το να δουλεύεις την κοινωνία είναι ήδη πολύ δύσκολη δουλειά για να μου αφήσει χρόνο για το οτιδήποτε άλλο. Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ για το πρόβλημα που έγραψα παραπάνω (το αισθηματικό, για το κάψιμο του λαιμού ξέρω τι θα πείτε).
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

taliban έγραψε: 07 Μαρ 2023, 18:21 αν και έχω κλείσει βδομάδα, ακόμη βγαίνω θετικός στο τεστ ( όχι αχνή γραμμή αλλά κανονική στο Τ ) .
Ο βηχας και ειδικά αυτή η κοπωση με έχει ψιλοξεσκισει.

τι πορτοκάλια έχω φάει τι βιταμινες
ένα απλό πράγμα να κάνω είναι λες και με είχαν σε τίποτα κατεργα τιμωρία.
Αν ειχες κανει την 5η δοση τωρα θα ησουν περδικι :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καρολίνα

GoBack έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:10
taliban έγραψε: 07 Μαρ 2023, 18:21 αν και έχω κλείσει βδομάδα, ακόμη βγαίνω θετικός στο τεστ ( όχι αχνή γραμμή αλλά κανονική στο Τ ) .

Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται να διαβάσει τα άπαντα του Γιαννόπουλου για να γίνει αμέσως καλά.
Εσύ τι λες;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:15

Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται να διαβάσει τα άπαντα του Γιαννόπουλου για να γίνει αμέσως καλά.
Εσύ τι λες;
Δεν νομιζω οτι εχουν θεραπευτικες ιδιοτητες.Ποια η αποψη σου για την ομοιοπαθητικη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 16:02
Αγις έγραψε: 07 Μαρ 2023, 16:00
Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 15:55

Αχ κρίμα, τα έχασα αυτά.

Εν τω μεταξύ θέλω να ανοίξω νήμα και για ένα αισθηματικό μου θέμα, αλλά άδικος κόπος, θα με τρολάρουν αντί να με συμβουλέψουν.
ανοιξε το - σε ολα ατα τα νηματα τρολλαρουμε αλλα το διασκεδαζουμε

αν αποφασισεις να το ανοιξεις - ξεφυγε τουλαχιστον απο την πεπατημενη δλδ οπως κανει ο Βανδονος - Ερμης - Κασπ -'' ολο κλο κλο κ αυγο τπτ '' να εχει δραση - παθιασμενο σεξ - τρελλα κολπα

Βασικά σε δράση και παθιασμένο σεξ θέλω να καταλήξει, αλλά πρώτα πρέπει να γίνει το κονέ και εκεί ακριβώς είναι ο προβληματισμός μου. Στο πως θα το κάνω, γιατί είναι λεπτή η θέση μου.
Θα το σκεφτώ πάντως δάσκαλε, σε ευχαριστώ (αν και δεν μου έλυσες το θέμα υγείας).
Κάτσε, γιατί μπερδεύτηκα λίγο τώρα. Με μια επιφανειακή ανάγνωση, φαίνεται να λες ότι θες να κάνεις κονέ και τελικά να καταλήξει σε σεξ τύπου άρλεκιν και απορείς πώς να το κάνεις όλο αυτό. Διαβάζοντας όμως ανάμεσα στις γραμμές, καταλαβαίνω ότι απλά αναρωτιέσαι πώς να στήσεις μια πχορουμική φιδοϊστορία όπου κάνεις το κονέ και καταλήγεις σε σεξ άρλεκιν.

Τι ισχύει; Για πες;

Όσο για το θέμα υγείας, αφού είναι στο λαιμό το πρόβλημα, το μόνο που μπορεί να σου κάνει δουλειά είναι ένα μάκτρο. Αν δεν βρεις εύκολα, ψάξε βρες το τηλέφωνο του Αφρικανού πρώην σου.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Καρολίνα

Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:21
Αγις έγραψε: 07 Μαρ 2023, 16:00

ανοιξε το - σε ολα ατα τα νηματα τρολλαρουμε αλλα το διασκεδαζουμε

αν αποφασισεις να το ανοιξεις - ξεφυγε τουλαχιστον απο την πεπατημενη δλδ οπως κανει ο Βανδονος - Ερμης - Κασπ -'' ολο κλο κλο κ αυγο τπτ '' να εχει δραση - παθιασμενο σεξ - τρελλα κολπα

Βασικά σε δράση και παθιασμένο σεξ θέλω να καταλήξει, αλλά πρώτα πρέπει να γίνει το κονέ και εκεί ακριβώς είναι ο προβληματισμός μου. Στο πως θα το κάνω, γιατί είναι λεπτή η θέση μου.
Θα το σκεφτώ πάντως δάσκαλε, σε ευχαριστώ (αν και δεν μου έλυσες το θέμα υγείας).
Κάτσε, γιατί μπερδεύτηκα λίγο τώρα. Με μια επιφανειακή ανάγνωση, φαίνεται να λες ότι θες να κάνεις κονέ και τελικά να καταλήξει σε σεξ τύπου άρλεκιν και απορείς πώς να το κάνεις όλο αυτό. Διαβάζοντας όμως ανάμεσα στις γραμμές, καταλαβαίνω ότι απλά αναρωτιέσαι πώς να στήσεις μια πχορουμική φιδοϊστορία όπου κάνεις το κονέ και καταλήγεις σε σεξ άρλεκιν.

Τι ισχύει; Για πες;

Όσο για το θέμα υγείας, αφού είναι στο λαιμό το πρόβλημα, το μόνο που μπορεί να σου κάνει δουλειά είναι ένα μάκτρο. Αν δεν βρεις εύκολα, ψάξε βρες το τηλέφωνο του Αφρικανού πρώην σου.

Δεν υπάρχει σεξ τύπου Άρλεκιν, αυτά γίνονται μόνο σε ιστορίες τύπου Κασπ.
Επίσης άμα ήταν να στήσω φιδοϊστορία, δεν θα ρωτούσα εδώ αν είναι σωστό να προσεγγίσω κάποιον έτσι, αλλά θα έγραφα κατεβατά για το πως τον προσέγγισα και πως εκείνος μετά μου έστελνε φωτογραφίες με το κολάν του και εγώ του έλεγα ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ (κάτσε, αυτό είναι από άλλη ιστορία νομίζω). Αλλά εγώ βλέπεις απλά ρώτησα τον Δάσκαλο Άγι να μου δώσει τα φώτα του, όπως ρώτησα και εσένα. Αλλά βέβαια την τύφλα σας δεν ξέρετε αμφότεροι.

Επίσης, ο Αφρικανός δεν είναι πρώην μου, αλλά πρώην συνάδελφος, τον οποίον δεν έχω δει εδώ και εβδομάδες. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το τηλέφωνο της μαύρης μάμπας που χρησιμοποιείς εσύ και είσαι έτσι πάντα αλέγρος και κεφάτος; Κάτι καλό θα κάνει, δεν μπορεί..... :wink :wink :wink :hebit: :hebit: :hebit:
Καρολίνα

GoBack έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:20
Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:15

Εσύ τι λες;
Δεν νομιζω οτι εχουν θεραπευτικες ιδιοτητες.Ποια η αποψη σου για την ομοιοπαθητικη;
Δεν έχω καταφύγει ποτέ στην ομοιοπαθητική, αλλά τι σχέση έχει αυτό με τον Γιαννόπουλο;

Τον οποίον να πω εδώ ότι, από ένα σύντομο πέρασμα που έκανε πριν μέρες, συμπάθησα πάρα πολύ και τον καλώ να γυρίσει πίσω έστω ως γκεστ σταρ της μιας βραδιάς.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:27
Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:21

Τι ισχύει; Για πες;

Δεν υπάρχει σεξ τύπου Άρλεκιν, αυτά γίνονται μόνο σε ιστορίες τύπου Κασπ.
Επίσης άμα ήταν να στήσω φιδοϊστορία, δεν θα ρωτούσα εδώ αν είναι σωστό να προσεγγίσω κάποιον έτσι, αλλά θα έγραφα κατεβατά για το πως τον προσέγγισα και πως εκείνος μετά μου έστελνε φωτογραφίες με το κολάν του και εγώ του έλεγα ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ (κάτσε, αυτό είναι από άλλη ιστορία νομίζω). Αλλά εγώ βλέπεις απλά ρώτησα τον Δάσκαλο Άγι να μου δώσει τα φώτα του, όπως ρώτησα και εσένα. Αλλά βέβαια την τύφλα σας δεν ξέρετε αμφότεροι.

Επίσης, ο Αφρικανός δεν είναι πρώην μου, αλλά πρώην συνάδελφος, τον οποίον δεν έχω δει εδώ και εβδομάδες. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το τηλέφωνο της μαύρης μάμπας που χρησιμοποιείς εσύ και είσαι έτσι πάντα αλέγρος και κεφάτος; Κάτι καλό θα κάνει, δεν μπορεί..... :wink :wink :wink :hebit: :hebit: :hebit:
Άσε, κατάλαβα. Ο Αφρικανός δεν ήταν μαύρη μάμπα σαν τον αείμνηστο τεράστιο Κόμπε, μαύρη μπάμια ήταν για να μην θες να ψάξεις να τον βρεις. Οκ, το πιάσαμε το υπονοούμενο...
Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:27 Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το τηλέφωνο της μαύρης μάμπας που χρησιμοποιείς εσύ και είσαι έτσι πάντα αλέγρος και κεφάτος;
Χμμμμ... είτε είναι pure luck αυτό, ή μόλις τώρα έβαλες αυτογκόλ. Ένα από τα δύο...
Καρολίνα

Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:35
Άσε, κατάλαβα. Ο Αφρικανός δεν ήταν μαύρη μάμπα σαν τον αείμνηστο τεράστιο Κόμπε, μαύρη μπάμια ήταν για να μην θες να ψάξεις να τον βρεις. Οκ, το πιάσαμε το υπονοούμενο...

Που να ξέρω τι ήταν ο άνθρωπος, δεν τον έγδυσα κιόλας.
Εσύ από την άλλη φαίνεσαι ειδικός στο θέμα. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

μεταλλαγμένο;
Καρολίνα

Bazoomba έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:44

Εσείς πόσες δόσεις κάνατε κύριε Μπαζούμπα μας; Όχι τίποτα άλλο, να δω αν θα αντέξετε τον χορό στα Κατσαμπάκια.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 20:07

Εσείς πόσες δόσεις κάνατε κύριε Μπαζούμπα μας;
Αν κρίνω απ' το κεφάλι του στο άβαταρ, 12 με 13.
Καρολίνα

Bic έγραψε: 07 Μαρ 2023, 20:09
Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 20:07
Εσείς πόσες δόσεις κάνατε κύριε Μπαζούμπα μας;
Αν κρίνω απ' το κεφάλι του στο άβαταρ, 12 με 13.
Εντάξει, πιστεύω θα την βγάλει τη βραδιά.

Στο πρώτο τραπέζι πίστα στο βίντεο βλέπουμε και διάφορα εκλεκτά μέλη του παρόντος ιστότοπου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”