Δεν το ξέρω το depop, από Etsy ψωνίζω εγώ κυρίως (το έχω γονατίσει βασικά)Airman68 έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:15Εγώ έφτιαξα κάνα δυο για την κόρη μου. Τις άρεσαν τόσο πολύ που με έπεισε να το κάνουμε επαγγελματικά.Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:12Σωστά την κατάλαβα την πέτρα, αλλά δεν μπορούσα να ζουμάρω να σιγουρευτώ.
Εγώ με ημιπολύτιμες πέτρες, ασήμι, σβαρόφσκι, ξέρω να χρησιμοποιώ και καλάι (πως γράφεται αυτό δεν θυμάμαι).
Όχι επαγγελματικά, για μένα το κάνω, και για δώρα κυρίως.
Τώρα τα βάζουμε στο depop.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
Μπράβο παιδιά! Να ευχηθώ "καλοτάξιδα" (και εις ανώτερα)Airman68 έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:15Εγώ έφτιαξα κάνα δυο για την κόρη μου. Τις άρεσαν τόσο πολύ που με έπεισε να το κάνουμε επαγγελματικά.Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:12Σωστά την κατάλαβα την πέτρα, αλλά δεν μπορούσα να ζουμάρω να σιγουρευτώ.
Εγώ με ημιπολύτιμες πέτρες, ασήμι, σβαρόφσκι, ξέρω να χρησιμοποιώ και καλάι (πως γράφεται αυτό δεν θυμάμαι).
Τώρα τα βάζουμε στο depop.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Να είσαι καλά!aLiCat έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:27Μπράβο παιδιά! Να ευχηθώ "καλοτάξιδα" (και εις ανώτερα)Airman68 έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:15Εγώ έφτιαξα κάνα δυο για την κόρη μου. Τις άρεσαν τόσο πολύ που με έπεισε να το κάνουμε επαγγελματικά.Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:12
Σωστά την κατάλαβα την πέτρα, αλλά δεν μπορούσα να ζουμάρω να σιγουρευτώ.
Τώρα τα βάζουμε στο depop.![]()
Yippie Kay Yay
Φιλε βαλε την καμπαρντίνα από πάνω, γιατι το παντελονι δεν βλέπεται.
Τα γκομενακια βέβαια μπορεί να ονειρεύονται ματατζηδες να τις τιμωρούν.
Εδω ο άλλος έβαλε κοτρονα στο λαιμο και εκείνες τον ονειρεύονταν γυμνό...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:34
Φιλε βαλε την καμπαρντίνα από πάνω, γιατι το παντελονι δεν βλέπεται.
Yippie Kay Yay
Δεν τον ονειρεύτηκα γυμνό τον άνθρωπο, έλεος. Είναι και σοβαρός χρήστης.Daje έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:34
Είπα που θα ταίριαζε αυτό το κόσμημα, δεν είπα ότι θα ήμουν και εγώ στην παραλία.
Μα τι είστε εσείς τέλος πάντων!
Εγώ πάντως δεν παρεξηγώ...Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:37Δεν τον ονειρεύτηκα γυμνό τον άνθρωπο, έλεος. Είναι και σοβαρός χρήστης.Daje έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:34
Είπα που θα ταίριαζε αυτό το κόσμημα, δεν είπα ότι θα ήμουν και εγώ στην παραλία.
Yippie Kay Yay
Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι σπάνιος άνθρωπος.Airman68 έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:40Εγώ πάντως δεν παρεξηγώ...Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:37Δεν τον ονειρεύτηκα γυμνό τον άνθρωπο, έλεος. Είναι και σοβαρός χρήστης.Daje έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:34
Μα τι είστε εσείς τέλος πάντων!![]()
.Καρολίνα έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:37Δεν τον ονειρεύτηκα γυμνό τον άνθρωπο, έλεος. Είναι και σοβαρός χρήστης.Daje έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:34
Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι γυμνούς άντρες.
Ειναι λίγο βιτζιοζικο να τους σκέφτεσαι με πέτρες δεμένες στο λαιμο, αλλά οκ.
Α να, ίσως έτσι να είναι και χρήσιμες και οι τσέπες του παντελονιού του άλλου.
Να βάζει μέσα κοτρωνες και να τις κρεμάει στο λαιμο όταν είναι γυμνος στην παραλια.
My style ROCKs.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Daje έγραψε: 07 Μαρ 2023, 00:34Φιλε βαλε την καμπαρντίνα από πάνω, γιατι το παντελονι δεν βλέπεται.
Τεσπα, απέφυγα να πω την αρνητική γνώμη μου για το συγκεκριμένο παντελόνι.
Απλά θα αρκεστώ στην παρατήρηση πως ειδικά οι δυο πάνω τσέπες, θα μπορούσαν (αν αποσπαστούν από το σύνολο και με την προσθήκη κάποιου ιμάντα) να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ως τσαντάκια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση