Επειδη ειναι λιγακι ασπρομαυρες και σεπιαρισμενες ηχοχρωματικα λες; Ισα ισα, προσθετει σε αυτα που εγραψα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Είναι που δεν ανέβασα εγώ ακόμα φωτογραφία μου, ν' αρχίσουν να τραβάνε τις ζαρτιέρες τους και να πετάνε σουτιέν στην οθόνη.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:40Καλα τωρα...ασ'τα αυτα! Δεν λες καλυτερα οτι σας πηρε τα μυαλα ο Ταλιμπαν κι εμεις θα μεινομε με το τηλεσκοπιο στο χερι;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:29Δηλαδή πρέπει να ανεβάσουμε φωτος κύριε Μπαζούμπα μας για να μας βρείτε και εμάς γλυκύτατες;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:25 Δεν καταλαβαινω γιατι αντιμετωπιζουμε την Κασπερ ως τρολ. Ειναι γλυκυτατο πλασμα και αυτο φαινεται απο τις φωτοζ που ανεβαζει, απο το πως γραφει κλπ.
Ζούνε ακόμα αυτοί καλέ;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:27
Σαββατο θα ειμαστε κλαμπακι κοπελια. 34ων εισαι, αν θες σε παιρνω να δουμε τα Κατσαμπακια ως ανταποδοση για το χθεσινο μπανιο.
Θα έλεγα ναι, αλλά δεν ήρθες για το μπάνιο, οπότε δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σου.
Έχε χάρη που είμαι χαμηλών τόνων και δεν θέλω να προκαλώ πανικό και υστερικές αντιδράσεις.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ. Δεν βρίσκω ασυμβατότητες στη ροή των κειμένων της, που να βάλουν σε λειτουργία το σχετικό "αλάρμ".aLiCat έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:28ksk έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:22Κι όμως σε προσέχω ιδιαιτέρως...aLiCat έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:17
Έγραψα "ακόμα κι αν ισχύει" (δεν με προσέχεις καλά ....)
Για να το λες όμως με σιγουριά, κάτι θα ξέρεις..![]()
Έχεις μια αρμονία σχεδόν παιδική!
'Το ακόμα κι αν' , έχει μια πιθανότητα, την οποία σου την αποκλειω![]()
![]()
Το μόνο που διακρίνω είναι κάποια "τυφλά σημεία" συνειδητά ή μη.
Τα όποια τρολαρίσματα κάνει -αν κάνει- παίζουν σε διαστήματα που είναι σε όντως χαλαρή διάθεση κι έχει όρεξη για πλάκα.
Αλλά στη βάση τους, θεωρώ ειλικρινή όσα γράφει. Και για να το επεκτείνω ακόμη περισσότερο, περισσότερο ειλικρινή από τις αντίστοιχες αναφορές των επικριτών της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παρεξήγηση, εγώ για τη Νάιδα τον προορίζω, επειδή βλέπω ότι της κάνει νερά ο δικός της.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:40Καλα τωρα...ασ'τα αυτα! Δεν λες καλυτερα οτι σας πηρε τα μυαλα ο Ταλιμπαν κι εμεις θα μεινομε με το τηλεσκοπιο στο χερι;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:29Δηλαδή πρέπει να ανεβάσουμε φωτος κύριε Μπαζούμπα μας για να μας βρείτε και εμάς γλυκύτατες;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:25 Δεν καταλαβαινω γιατι αντιμετωπιζουμε την Κασπερ ως τρολ. Ειναι γλυκυτατο πλασμα και αυτο φαινεται απο τις φωτοζ που ανεβαζει, απο το πως γραφει κλπ.
Ζούνε ακόμα αυτοί καλέ;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:27
Σαββατο θα ειμαστε κλαμπακι κοπελια. 34ων εισαι, αν θες σε παιρνω να δουμε τα Κατσαμπακια ως ανταποδοση για το χθεσινο μπανιο.
Θα έλεγα ναι, αλλά δεν ήρθες για το μπάνιο, οπότε δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σου.
Βάλε, αλλά αν μπορείς κάν'το τώρα, έχω κάτι υπογλώσσια εδώ δίπλα για κάθε ενδεχόμενο.Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:43Είναι που δεν ανέβασα εγώ ακόμα φωτογραφία μου, ν' αρχίσουν να τραβάνε τις ζαρτιέρες τους και να πετάνε σουτιέν στην οθόνη.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:40Καλα τωρα...ασ'τα αυτα! Δεν λες καλυτερα οτι σας πηρε τα μυαλα ο Ταλιμπαν κι εμεις θα μεινομε με το τηλεσκοπιο στο χερι;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:29
Δηλαδή πρέπει να ανεβάσουμε φωτος κύριε Μπαζούμπα μας για να μας βρείτε και εμάς γλυκύτατες;
Ζούνε ακόμα αυτοί καλέ;
Έχε χάρη που είμαι χαμηλών τόνων και δεν θέλω να προκαλώ πανικό και υστερικές αντιδράσεις.
Ε,μα πες τα ρε φιλε!Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:43Είναι που δεν ανέβασα εγώ ακόμα φωτογραφία μου, ν' αρχίσουν να τραβάνε τις ζαρτιέρες τους και να πετάνε σουτιέν στην οθόνη.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:40Καλα τωρα...ασ'τα αυτα! Δεν λες καλυτερα οτι σας πηρε τα μυαλα ο Ταλιμπαν κι εμεις θα μεινομε με το τηλεσκοπιο στο χερι;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:29
Δηλαδή πρέπει να ανεβάσουμε φωτος κύριε Μπαζούμπα μας για να μας βρείτε και εμάς γλυκύτατες;
Ζούνε ακόμα αυτοί καλέ;
Εχουμε και κοινωνικο στατους οντας συντονιστες. Ολο τοβπακετο θα ελεγα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οκ, Καρολίνο.Αγις έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:35
μπορεις απλα ν γραψεις - εκανα μαλακιες - με ξεγελασε για καποιο διαστημα - γουσταρα την φαση για να περναω τα δικα μου κατι τετοιο τελος παντων
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου το συγκεκριμενο ειδος της κακομαθημενης με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ευδοκιμει κ ειναι μονιμο προβλημα για τους δικους της κ το περιβαλλον τους
απαντηση που συμπεριλαμβανει τραγουδακια ειναι γελοια
Δεν υπονοώ διπλό λογαριασμό αλλά την πεποίθηση κάποιων που την έχουν δει για κάποιο μυστήριο (λέμε τώρα) λόγο καθοδηγητές στο τι μπορώ ή δεν μπορώ να γράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αστα αυτα, τις ειδα τις καρδουλες!Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:44Παρεξήγηση, εγώ για τη Νάιδα τον προορίζω, επειδή βλέπω ότι της κάνει νερά ο δικός της.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:40Καλα τωρα...ασ'τα αυτα! Δεν λες καλυτερα οτι σας πηρε τα μυαλα ο Ταλιμπαν κι εμεις θα μεινομε με το τηλεσκοπιο στο χερι;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:29
Ζούνε ακόμα αυτοί καλέ;
Δεν μου λες, ο γείτονας ξερει οτι τσιρλιμπουδιζεις στα φορα; Θα του τα πω ολα οταν ερθω.
Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι είστε ευαίσθητα αγόρια εσύ και ο Μπικ, θα σας βγάλω εγώ μια μέρα έξω, για τσάι και συμπάθεια, τι λέτε; Μετά αν τα βρούμε (φιλικά πάντα), σας πάω και για τσίπουρα. Αν τα βρείτε τώρα μεταξύ σας ακόμα παραπάνω, ε μετά κάντε ότι καταλαβαίνετε!Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:46Ε,μα πες τα ρε φιλε!Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:43Είναι που δεν ανέβασα εγώ ακόμα φωτογραφία μου, ν' αρχίσουν να τραβάνε τις ζαρτιέρες τους και να πετάνε σουτιέν στην οθόνη.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:40
Καλα τωρα...ασ'τα αυτα! Δεν λες καλυτερα οτι σας πηρε τα μυαλα ο Ταλιμπαν κι εμεις θα μεινομε με το τηλεσκοπιο στο χερι;
Άσε, κάθε πρωί που πάω να κάνω καφέ, ενώ έχει κλειστή πόρτα, εκείνη ακριβώς την στιγμή την ανοίγει για να κάνει τσιγάρο. Κάθε μα κάθε μέρα, τέτοια σύμπτωση πια;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:48Αστα αυτα, τις ειδα τις καρδουλες!
Δεν μου λες, ο γείτονας ξερει οτι τσιρλιμπουδιζεις στα φορα; Θα του τα πω ολα οταν ερθω.
Έλα, σου έχω βγάλει και τις καλές πετσέτες, τις αφράτες. Και αφρόλουτρα από τα ακριβά, όχι τίποτα φτηνιάρικα (για να έχουμε τα κονέ στον συντονισμό, καταλαβαίνεις).
(Για τον Ταλιμπάν παρεξήγηση λέμε, ως κουμπάρα τον καρδούλιασα)
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:47Οκ, Καρολίνο.Αγις έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:35
μπορεις απλα ν γραψεις - εκανα μαλακιες - με ξεγελασε για καποιο διαστημα - γουσταρα την φαση για να περναω τα δικα μου κατι τετοιο τελος παντων
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου το συγκεκριμενο ειδος της κακομαθημενης με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ευδοκιμει κ ειναι μονιμο προβλημα για τους δικους της κ το περιβαλλον τους
Δεν υπονοώ διπλό λογαριασμό αλλά την πεποίθηση κάποιων που την έχουν δει για κάποιο μυστήριο (λέμε τώρα) λόγο καθοδηγητές στο τι μπορώ ή δεν μπορώ να γράφω.![]()
Μιλάμε για πολλά μποφόρ.
Ντράπηκες να γράψεις "ούζα" μην σε παρεξηγήσουμε, ε;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:48Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι είστε ευαίσθητα αγόρια εσύ και ο Μπικ, θα σας βγάλω εγώ μια μέρα έξω, για τσάι και συμπάθεια, τι λέτε; Μετά αν τα βρούμε (φιλικά πάντα), σας πάω και για τσίπουρα. Αν τα βρείτε τώρα μεταξύ σας ακόμα παραπάνω, ε μετά κάντε ότι καταλαβαίνετε!Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:46Ε,μα πες τα ρε φιλε!Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:43
Είναι που δεν ανέβασα εγώ ακόμα φωτογραφία μου, ν' αρχίσουν να τραβάνε τις ζαρτιέρες τους και να πετάνε σουτιέν στην οθόνη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
ΜπαφορΚαρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:51ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:47Οκ, Καρολίνο.Αγις έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:35
Δεν υπονοώ διπλό λογαριασμό αλλά την πεποίθηση κάποιων που την έχουν δει για κάποιο μυστήριο (λέμε τώρα) λόγο καθοδηγητές στο τι μπορώ ή δεν μπορώ να γράφω.![]()
Μιλάμε για πολλά μποφόρ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σιγά να μη ντραπώ, απλά τελευταία πίνω μόνο τσίπουρα. Γατάκι.Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:54Ντράπηκες να γράψεις "ούζα" μην σε παρεξηγήσουμε, ε;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:48Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι είστε ευαίσθητα αγόρια εσύ και ο Μπικ, θα σας βγάλω εγώ μια μέρα έξω, για τσάι και συμπάθεια, τι λέτε; Μετά αν τα βρούμε (φιλικά πάντα), σας πάω και για τσίπουρα. Αν τα βρείτε τώρα μεταξύ σας ακόμα παραπάνω, ε μετά κάντε ότι καταλαβαίνετε!Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:46
Ε,μα πες τα ρε φιλε!