Stalker έγραψε: 06 Μαρ 2023, 16:07
sys3x έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:56
Εάν θέλεις να μιλήσουμε για αυτό το θέμα πρώτα θα ξεκινήσουμε από το παρόν, το τι συμβαίνει τώρα - αυτήν την στιγμή και προς τα πίσω κι αυτό για έναν και μόνον λόγο, για να μιλήσουμε σαν κανονικοί άνθρωποι και όχι σαν αγάμητες - υστερικές αδερφές.
Έχουμε μιλήσει πολλές φορές, είναι πολύ unrewarding εμπειρία για μένα.
Κυρίως μήπως διαβάσει κανένας άλλος γράφω, για να μην μένει αναπάντητη η παπαρολογία, τουλάχιστον επί της αρχής.
Καταλαβαίνω από που προέρχεται η εμπειρία σου αυτή και για να σε βοηθήσω σου λέω ότι δεν βοηθάει καθόλου μα καθόλου η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου, διότι αυτό σαφέστατα δεν το παθαίνεις μόνον με εμένα, καταλαβαίνω επίσης πόσο περισσότερο σε τσούζει ότι εμπειρία έχεις αποκομίσει από εμένα.
Για να έχεις φτάσει μέχρις εδώ τότες μάλλον έχεις διαβάσει την προηγούμενη μου απάντησή, έτσι, να μαθαίνεις με ποιον τρόπο δεν μένει κάτι αναπάντητο.
Τώρα, εάν θέλεις μπορούμε ελεύθερα να συζητήσουμε για το καθεστώς απαρτχάιντ που έχει εγκαταστήσει το εθνικιστικό - ακροδεξιό - φασιστικό κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
(όπως καταλαβαίνεις δεν θα επιτρέψω να πέσει τίποτε απολύτως κάτω όμως ε, είναι δημόσιος ο διάλογος όπως πολύ σωστά παρατήρησες και μόν@ σου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
sys3x την 06 Μαρ 2023, 16:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.