Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:17 Κατάντια ρε φίλε, να κοντεύεις τα 70 και να μην αντιλαμβάνεσαι την σκατοψυχιά σου ώστε να προσπαθήσεις να την αλλάξεις έστω και τώρα στα τελευταία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Παρατηρητής...
- ksk
- ksk
Σοκολατακι;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:25Τι ανεξελεγκτη τροπη πηρε τουτο το νημα;Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Αν δεν αντέχεις εσύ το ριπλέι που μόνο το διαβάζεις, λες να το αντέχω εγώ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ; Αλλά μου λες ξεκάθαρα πως ό,τι γράφω είναι ψέμα, οπότε δεν αξίζει καν να σου απαντώ, και μάλλον θα έπρεπε και εσύ να μην ασχολείσαι με τα δικά μου «επεισόδια» αφού τα θεωρείς απλά ένα σενάριο.
Τόσο καιρό μου γράφεις συμβουλές δηλαδή και πραγματικά πιστεύεις πως ό,τι γράφω το βγάζω απ’ το μυαλό μου;![]()
Μα για να θυμηθουμε λιγακι τον Σαρτρ, δεν εχουν σημασια οι προθεσεις και οι προκαταληψεις οσων σου γραφουν. Στην τελικη, γνωμες ηθελες να ακουσεις.
Παρατηρητής...
εχω και ένα σπρέυ προπολης στο σπίτι. Θα βαλω μηπως κάνει δουλειά. Αυτος ο παιδικός που πήγε ο γιος φέτο με πήδηξε.
Θυμάμαι εισπνοες ευκάλυπτου έκανε ο αδερφος που ειχε σπαστική βρογχίτιδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:42Κάτι φυσικό, έχεις δοκιμάσει; Τύπου ευκάλυπτου ή μέντας. Όχι σε φακελλάκια, ολόκληρα φύλλα.Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:37 κανενα τιπ για κλειστο λαιμό έχουμε; Γιατι δε μπορώ να παίρνω αλλες τραχιζαν
Αν τα βράσεις σε κατσαρόλα και κάνεις εισπνοές, σίγουρα βοηθάει. Αν είσαι στη δουλειά, φρόντισε να προμηθευτείς και επιχείρησε το όταν γυρίσεις σπίτι.
Αν δε κάνω λάθος ευκάλυπτους έχει στην πλευρά απέναντι απο τον Νιάρχο, θα κάνω το κοάλα δευτεριάτικα
Γιατρό θα πάω αν δε πιάσουν τα λάιτ. Συνήθως με κανένα τσάι με μέλι λεμόνια κονιακ και τέτοια, περνάει. Αν όχι θα πάω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πολύ αναφέρεσαι στο ηλικιακο κομμάτι. Εχεις την εντύπωση ότι θίγεις κάποιον αν αναφερθείς στην ήλικια του;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:17 Κατάντια ρε φίλε, να κοντεύεις τα 70 και να μην αντιλαμβάνεσαι την σκατοψυχιά σου ώστε να προσπαθήσεις να την αλλάξεις έστω και τώρα στα τελευταία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
'Οχι δεν θίγω κανέναν ποτέ για την ηλικία του, αλλά με τα χρόνια πρέπει να έρχεται πακέτο και μια α ωριμότητα.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:51Πολύ αναφέρεσαι στο ηλικιακο κομμάτι. Εχεις την εντύπωση ότι θίγεις κάποιον αν αναφερθείς στην ήλικια του;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:17 Κατάντια ρε φίλε, να κοντεύεις τα 70 και να μην αντιλαμβάνεσαι την σκατοψυχιά σου ώστε να προσπαθήσεις να την αλλάξεις έστω και τώρα στα τελευταία.
Εσύ αν θες μπορείς να κάθεσαι να σε προσβάλουν, εγώ δεν τα σηκώνω αυτά από αγνώστους που το κάνουν συστηματικά.
- ksk
Κατανοώ τι λες και σε κάποιους αυτό πιάνει( το λες προσπαθώντας για το καλύτερο) αλλά η κασπερ θέλει ειδική μεταχείριση.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:31Όχι, ήμουν απολύτως ειλικρινής. Απλώς σε όλα υπάρχουν κάποια χρονικά όρια. Από τη στιγμή λοιπόν που διαπίστωσα, ότι επανέρχεσαι μονίμως στην αρχή, χωρίς να κάνεις ούτε ένα βήμα, θεωρώ ότι δεν έχουν κάποιο νόημα τα ταπεράκια. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς και ό,τι μαγειρέψεις θα φας.Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Αν δεν αντέχεις εσύ το ριπλέι που μόνο το διαβάζεις, λες να το αντέχω εγώ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ; Αλλά μου λες ξεκάθαρα πως ό,τι γράφω είναι ψέμα, οπότε δεν αξίζει καν να σου απαντώ, και μάλλον θα έπρεπε και εσύ να μην ασχολείσαι με τα δικά μου «επεισόδια» αφού τα θεωρείς απλά ένα σενάριο.
Τόσο καιρό μου γράφεις συμβουλές δηλαδή και πραγματικά πιστεύεις πως ό,τι γράφω το βγάζω απ’ το μυαλό μου;![]()
Και ειλικρινά, σου εύχομαι το καλύτερο.
Μαμά-γάτα.
Πάντα η λογική της ήταν το αποκούμπι της, τωρα είναι το ροζ συννεφάκι οποτε θα το υπερασπίζεται μέχρι τελικής πτώσης έστω κι αν αδικεί τις προθέσεις μας.
Δεν πρέπει να την παρεξηγούμε ούτε να πιάνομαστε από την κάθε λέξη της ...της περνάει γρήγορα η φάση αυτή.
Παρατηρητής...
ευχαριστω - αλλα προμηθευτηκα (υπαιρεσιακως )
τελικα μονο η Ναιδα απεμεινε που απολαμβανει το αρλεκιν της ''Κασπ'' ( δεν το πιστεψε ποτε- αλλα το γουσταρε )
Εσυ βρηκες ευκαιρια για να περνας τα δικα σου μνμτα - στο τελος παραβρωμησε η ιστορια - εκανες ηρωικη εξοδο
Πιθανοτατα επεσε κ καποια πληροφορια για το χοντροδουλεμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί, μούφα είνα η ιστορία της Κασπ; Εγώ νομίζω είναι αληθινή.Αγις έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:55
τελικα μονο η Ναιδα απεμεινε που απολαμβανει το αρλεκιν της ''Κασπ'' ( δεν το πιστεψε ποτε- αλλα το γουσταρε )
Εσυ βρηκες ευκαιρια για να περνας τα δικα σου μνμτα - στο τελος παραβρωμησε η ιστορια - εκανες ηρωικη εξοδο
Πιθανοτατα επεσε κ καποια πληροφορια για το χοντροδουλεμα![]()
Η πρόπολη κάνει καλή δουλειά σε πολλές περιπτώσεις, εμένα με έχει βοηθήσει αρκετές φορές σε πονόλαιμο.Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:49εχω και ένα σπρέυ προπολης στο σπίτι. Θα βαλω μηπως κάνει δουλειά. Αυτος ο παιδικός που πήγε ο γιος φέτο με πήδηξε.
Επειδή όμως λες ότι το είχες στο σπίτι, πρόσεξε ημερομηνίες κλπ. Αν θυμάμαι καλά (και δεν το μπερδεύω με κανέναν κολλύριο πχ), από τη στιγμή που θα ανοιχτεί το σπρέι έχει σχετικά μικρό διάστημα μέχρι τη λήξη του.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν είναι καθόλου κακό να το επιχειρήσεις από τη στιγμή που έχεις κοντά. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και να μην έχει αποτέλεσμα, δεν θα χειροτερέψει κάτι.Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:49
Θυμάμαι εισπνοες ευκάλυπτου έκανε ο αδερφος που ειχε σπαστική βρογχίτιδα.
Αν δε κάνω λάθος ευκάλυπτους έχει στην πλευρά απέναντι απο τον Νιάρχο, θα κάνω το κοάλα δευτεριάτικα![]()
Περίπτωση για κοτόσουπα, παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η προσβολή μπορεί εξίσου να προέλθει από ένα 25χρόνο μαλακιστηρι ή από έναν 50αρη τρολ ή από μια 50+ ευθικτη. Just saying.Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:54'Οχι δεν θίγω κανέναν ποτέ για την ηλικία του, αλλά με τα χρόνια πρέπει να έρχεται πακέτο και μια α ωριμότητα.Naida έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:51Πολύ αναφέρεσαι στο ηλικιακο κομμάτι. Εχεις την εντύπωση ότι θίγεις κάποιον αν αναφερθείς στην ήλικια του;Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:17 Κατάντια ρε φίλε, να κοντεύεις τα 70 και να μην αντιλαμβάνεσαι την σκατοψυχιά σου ώστε να προσπαθήσεις να την αλλάξεις έστω και τώρα στα τελευταία.
Εσύ αν θες μπορείς να κάθεσαι να σε προσβάλουν, εγώ δεν τα σηκώνω αυτά από αγνώστους που το κάνουν συστηματικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην δίνεις σημασία, ίσως πρόκειται για την πιο τοξική χρήστρια του πχόρουμ. Γράφ' την στ' ανεμόσειστα φυλλάκια των γαρουφάλλων σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 06 Μαρ 2023, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σωστο και αυτό γιατί τα έχω απο πέρσιBic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:58Η πρόπολη κάνει καλή δουλειά σε πολλές περιπτώσεις, εμένα με έχει βοηθήσει αρκετές φορές σε πονόλαιμο.Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:49εχω και ένα σπρέυ προπολης στο σπίτι. Θα βαλω μηπως κάνει δουλειά. Αυτος ο παιδικός που πήγε ο γιος φέτο με πήδηξε.aLiCat έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:41
Δοκίμασε με μέλι, γαργάρες με αλατότερο, αφωνία και...υπομονή.
Γραπτός λόγος (κατά προτίμηση στο πχόρουμ) μέχρι να αναρρώσεις.
Περαστικά και γρήγορα!![]()
Επειδή όμως λες ότι το είχες στο σπίτι, πρόσεξε ημερομηνίες κλπ. Αν θυμάμαι καλά (και δεν το μπερδεύω με κανέναν κολλύριο πχ), από τη στιγμή που θα ανοιχτεί το σπρέι έχει σχετικά μικρό διάστημα μέχρι τη λήξη του.
Είναι ήδη έτοιμη και περιμένειΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:58Δεν είναι καθόλου κακό να το επιχειρήσεις από τη στιγμή που έχεις κοντά. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και να μην έχει αποτέλεσμα, δεν θα χειροτερέψει κάτι.Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:49
Θυμάμαι εισπνοες ευκάλυπτου έκανε ο αδερφος που ειχε σπαστική βρογχίτιδα.
Αν δε κάνω λάθος ευκάλυπτους έχει στην πλευρά απέναντι απο τον Νιάρχο, θα κάνω το κοάλα δευτεριάτικα![]()
Περίπτωση για κοτόσουπα, παίζει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αυτη ηταν η παγιδα που πεσατε ολοι κ ψαρωνατεksk έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:55Κατανοώ τι λες και σε κάποιους αυτό πιάνει( το λες προσπαθώντας για το καλύτερο) αλλά η κασπερ θέλει ειδική μεταχείριση.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:31Όχι, ήμουν απολύτως ειλικρινής. Απλώς σε όλα υπάρχουν κάποια χρονικά όρια. Από τη στιγμή λοιπόν που διαπίστωσα, ότι επανέρχεσαι μονίμως στην αρχή, χωρίς να κάνεις ούτε ένα βήμα, θεωρώ ότι δεν έχουν κάποιο νόημα τα ταπεράκια. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς και ό,τι μαγειρέψεις θα φας.Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17
Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.![]()
Και ειλικρινά, σου εύχομαι το καλύτερο.
Μαμά-γάτα.
Πάντα η λογική της ήταν το αποκούμπι της, τωρα είναι το ροζ συννεφάκι οποτε θα το υπερασπίζεται μέχρι τελικής πτώσης έστω κι αν αδικεί τις προθέσεις μας.
Δεν πρέπει να την παρεξηγούμε ούτε να πιάνομαστε από την κάθε λέξη της ...της περνάει γρήγορα η φάση αυτή.![]()
στην καλυτερη περιπτωση δεν ειναι τπτ αλλο απο μια κακομαθημενη τελειωμενη ναρκισσιστρια - που απαιτει να της φερονται σαν θεοτητα κ να ειναι στο κεντρο της προσοχης κ της ζωης ολων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ