!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Λογικά σκέπτεσαι. Όχι για τον χωρίσμό, εκεί κατά πάσα πιθανότητα παίζει overthinking από την μεριά σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μίλα μαζί του ίσως αντί για την κολλητή σου; Εάν είναι κάποιο θέμα συμπεριφοράς απέναντί σου (πχ ζήλια) κοψέ του την με συνοπτικές διαδικασίες τώρα που είναι αρχή. Μην πάει ο νους σου σε χωρισμούς ακόμα δεν ξεκίνησε η σχέση.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:08Οχι δεν ειναι overthinking. Χθες ηταν ολα ξεκαθαρα.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:03 Λογικά σκέπτεσαι. Όχι για τον χωρίσμό, εκεί κατά πάσα πιθανότητα παίζει overthinking από την μεριά σου.
Ανεφερα ΜΟΝΟ 2 πραγματα στην κολλητη μου και συμφωνησε μαζι μου. Αναρωτηθηκε τα πώς και τα γιατι. Ηταν ολα καθαρα, δεν σηκωνουν 2η ερμηνεια. Απλα εγω ΘΕΛΩ να την βρω, να τον δικαιολογησω. Απο την αλλη, δεν ΠΡΕΠΕΙ να εθελοτυφλω.
Δεν προκειται να κανω το βημα να χωρισω. Πως να ξεριζωσω μονη μου την καρδια μου ρε;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Όλα διορθώνονται/κρύβονται κάτω από το χαλί. Μίλα μαζί του. Πιστεύεις ότι θα κουμπώσεις με άλλους γκόμενους όπως με αυτόν; Σκέψου πόσα δικά σου χαρακτηριστικά δεν θα αρέσουν σε εκείνον.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:12Οχι καμια σχεση με ζηλια. Μιλαμε για ενα χαρακτηριστικο ανθρωπων που οποιοσδηποτε και αν το εχει δεν το αντεχω, ποσο μαλλον η σχεση μου, και ποσο μαλλον χθες που ειχε γενεθλια. Και οχι μονο μαζι μου αλλα γενικα, αλλα κυριως μαζι μου θα επρεπε τουλαχιστον να σκεφτει παραπανω. Αλλα μαλλον επιτηδες δεν εκανε αυτο που «επρεπε». Τον νικησε το χαρακτηριστικο που ειχε και μαλλον πιστεψε πως ειτε δεν θα παει το μυαλο μου, ειτε απλα δεν θα ελεγα κατι, οπως και εγινε.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:09Μίλα μαζί του ίσως αντί για την κολλητή σου; Εάν είναι κάποιο θέμα συμπεριφοράς απέναντί σου (πχ ζήλια) κοψέ του την με συνοπτικές διαδικασίες τώρα που είναι αρχή. Μην πάει ο νους σου σε χωρισμούς ακόμα δεν ξεκίνησε η σχέση.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:08
Οχι δεν ειναι overthinking. Χθες ηταν ολα ξεκαθαρα.
Ανεφερα ΜΟΝΟ 2 πραγματα στην κολλητη μου και συμφωνησε μαζι μου. Αναρωτηθηκε τα πώς και τα γιατι. Ηταν ολα καθαρα, δεν σηκωνουν 2η ερμηνεια. Απλα εγω ΘΕΛΩ να την βρω, να τον δικαιολογησω. Απο την αλλη, δεν ΠΡΕΠΕΙ να εθελοτυφλω.
Δεν προκειται να κανω το βημα να χωρισω. Πως να ξεριζωσω μονη μου την καρδια μου ρε;![]()
Όσιος Τηλεσκόπιος θα έπρεπε να λέγεται.
-
user0972003
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:12Οχι καμια σχεση με ζηλια. Μιλαμε για ενα χαρακτηριστικο ανθρωπων που οποιοσδηποτε και αν το εχει δεν το αντεχω, ποσο μαλλον η σχεση μου, και ποσο μαλλον χθες που ειχε γενεθλια. Και οχι μονο μαζι μου αλλα γενικα, αλλα κυριως μαζι μου θα επρεπε τουλαχιστον να σκεφτει παραπανω. Αλλα μαλλον επιτηδες δεν εκανε αυτο που «επρεπε». Τον νικησε το χαρακτηριστικο που εχει και μαλλον πιστεψε πως ειτε δεν θα παει το μυαλο μου, ειτε απλα δεν θα ελεγα κατι, οπως και εγινε.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:09Μίλα μαζί του ίσως αντί για την κολλητή σου; Εάν είναι κάποιο θέμα συμπεριφοράς απέναντί σου (πχ ζήλια) κοψέ του την με συνοπτικές διαδικασίες τώρα που είναι αρχή. Μην πάει ο νους σου σε χωρισμούς ακόμα δεν ξεκίνησε η σχέση.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:08
Οχι δεν ειναι overthinking. Χθες ηταν ολα ξεκαθαρα.
Απλα αυτο που σκεφτομαι και ελπιζω, ειναι να μην εχει ΓΕΝΙΚΑ αυτο το χαρακτηριστικο αλλα μονο αυτο το διαστημα, για δικους του λογους. Και θελω να τον δικαιολογησω. Αλλα ξερω πως θα φαω τα μουτρα μου και πως γενικα δεν υπαρχει δικαιολογια.
Εγωιστής;
Σόρυ για την παρέμβαση αλλά έτυχε και ψιλοδιαβασα την ιστορία σου.
- Dwarven Blacksmith
Στην τσιγκουνιά πάει το μυαλό μου.
Spoiler
How it started:

How it's going:

How it's going:
…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
user0972003
Bingo; Δεν την κέρασε που γιόρταζε τα γενέθλια;Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:18 Στην τσιγκουνιά πάει το μυαλό μου.
Spoiler
How it started:
How it's going:
![]()
Κι εκείνη σκέφτεται "Μήπως είναι απλήρωτος μωρέ" για να δικαιολογήσει. Αλλά τόσο καιρό δεν θα το είχε δει;
Οχι ρε παιδια. Δεν θα πω το χαρακτηριστικο και τον λογο που ειμαι ετσι ομως. Δεν νοουμαι καν να σκεφτω πως θα γραψω κατι αρνητικο για εκεινον. Και με μισω που σκεφτομαι με αυτο τον τροπο.
Παντως εβλεπα καποια πραγματα, πολυ μικρα, για το χαρακτηριστικο που εχει, απο πριν. Απλα δεν ηταν εντονα, και ουτε καν πολλα και μπορουσα να τα αμφισβητησω ανετα και να τα δικαιολογησω. Χθες ομως ηταν οοοοολα, μα ολα μαζι, και πολλα πραγματα μαζι, και δικαιολογια δεν υπαρχει. Αλλο που θελω να την βρω.
Δεν υπάρχει λόγος. Θα αποδεχτείς το ελαττώμα του εφόσον είναι κάτι που δεν επηρεάζει εσέναCasp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:08Οχι δεν ειναι overthinking. Χθες ηταν ολα ξεκαθαρα.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:03 Λογικά σκέπτεσαι. Όχι για τον χωρίσμό, εκεί κατά πάσα πιθανότητα παίζει overthinking από την μεριά σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
δεν παει το μυαλό μου σε αρνητικό για ανθρωπο που γεννήθηκε ιδια μερα με τον Κυριάκο, μηπως παρεξήγησες;
-
user0972003
Μα να βγει τόσο έντονα αυτό το αρνητικό χαρακτηριστικό την ημέρα των γενεθλίων του;;;;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:30 Παντως εβλεπα καποια πραγματα, πολυ μικρα, για το χαρακτηριστικο που εχει, απο πριν. Απλα δεν ηταν εντονα, και ουτε καν πολλα και μπορουσα να τα αμφισβητησω ανετα και να τα δικαιολογησω. Χθες ομως ηταν οοοοολα, μα ολα μαζι, και πολλα πραγματα μαζι, και δικαιολογια δεν υπαρχει. Αλλο που θελω να την βρω.
…