!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομοιοπαθητική = Απάτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
ritzeri
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Τώρα, κάτσε να τελειώσω το άρμεγμα και θα σας πω εγώ.
Θα δείτε τί θα πάθετε
Θα δείτε τί θα πάθετε
Δεν ξέρω αν εχει μπει νωρίτερα. Αν οχι, δείτε το. Απλά, όμορφα και με επιχειρήματα καταρρίπτει τα πιστεύω των υποστηρικτών της ομοιοπαθητικής.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Αυτο που ((δουλευει)) στην ομοιοπαθητικη και στις πλασεμπο θεραπειες ειναι η βιοχημεια των συναισθηματων.Κοινως δινουμε ενα θετικο συναισθημα μεσω μιας ψευτικης θεραπειας στον οργανισμο που ενεργοποιουν βιοχημικες αντιδρασεις με αποτελεσμα την βελτιωση του οργανισμου.Αυτο ομως δεν ειναι ομοιοπαθητικη αλλα ψυχοσωματικη.Το πως λειτουργουν αυτοι οι μηχανισμοι ειναι παντελως αγνωστοι στην επιστημονικη κοινοτητα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
ritzeri
Λοιπόν, με μια γρήγορη ματιά αυτή η έρευνα δείχνει 87% επιτυχία με ομοιοπαθητικήritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:22Καλό είναι, άστο.Ασέβαστος έγραψε: 17 Οκτ 2018, 14:19 πειτε του ρε ενα νουμερο να συνεχισουμε την πλακα.
οριστε, λεω εγω.
68.5% να το αφησω;
Αν σου φέρω λοιπόν έρευνα για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα με ποσοστό αποτελεσματικότητας πάνω από 68,6% θα παραδεχτείς ότι αποτελεί αποδεδειγμένη θεραπεία.
Όπως επίσης αν σου φέρω έρευνα για τα κλασσικά φάρμακα με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 68,4% θα συμφωνήσουμε ότι πρόκειται για τσαρλατάνους και λαμόγια.
Είμαστε σύμφωνοι;
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/16569621/
Όσον αφορά την κλασσική ιατρική, από εδώ μπορούμε να εξάγουμε αβίαστα το συμπέρασμα πως όσοι καρκίνοι έχουν ποσοστό επιβίωσης κάτω από 68,6% δεν αντιμετωπίζονται με φάρμακα όπως θα μας διαβεβαίωνε το παρεάκι αλλά μάλλον με μαντζουνια.
Δεν νοείται να μιλάμε για φάρμακα που θεραπεύουν τον καρκίνο του πνεύμονα όταν θεραπεύουν μόνο το 10%.
https://www.onmed.gr/ygeia/story/344360 ... s-karkinou
-
ritzeri
Έλα πάρε πάρε πάρε.
Εδώ τα καλά φάρμακα.
Τα επιστημονικά.
Έλα πάρε πάρε πάρε.
Φάρμακα που θεραπεύουν το 2% των ασθενών.
Εδωωω τα καλά φάρμακα, τα δυτικά.
Που τα γράφουν γιατροί με 34 πτυχία και τα πουλούν φαρμακοποιοί που ξέρουν τι κάνουν.
Εδώ τα καλά φάρμακα
Έλα πάρε πάρε πάρε
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15630849
Εδώ τα καλά φάρμακα.
Τα επιστημονικά.
Έλα πάρε πάρε πάρε.
Φάρμακα που θεραπεύουν το 2% των ασθενών.
Εδωωω τα καλά φάρμακα, τα δυτικά.
Που τα γράφουν γιατροί με 34 πτυχία και τα πουλούν φαρμακοποιοί που ξέρουν τι κάνουν.
Εδώ τα καλά φάρμακα
Έλα πάρε πάρε πάρε
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15630849
-
ritzeri
Έχουν σχέση τα καλά αποτελέσματα των ομοιοπαθητικών θεραπειών με το πλασιμπο;zteo έγραψε: 17 Οκτ 2018, 18:29 Αυτο που ((δουλευει)) στην ομοιοπαθητικη και στις πλασεμπο θεραπειες ειναι η βιοχημεια των συναισθηματων.Κοινως δινουμε ενα θετικο συναισθημα μεσω μιας ψευτικης θεραπειας στον οργανισμο που ενεργοποιουν βιοχημικες αντιδρασεις με αποτελεσμα την βελτιωση του οργανισμου.Αυτο ομως δεν ειναι ομοιοπαθητικη αλλα ψυχοσωματικη.Το πως λειτουργουν αυτοι οι μηχανισμοι ειναι παντελως αγνωστοι στην επιστημονικη κοινοτητα.
Από το έγκυρο The Lancet, ΟΧΙ.
Άρα; Πως εξηγούνται τα αποτελέσματα;
Πως γκενεν ατό;
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... 1/fulltext
Εγω αγαπητε ριτζερι δεν μιλαω για αντικατασταση της φαρμακευτικης αγωγης απο ομοιοπαθητικα φαρμακα.Μιλαω για το πως ((εναλακτικες)) μορφες θεραπειας μπορουν να βελτιωσουν την αποδοση της φαρμακευτικης αγωγης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
ritzeri
Εγώ αγαπητέ ζτεο δεν θεωρώ πως οι εναλλακτικές θεραπείες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή της φαρμακευτικής αγωγής.zteo έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:34 Εγω αγαπητε ριτζερι δεν μιλαω για αντικατασταση της φαρμακευτικης αγωγης απο ομοιοπαθητικα φαρμακα.Μιλαω για το πως ((εναλακτικες)) μορφες θεραπειας μπορουν να βελτιωσουν την αποδοση της φαρμακευτικης αγωγης.
Όπως είπα και πιο πριν δεν έχω πάει ποτέ μου σε ομοιοπαθητικό.
Απλά είναι ενοχλητικό οι πορτοφολαδες να βγάζουν γλώσσα , για αυτό θεωρώ σκόπιμο κάποιος να τους επαναφέρει στη θέση τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
- Cecily Anne
Ritzeri πριν ξεκινήσω να διαβάζω, αυτό το άρθρο του 1986 που έβαλες να το διαβάσω όντως; Το έβαλες στα σοβαρά; Ρε μλκ το 1986 δεν είχαμε ουτε το σωστό αριθμό γονιδίων γνωστό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Μιλάς αγγλικά φαντάζομαι ε;ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:39Εγώ αγαπητέ ζτεο δεν θεωρώ πως οι εναλλακτικές θεραπείες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή της φαρμακευτικής αγωγής.zteo έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:34 Εγω αγαπητε ριτζερι δεν μιλαω για αντικατασταση της φαρμακευτικης αγωγης απο ομοιοπαθητικα φαρμακα.Μιλαω για το πως ((εναλακτικες)) μορφες θεραπειας μπορουν να βελτιωσουν την αποδοση της φαρμακευτικης αγωγης.
Όπως είπα και πιο πριν δεν έχω πάει ποτέ μου σε ομοιοπαθητικό.
Απλά είναι ενοχλητικό οι πορτοφολαδες να βγάζουν γλώσσα , για αυτό θεωρώ σκόπιμο κάποιος να τους επαναφέρει στη θέση τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Επειδή δεν ανοίγει το νήμα με το φουλ τεξτ, που έχει το λινκ σου, βάζω σε κουότ την περίληψη. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΔΩ που να υποδεικνύει ότι θεραπεύει συγκεκριμένο ομοιοπαθητικό; Τη μελέτη θέλω και τα συμπεράσματα. Επίσης ΠΟΙΟ ήταν το ομοιοπαθητικό σκεύασμα διευκρινίζει; Ποσότητες; Θεραπευτική μέθοδος; Κάτι που να έγινε ελεγχόμενα και να περιγράφεται κάπου να το διαβάσουμε;
Κάνε μου μπολντ τα σημεία που πιστεύεις ότι υποδεικνύουν ένα σκεύασμα το οποίο χορηγήθηκε σε κάποιο ποσοστό ανθρώπων (κλινική μελέτη) και τα αποτελέσματά του.
Allergies, especially respiratory allergies, are one of the indications for which homeopathic treatment is most frequently sought. The progress of 147 cases of respiratory allergy since in private homeopathic practice is reported here. Only two cases of ear, nose and throat (ENT) allergies out of a total of 105 showed no improvement, no patients deteriorated. Two cases with worsening and three without improvement were noted out of 42 cases of pulmonary allergies. The constitutional homeopathic remedies varied, Lycopodium, Pulsatilla and Sulphur were most frequently prescribed for ENT allergies, there was no predominantly prescribed remedy in the pulmonary allergy group. Thirty one cases of respiratory allergies consulted only once. The reasons for such a state have been reviewed. If all these cases were therapeutic failures, the success rate of the homeopathic treatment is 87.6%.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
ritzeri
Δεν κατάλαβες, η απάντηση που έδωσα προορίζεται για τον ασεβαστο.Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:01
Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Μιλάς αγγλικά φαντάζομαι ε;
Επειδή δεν ανοίγει το νήμα με το φουλ τεξτ, που έχει το λινκ σου, βάζω σε κουότ την περίληψη. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΔΩ που να υποδεικνύει ότι θεραπεύει συγκεκριμένο ομοιοπαθητικό; Τη μελέτη θέλω και τα συμπεράσματα. Επίσης ΠΟΙΟ ήταν το ομοιοπαθητικό σκεύασμα διευκρινίζει; Ποσότητες; Θεραπευτική μέθοδος; Κάτι που να έγινε ελεγχόμενα και να περιγράφεται κάπου να το διαβάσουμε;
Κάνε μου μπολντ το σημείο που πιστεύεις.
Allergies, especially respiratory allergies, are one of the indications for which homeopathic treatment is most frequently sought. The progress of 147 cases of respiratory allergy since in private homeopathic practice is reported here. Only two cases of ear, nose and throat (ENT) allergies out of a total of 105 showed no improvement, no patients deteriorated. Two cases with worsening and three without improvement were noted out of 42 cases of pulmonary allergies. The constitutional homeopathic remedies varied, Lycopodium, Pulsatilla and Sulphur were most frequently prescribed for ENT allergies, there was no predominantly prescribed remedy in the pulmonary allergy group. Thirty one cases of respiratory allergies consulted only once. The reasons for such a state have been reviewed. If all these cases were therapeutic failures, the success rate of the homeopathic treatment is 87.6%.
Με εσένα δεν μπορεί να συζητήσει κανείς σοβαρά, πες τα με τον Νανδρο που τα βρίσκετε κι όλας, αλληλοσυγχαρητηριωθειτε κι όλα καλά
- Cecily Anne
Ρε θα φέρεις κάνα πέιπερ και θα αφήσεις τις παπαριές, κοντεύει να φτάσει το νήμα 35 σελίδες;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εδώ μπήκαν αποφάσεις σοβαρών κρατών και έρευνες από ειδικούς και τις αρνούνται. Στο βιντεάκι θα κολλήσουν;τεν τεν έγραψε: 17 Οκτ 2018, 18:26
Δεν ξέρω αν εχει μπει νωρίτερα. Αν οχι, δείτε το. Απλά, όμορφα και με επιχειρήματα καταρρίπτει τα πιστεύω των υποστηρικτών της ομοιοπαθητικής.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
ritzeri
Αφού στο έχω πει ηδη χίλιες φορές, πρώτα θα μου πεις τι θες να φέρω και ΜΕΤΑ εγώ θα φέρω.Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:13 Ρε θα φέρεις κάνα πέιπερ και θα αφήσεις τις παπαριές, κοντεύει να φτάσει το νήμα 35 σελίδες;
Μπορείς να εξακολουθήσεις και να το παίζεις άνετη, αλλά δε πειθεις
- Cecily Anne
Καλό μου σου έχω πει 15.000 φορές. Φέρε μου ένα πέιπερ που να έχει τη μελέτη από πάνω μέχρι κάτω ενός ομοιοπαθητικού σκευάσματος. Τι δεν καταλαβαίνεις; Από τη δεύτερη σελίδα (μην πω πρώτη) του νήματος το ζητάμε.ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:30Αφού στο έχω πει ηδη χίλιες φορές, πρώτα θα μου πεις τι θες να φέρω και ΜΕΤΑ εγώ θα φέρω.Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:13 Ρε θα φέρεις κάνα πέιπερ και θα αφήσεις τις παπαριές, κοντεύει να φτάσει το νήμα 35 σελίδες;
Μπορείς να εξακολουθήσεις και να το παίζεις άνετη, αλλά δε πειθεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 95 Απαντήσεις
- 2375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις