!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Re: Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Αυτές τις γραμμές τις έχουμε χρησιμοποιήσει κι εμείς και φίλοι μας. Και όσοι έχουμε περάσει από αυτές τις γραμμές διακυνδυνευαμε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Το όλο πρόβλημα σου είναι να κάνεις πολιτική εκμετάλευσηSol έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:55Το ακριβώς αντίθετο, η απραξία και το απολιτικ είναι προϋπόθεση για την εκμετάλλευση σε πολλά επίπεδα όχι μόνο σε πολιτικό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:52Ασφαλώς και λυπάμαι που έχασαν την ζωή τους τόσοι άνθρωποι και μάλιστα νέα παιδιά , ασφαλώς και δεν θέλω να γίνονται τέτοια ατυχήματα αλλά... το όλο θέμα είναι υποκρισία για πολιτική εκμετάλευση !!!Sol έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:44
Δεν νοιώθεις τίποτα για την κατάσταση με τα τρένα και τον χαμό τόσων ανθρώπων;
Δεν θρηνείς εσυ και οι ομοϊδεάτες σου για τα θύματα απλά προσπαθείς να εκμεταλλευτείς πολιτικά το ατύχημα
Το ίδιο ισχυρίζομαι και για όσους έκαναν πολιτική εκμετάλευση και για την πυρκαγιά στο μάτι
Και επαναλαμβάνω, η απάθεια είναι πολιτική εκμετάλλευσηΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:59Το όλο πρόβλημα σου είναι να κάνεις πολιτική εκμετάλευσηSol έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:55Το ακριβώς αντίθετο, η απραξία και το απολιτικ είναι προϋπόθεση για την εκμετάλλευση σε πολλά επίπεδα όχι μόνο σε πολιτικό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:52
Ασφαλώς και λυπάμαι που έχασαν την ζωή τους τόσοι άνθρωποι και μάλιστα νέα παιδιά , ασφαλώς και δεν θέλω να γίνονται τέτοια ατυχήματα αλλά... το όλο θέμα είναι υποκρισία για πολιτική εκμετάλευση !!!
Δεν θρηνείς εσυ και οι ομοϊδεάτες σου για τα θύματα απλά προσπαθείς να εκμεταλλευτείς πολιτικά το ατύχημα
Το ίδιο ισχυρίζομαι και για όσους έκαναν πολιτική εκμετάλευση και για την πυρκαγιά στο μάτι
Σε 24ωρη απεργία προχωρά σήμερα το Σωματείο Ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ ακινητοποιώντας μετρό και ηλεκτρικό, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 11 π.μ.
Ταυτόχρονα, για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών, οι συρμοί θα κινούνται από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Ακινητοποιημένα το Σαββατοκύριακο τα τρένα και ο προαστιακός λόγω της 48ωρης απεργίας των Σωματείων Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο. Κανονικά θα λειτουργήσει το τραμ.
Ταυτόχρονα, για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών, οι συρμοί θα κινούνται από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Ακινητοποιημένα το Σαββατοκύριακο τα τρένα και ο προαστιακός λόγω της 48ωρης απεργίας των Σωματείων Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο. Κανονικά θα λειτουργήσει το τραμ.
Ευχή να είναι μια ειλικρινής, ειρηνική , δημοκρατική συγκεντρωση να εκτονωθεί η πίκρα του κόσμου για το χαμό των παιδιών.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είπες τίποτε όμως για αυτούς που εξαπέλυσαν τον ιό στον κόσμο,το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΑΣ.Sol έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:41Δεν υπήρχε ο λογαριασμός τότε. Όμως για την κυβέρνηση παΝΔημίας δεν είπα και λίγα το πως άφησε τα νοσοκομεία και τον κόσμο να πεθαίνει και τότε.BigChiefWahoo έγραψε: 04 Μαρ 2023, 21:23Δεν σε είδα να λες τα ίδια με τον ιό και με τα εμβόλια![]()
Τουλάχιστον κατάλαβες ότι για την ελίτ είσαι ο Τίποτας,όπως όλοι μας δλδ![]()
Αλλού τα σάπια.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Απο τύχη ζούμε εμείς οι πολίτες της Δημοκρατιας του Κουλισταν. Χρεος μας είναι να απαλλαξουμε τον τόπο απο τη συμμορία που κυβερναSol έγραψε: 05 Μαρ 2023, 08:58 Αυτές τις γραμμές τις έχουμε χρησιμοποιήσει κι εμείς και φίλοι μας. Και όσοι έχουμε περάσει από αυτές τις γραμμές διακυνδυνευαμε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Δεν θα πάω. Εγώ θα το θυμάμαι μπροστά στην κάλπη.Sol έγραψε: 04 Μαρ 2023, 21:03 Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Έτσι. Δώσε πόνο.Juno έγραψε: 05 Μαρ 2023, 10:11Δεν θα πάω. Εγώ θα το θυμάμαι μπροστά στην κάλπη.Sol έγραψε: 04 Μαρ 2023, 21:03 Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- EKPLIKTIKOS
Οχι, γιατί δε θα αλλάξει απολύτως τίποτε, απλά θα χάσω τη μέρα μου.
Να είμαστε σοβαροί έτσι, είναι ακριβώς όπως με τις πορείες για τη διαγραφή του χρέους. Εννοώ είναι fine αν πιστεύεις ότι θα αλλάξεις τον κόσμο κάπως έτσι αν είσαι κάτω των 20, αλλά ας είμαστε σοβαροί. Τι θα γίνει, θα κάνει πορεία ο κόσμος και τα τρένα θα γίνουν πιο ασφαλή απο εδω κ περα; Θα κάνει πορεία ο κόσμος για το χρέος και κάποιος υψηλοβαθμος αρχιτραπεζιτης στη Ντοιτσε Μπανκ ή κάποιος υψηλόβαθμος στο ΔΝΤ και τη moodys θα πει, fuck it man, πρέπει να τους διαγράψουμε το χρέος, έχουν δίκιο... δε θα γίνει ποτέ, έτσι δεν ειναι;
Να είμαστε σοβαροί έτσι, είναι ακριβώς όπως με τις πορείες για τη διαγραφή του χρέους. Εννοώ είναι fine αν πιστεύεις ότι θα αλλάξεις τον κόσμο κάπως έτσι αν είσαι κάτω των 20, αλλά ας είμαστε σοβαροί. Τι θα γίνει, θα κάνει πορεία ο κόσμος και τα τρένα θα γίνουν πιο ασφαλή απο εδω κ περα; Θα κάνει πορεία ο κόσμος για το χρέος και κάποιος υψηλοβαθμος αρχιτραπεζιτης στη Ντοιτσε Μπανκ ή κάποιος υψηλόβαθμος στο ΔΝΤ και τη moodys θα πει, fuck it man, πρέπει να τους διαγράψουμε το χρέος, έχουν δίκιο... δε θα γίνει ποτέ, έτσι δεν ειναι;
Ο μοναδικός λόγος της πορείας είναι να προσυλητησουν κάναν άσχετο στο κώμα τους. Χεστηκαν οι κκεδες για κόσμο που πέθανε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Μαρ 2023, 11:33 Οχι, γιατί δε θα αλλάξει απολύτως τίποτε, απλά θα χάσω τη μέρα μου.
το δεν ειμαι κομμουνιστης αλλα.......καταληγει παντα στο ειμαι ηλιθιος!
Έπρεπε να κατεβάσει κόσμο το ΚΚΕ για να κάτσουν όλοι σούζα. Και ασφαλίτες και μπάχαλοι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αντί να αναλωνόμαστε στις ίδιες δήθεν πολιτικές κόντρες γιατί δεν αποφασίζουμε ότι πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες είναι χρέος μας να αντισταθούμε. Εγώ χωρίς να έχω άλλα πολιτικά πιστεύω πέρα από το να γίνεται το αυτονόητο δεν έχω πρόβλημα να είμαι στην πορεία στη θεσσαλονίκη με κομουνιστές ή χρυσαυγίτες ή αναρχικούς. Που είναι το πρόβλημα όταν αιτούμαστε όλοι ένα απτό πράγμα. Κάτι αυτονόητο.
- nik_killthemall
Κάθε συγκέντρωση - πορεία είναι τεκμήριο της κατεπαναληψη αποτυχημένης ψήφου του λαού. Ακόμα και μια πορεία με συνθημα "εχθρος είναι ο λαος" θα είχε μεγαλύτερο νόημα ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2527 Απαντήσεις
- 62549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 67 Απαντήσεις