Του ταλαίπωρου το βλέπεις το εκτός θέματος που το αφήνεις εδώ ? Με δουλεύεις? Ωραία κάτσε να κάνω ένα καφέ να πιάσω το νήμα εξ αρχής να σου πω ποια είναι εκτος θέματος ,γιατί βρίσκεις μόνο ο,τι σε βολεύει.
ΌΧΙ αγαπητή. Ούτε της προηγούμενης σελίδας δεν μετέφερα. Την τελευταία σελίδα μετέφερα και κλείδωσα μπας και πάμε παρακάτω.
Εάν θέλεις περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με τις διεγραμμένες αναφορές σου, πολύ ευχαρίστως αλλά όχι εδώ.
Άσε καλό μου ψευτρακι. Μετέφερες τα του ούτις. Είχες αφήσει του ταλαίπωρου τόση ώρα πάνω. Έλα τώρα!
Ούτε αυτό ισχύει, μετέφερα μεταξύ αλλών αναρτήσεις δικές σου, του συντονιστή και της Γαλής. Κι αν δεν μεταφέρθηκε του ταλαίπωρου θα έγινε από λάθος, γιατί υπήρχαν κάποια πόστ δικα σου και του Μπιγκ που άφησα στο νήμα γιατί ήταν σχετικά.
Δεν ήταν ο σκοπός να καθαρίσει το νήμα, αυτό θέλει σκούπα από την μέση κιόλας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:29
Ποιο ποστ ανέφερα εκτός θέματος εγώ?
Συμφωνούμε ότι εάν σου φέρω απόδειξη αναφοράς για αυτόν τον λόγο θα σκουπίσεις την χλέπα που μου έριξες και θα πάμε παρακάτω ,καθώς για να μην θυμάσαι σημαίνει πως από την ένταση επηρεάζεται η κρίση σου;
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:26
ΌΧΙ αγαπητή. Ούτε της προηγούμενης σελίδας δεν μετέφερα. Την τελευταία σελίδα μετέφερα και κλείδωσα μπας και πάμε παρακάτω.
Εάν θέλεις περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με τις διεγραμμένες αναφορές σου, πολύ ευχαρίστως αλλά όχι εδώ.
Άσε καλό μου ψευτρακι. Μετέφερες τα του ούτις. Είχες αφήσει του ταλαίπωρου τόση ώρα πάνω. Έλα τώρα!
Ούτε αυτό ισχύει, μετέφερα μεταξύ αλλών αναρτήσεις δικές σου, του συντονιστή και της Γαλής. Κι αν δεν μεταφέρθηκε του ταλαίπωρου θα έγινε από λάθος, γιατί υπήρχαν κάποια πόστ δικα σου και του Μπιγκ που άφησα στο νήμα γιατί ήταν σχετικά.
Μετέφερες τα ποστ που αφορούσαν τον ούτις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και δεν μετέφερες πχ το περί μποτ του ταλαίπωρου που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟς. Οπότε καταλαβαινομαστε μια χαρά ότι δουλευομαστε! Επίσης, εγώ ποιο ποστ ανέφερα εκτός θέματος? Διότι μια στο εκατομμύριο να έγινε έγινε επειδή γράφω από κινητό! Όλο για ΒΡΙΣΙΔΙΑ έγραφα με κείμενα κιόλας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Μαρ 2023, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:29
Ποιο ποστ ανέφερα εκτός θέματος εγώ?
Συμφωνούμε ότι εάν σου φέρω απόδειξη αναφοράς για αυτόν τον λόγο θα σκουπίσεις την χλέπα που μου έριξες και θα πάμε παρακάτω ,καθώς για να μην θυμάσαι σημαίνει πως από την ένταση επηρεάζεται η κρίση σου;
Όχι θέλω να δω το περιεχομενο αν εχει βρισια διότι από κινητό μπορεί η ΑΙΤΙΑ να είναι λαθος. Στείλε μου σκρινσοτ.
Edit ok εννοείται είχα δίκιο προφανώς. Απλά σιγουρευτηκα κιόλας για παν ενδεχόμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Μαρ 2023, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:26
Α ναι;
Τί εννοείς με το "μετέφερα"; Και σε ποιες αναρτήσεις αναφέρεσαι;
Τελικώς, όλα στο άσχετο τα μαθαίνω σήμερα. Είτε για πιμί που με αφορούν μεταξύ χρηστών είτε για αναρτήσεις μου που μεταφέρθηκαν, μια χαρά το βρίσκω.
enaon έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:38
μου σβήνετε την δίκαη αγανάκτηση μου για τον ταλαιπωρο, δεν ειναι σωστό. Ποιος ειπε τον οττο γκομενα, να ξερω να μην του μιλάω;
Δεν τα σβηνουν τα πάνε ατα να πάρουν αέρα γιατί τόλμησα να παραπονεθω για συντονιστή πφφφ κακα
enaon έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:38
μου σβήνετε την δίκαη αγανάκτηση μου για τον ταλαιπωρο, δεν ειναι σωστό. Ποιος ειπε τον οττο γκομενα, να ξερω να μην του μιλάω;
Είμαι μαζί σου. Σοβαρά, τι θα γίνει με τις γομολάστιχες.
BigChiefWahoo έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:36
Α μπράβο. Γι' αυτό λέω συνεχώς ότι είναι γαμημένοι σκατόπουστες (και μπάσταρδοι φυσικά).
Εσύ έφταιγες για τον κορωνοϊό,εσύ έφταιγες για την οικονομική κρίση,εσύ φταις για την κλιματική αλλαγή,τώρα σε λίγο θα σου πούνε ότι βγήκε το πόρισμα και έφταιγες ξανά εσύ για το δυστύχημα στα Τέμπη.Κάτι δεν έκανες καλά όσο έκλεινες το εισιτήριο.
Μιλάνε για όρους ασφάλειας και προστασίας του απλού πολίτη αυτοί οι γαμημένοι αληταράδες,αυτά τα μπάσταρδα.
Α ναι;
Τί εννοείς με το "μετέφερα"; Και σε ποιες αναρτήσεις αναφέρεσαι;
Τελικώς, όλα στο άσχετο τα μαθαίνω σήμερα. Είτε για πιμί που με αφορούν μεταξύ χρηστών είτε για αναρτήσεις μου που μεταφέρθηκαν, μια χαρά το βρίσκω.
Βρίσκεται στο νήμα "Εκτός Θέματος". Σε λίγο θα μεταφερθούν και αυτά.
Σέσιλυ, υπάρχουν και άλλα πόστ που αφορούν τον Ούτις στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σχέδιο από πίσω. Να τελειώνουμε με αυτό το θέμα σε ΑΥΤΟ το νήμα ήθελα κυρίως.