Ναζοσταλινίδια;Νon4me έγραψε: 04 Μαρ 2023, 15:51
Libre arbitre έγραψε: 04 Μαρ 2023, 15:03 Πουτινίδια. Εκεί που τα ναζιδια συναντιώνται με τα σταλινιδια; Ή όχι μόνο;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείκτης πουτινολατρείας
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Δείκτης πουτινολατρείας
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Έχεις την απεριόριστη λύπη μας.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2023, 15:27 Εγώ που έχω τι-σερτ με τον Πούτιν, δεν πέρνω κάν μία τιμητική αναφορά; Μονο οι ευρωβουλευτές έχουν ψυχή;
Όλες οι χώρες αυτό δείχνουν. Στη Γερμανία 5 του AFD και ένας Linke τουρκικής καταγωγήςhjshiaqwws έγραψε: 04 Μαρ 2023, 14:46 Το έγραψα και εγώ χθες. Είναι συγκινητική η ταύτιση ΚΚΕ με την ακροδεξιά της Ευρώπης...
viewtopic.php?f=29&t=46123
- NewModelArmy
Να μας πει ο dna replication για την καταπιεσμενη μειονοτητα των Ρωσων στη Βαλτικη. Φανταστείτε Ευρωβουλευτη απο τη Ροδόπη να λεει τα ιδια για τον Ερντογαν.Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2023, 14:54Σενέκας έγραψε: 04 Μαρ 2023, 14:47 Ενδιαφέροντα βιογραφικά. Αυτή η κυρία Ζντάνοκα είναι περιπτωσάρα: κομμουνίστρια που ψήφισε κατά της ανεξαρτητοποίησης απο την ΕΣΣΔ, τάχθηκε με το κομμουνιστικό μπλοκ που προσπάθησε να στήσει πραξικόπημα για να αποτρέψει την ανεξαρτητοποίηση, και πλέον το γύρισε ουσιαστικά στον Ρώσικο εθνικισμό και ηγείται ουσιαστικά του ουράνιου τόξου της Λετονίας ενώ δηλώνει σοσιαλοδημοκράτισα![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Tatjana_%C5%BDdanoka
πατησιωτηςŽdanoka has said that during the presidency of Boris Yeltsin she was "ashamed to admit" she was Russian, but "was no longer embarrassed for Russia and its leadership" when Vladimir Putin became president, although still critical of his state capitalism and corruption.[10]![]()
Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκάς και ας είναι δεξιό.
- Sid Vicious
Pic with the t shirt or it didn't happenΚαραμελίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2023, 15:27 Εγώ που έχω τι-σερτ με τον Πούτιν, δεν πέρνω κάν μία τιμητική αναφορά; Μονο οι ευρωβουλευτές έχουν ψυχή;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
hjshiaqwws
Αν είχαμε μακαρθισμό, όπως ο λέει το κινεζομποτ θα είχες πρόβλημα, αλλά τώρα απλώς είσαι μπανάλ και δευτεράτζα...Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2023, 15:27 Εγώ που έχω τι-σερτ με τον Πούτιν, δεν πέρνω κάν μία τιμητική αναφορά; Μονο οι ευρωβουλευτές έχουν ψυχή;
- Καραμελίτσα
Κακή λέξη ο μακαρθισμός, κραυγές νατοψεκών είναι πιο ακριβής χαρακτηρισμός.hjshiaqwws έγραψε: 04 Μαρ 2023, 17:55Αν είχαμε μακαρθισμό, όπως ο λέει το κινεζομποτ θα είχες πρόβλημα, αλλά τώρα απλώς είσαι μπανάλ και δευτεράτζα...Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2023, 15:27 Εγώ που έχω τι-σερτ με τον Πούτιν, δεν πέρνω κάν μία τιμητική αναφορά; Μονο οι ευρωβουλευτές έχουν ψυχή;
Z