BigChiefWahoo έγραψε: 04 Μαρ 2023, 08:27
Μόλις γύρισα από τη νυχτερινή μου βάρδια στο ξενοδοχείο.
Έχουμε 6 οικογένειες/συγγενείς θυμάτων,που τους φιλοξενούμε (βασικά η Περιφέρεια τα πληρώνει όλα)
Οι δύο από αυτές ήδη έχουν λάβει τα (συντριπτικά) νέα - οι υπόλοιπες είναι στο περίμενε.
Η μία από τις δύο οικογένειες είναι αυτή του μηχανοδηγού από τη Λαμία,34χρονος,ο οποίος ΔΕΝ εργάζονταν,απλά παρευρίσκονταν με τους συναδέλφους του στην καμπίνα μπροστά.ΔΕΝ βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας δηλαδή.Για τόσο γκαντεμιά μιλάμε.
Χτες μιλούσα με τον άντρα της καλλίτερης φίλης της μάνας (του αδικοχαμένου παιδιού).Η ίδια η μάνα ήταν κι αυτή στο λόμπυ,ψυχραιμότατη,προφανώς υπό την επήρρεια κατασταλτικών (την κόβω γύρω στα 63-65 ετών),αλλά ψύχραιμη,περιτριγυρισμένη από πολλούς συγγενείς της,οι οποίοι δείχνουν περισσότερο σοκαρισμένοι από την ίδια.Η γυναίκα είναι σε τελειωτική άρνηση (μοναχογιός υπ'όψιν και δεν πρόλαβε να παντρευτεί).Ο άντρας με τον οποίο μιλούσα μου είπε πως δεν είδε ποτέ τον (νεκρό) γιο της.Την φώναξαν στο Ληξιαρχείο στο Δημαρχείο,της έδωσαν την πράξη θανάτου και θα παραλάβει ό,τι είναι να παραλάβει τέλος πάντων,σε σφραγισμένο φέρετρο,με εντολή να ΜΗΝ το ανοίξουνε σε καμμία περίπτωση.
There you go
Ο ίδιος ο άντρας με τη σύζυγό του έφυγαν για Λαμία μετά τις μία τη νύχτα και φεύγοντας μαζεύτηκαν όλοι μπροστά στην πόρτα και τον άκουσα που έλεγε στον αδερφό της μάνας (και θείο του μακαρίτη) να μην κάνει τίποτε άλλο από αυτό που του είπε.Φαντάζομαι μιλούσε για αγωγές κλπ γιατί ήταν και πολύ νευριασμένος όση ώρα τα έλεγε (και συνειδητοποιημένος,όσο μιλήσαμε συμφωνήσαμε σχεδόν σε όλα)
Από τις άλλες οικογένειες,έχω μιλήσει με τη μάνα από μία κοπέλα αλλά δεν ρώτησα λεπτομέρειες από που είναι κλπ.Δεν γουστάρω καθόλου.Αν θέλουν οι άνθρωποι να τα πουν ΟΚ,αλλά έτσι όπως τους βλέπω λέω άστους στον πόνο τους.Τι να λέμε...
Γνώρισα κι έναν ρεπόρτερ του Μέγκα που έμεινε σε εμάς,τον Μαντούβαλο (Μέγκα δεν είναι

,εντάξει,συμπαθής ως τύπος και ευγενικός.Έχουμε κάτι άλλα παρτάλια κάμεραμεν και δημοσιογράφους από Όπεν,Νιούζιτ (σάιτ του Εισαγγελάτου),Πρώτο Φλέμμα (με αυτόν μίλησα επίσης,λίγο μαλακάκος),αλλά ειδικά αυτοί οι κάμεραμεν,με κάτι κοτσίδες,αξυρισιές,γκαρίζουν μέσα στο λόμπυ,κάτι μαλακισμένα...
Έναν άλλον Γεωργάτο γνώρισα,ψιλοηλικιωμένος κοντά στη σύνταξη,δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι δημοσιογράφος ή κάτι άλλο,αλλά ωραίος τύπος,αν και δουλεύει για το Όπεν (νομίζω,τους έχω μπερδέψει όλους μαζί εκεί).Μου έδειξε και βίντεο στο κινητό του από τον τόπο της τραγωδίας αλλά μου είπε χαρακτηριστικά "αν δεν πας εκεί να μυρίσεις την ατμόσφαιρα,από το βίντεο δεν πρόκειται να καταλάβεις για τί πράγμα μιλάμε".
Αυτά.
Ευτυχώς έχω δύο μέρες ρεπό.Τις δύο προηγούμενες μαύρισε η ψυχή μου.